Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

O Ty też xd

Fanek mial racje, nowe auta są bez sensu bo się zderzają.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 681,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

A taki był ładny, koreański :kaz:

Nie no, ja bym się rozpłakał. Wspólczuje mocno.

Co się właściwie stało?

Opublikowano

Ale dobrze że Ledy z tyłu całe, droga zabawa w wymianę.

Opublikowano

Odkurzacz wiózł w bagażniku i się sam włączył, wessało blachę.

Opublikowano

Czekaj ja mam śmieszniej. Mial robionego loda na kanapie i aż wciągnął blache dupom.

Pajda spoko obaj zaraz staniemy w kolejce po ubezpieczonko i jakos będzie.

A za pare lat przy sprzedazy "paaaanie pewno bite, opuść 10 tysiecy i wezme" xd

Opublikowano

ahahah to samo pomyslalem, jutro w pracy ludzie beda mieli najpiekniejszy dzien od x lat xD  

Jechałem do domu i na moim pasie naprawiano nawierzchnię i chodnik, z naprzeciwka wyjechal jakiś luj i musalem się schować na swoim pasie pomiedzy koparka i busem. Facet w busie postanowil cofnąc i uderzył mi w  klapę. Kierowca busa przeprosil i spisalismy oswiadczenie.

2000km dopiero pykło  xD

Opublikowano

To może taki kamuflażyk do pracy

Bagaznik_rowerowy_Aguri_advans_3.jpg

Opublikowano

no ale to klapa tylko, zamow se na aliexpress za 10$ i przed świętami będzie

Opublikowano

Cena klapy w ASO ( goła w podkładzie) - 3800 złotych + zawiasy+emblematy+kamera cofania+lakierowanie pod kolor+montaż = o jezus

14 godzin temu, _Red_ napisał:

O Ty też xd

Fanek mial racje, nowe auta są bez sensu bo się zderzają.

A ty coś narobił?

Opublikowano

Pisałem w temacie o wk.urwie :f

Ale AC masz zapewne to hajsem sie nie ma co az tak martwic. A z tego co pisales wina byla kolesia wiec z OC pojdzie i na składki nie wplynie chyba.

Opublikowano

Na szczęście po wymianie klapy będzie jak nowy.

Ja po roku musiałem robić przedni grill po spotkaniu z jelonkiem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie jarało mnie czym jeżdżę i auto było traktowane jak suchy środek transportu do przemieszczenia się z punktu A do B. Wszystko zmieniło się 3 tygodnie temu. Teraz szukam tylko wymówki żeby gdzieś podjechać i posiedzieć w niuni :fsg:

Spalanie 11,5 PB, więc do zaakceptowania, zwłaszcza, że jestem wciąż na etapie sprawdzania na ile mogę sobie pozwolić. 

IMG-20191112-120443-1587x1190.jpg

Opublikowano

zawsze powtarzam, że audi to samochody dla osób, które nie interesują się motoryzacją i w tym przypadku również się ta teoria sprawdziła

Opublikowano
2 minuty temu, szejdj napisał:

zawsze powtarzam, że audi to samochody dla osób, które nie interesują się motoryzacją i w tym przypadku również się ta teoria sprawdziła

Nie będę zaprzeczał i robił z siebie eksperta. Każdy ma jakieś wymagania co do auta - dla mnie auto ma być wygodne, bezpieczne, ma mieć napęd 4x4 i kilka udogadniaczy, ma być do kupienia na miejscu z możliwością leasingu ;) Ty możesz mieć listę 1000 punktów, które auto musi spełnić żebyś w ogóle na nie spojrzał. Najważniejsze żeby mieć frajdę z jazdy :drinks: Poza tym, każde kolejne auto, które brałem było kupowane pod wpływem impulsu. Teraz po 2 tygodniach researchu miał być praktyczny SUV, były 4 typy, a skończyło się zmianą decyzji w ciągu 1 sekundy na auto, które 100km/h robi w 6,5s, a z suvem ma wspólny tylko napęd na 4 koła. Nie żałuję ani trochę. 

Opublikowano

Ja wczoraj jeździłem Mustangiem gt 5.0 i się zakochałem :banderas:. Ja prdl te 5 sekund do setki na obwodnicy to jest :obama: tylko nieco mało praktyczne dla 2+1. Ych.