[InSaNe] 2 477 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Jesli moglbys, to napisz lopatologicznie, gdzie to jest ... ;] EDIT : Znalazlem ! No cholera, udalo sie . Dzieki za info chlopaki . Edytowane 12 Października 2008 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Oprocz powiekszenia stadionu, o ktorym pisal juz Jedrek brakuje mi bardzo zmiennych warunkow pogodowych. Gram caly sezon - nie dosc ze w ogole rzadko pada deszcz, - ba - juz luty, gram w Szkocji i ani razu go nie widzialem, to przydalby sie w innych ligach np snieg z deszczem. Szkoda. Reprezentacja Holandii z wczorajszego meczu: Edwin van der Sar Dirk Marcellis Andre Ooijer Joris Mathijsen Giovanni van Bronckhorst Dirk Kuyt Mark van Bommel Rafael van der Vaart (82-Wesley Sneijder) Nigel de Jong (14-Demy de Zeeuw) Ryan Babel (69-Ibrahim Afellay) Klaas Jan Huntelaar Pełna 22 osobowa kadra: Bramkarze: Edwin van der Sar (Manchester United), Henk Timmer (Feyenoord), Michel Vorm (FC Utrecht). Obrońcy: John Heitinga (Atletico Madryt), Dirk Marcellis (PSV), Tim de Cler, Giovanni van Bronckhorst (obaj Feyenoord), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Andre Ooijer (Blackburn Rovers). Pomocnicy: Mark van Bommel (Bayern Monachium), Nigel de Jong (Hamburger SV), Orlando Engelaar (Schalke 04), Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart (obaj Real Madryt), Demy de Zeeuw (AZ), Ibrahim Afellay (PSV). Napastnicy: Dirk Kuijt, Ryan Babel (obaj Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Arjen Robben (Real Madryt), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic). Pozostałych wyszukałem i zamieniłem po prostu na najlepszych. Edytowane 12 Października 2008 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dokładnie. A w intro tak pięknie pokazany jest deszcz i śnieg. Może EA zrobi jakąś łatkę? czy definitywnie wyleciało to z pełnej wersji. To trochę lipa pokazywać coś (intro) a w grze tego już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 No wlasnie dziwne. Ciekawe tez, czy pracuja nad tymi przywilejami... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nad przywilejami na pewno popracują, ale na zmienne warunki pogodowe bym nie liczył. Dziwi mnie że do tej pory ich nie wprowadzili, bo przecież nie jest to nic trudnego a podnosi realizm i dodaje smaku... Cytuj Odnośnik do komentarza
capone 0 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Fajnie jakby jeszcze dodali możliwość ustawiania muru na arenie Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Albo dodali opcję treningu a'la ta z PESa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Co do warunków pogodowych, to u mnie jest ok, tzn. czasami pada deszcz ( którego notabene podczas rozgrywki nie widać ) i śnieg który trafił mi sie póki co tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No widzisz, może to też dlatego, że grywam po sieci a mniej w singlu. A jaką ligę grasz, że trafiłeś na śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Deszcz mam dosłownie co trzeci mecz jak gram ligę angielską, natoniast śnieg był jak grałem jakiś turniej który się tworzy samemu. Nie wiem jak jest podczas gry online, bo w ten tryb gram niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Da sie jakos zapisywac replaye?Jestem jakis tepy i po wcisnieciu "X" podczas replaye nie widze takiej opcji na kontrolkach Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pod Y - o ile jesteś w sieci. Na dysk nagrać nie można. Do obejrzenia tutaj - np mój http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1387798 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Zapisac nie ale uploadowac do swego profilu na stronke EA tak.Zdaje sie ze "Y" sie to robi o ile pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
G@ucho 0 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Albo dodali opcję treningu a'la ta z PESa. No dokladnie - gdzie EST jakis trening pozatym podczas loadingow ? W poprzednich fifach tez nie bylo takiego trybu ? Ja np mam problem z podankami bo lata gralem w pesa i na alogu srednio sie odnajduje i gdzie mam to przecwiczyc ? podawac do bramkarza podczas doczytywania sie meczu ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A ja mam pytanie czy da się jakoś symulować w trybie menadżerskim powiedzmy kilka meczy za jednym naciśnięciem opcji, a nie, że muszę po jednym meczyku symulować, bo troche to jest uciążliwe jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Powiedzcie mi koledzy, ale szczerze. Czy FIFA 09 naprawdę pokonała PES-a 2009? Pes od zawsze, choćby nie wiem jak skaszaniony, miał swój genialny silnik gdzie można było klecić akcje jak się chce. Swoboda gry, animacje, realność - tego nie można zepsuć. Czy FIFA naprawdę to zmieniła i pokonała? Grałem, ale chwilę i bez porównania do PES-a, więc nie mam jak samemu ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Stary - masz 26 stron, poczytaj te od polowy topicu, jak sie ukazala pelna wersja, wejdz na forum PES'a, poczytaj recenzje na sieci, bo chyba nikomu sie nie chce znowu tego samego powtarzac. Ja w PES'a nie gram juz od UEFA Euro 2008, po FIFA 09 za szybko do niego nie wroce (w skrocie) Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A ja mam pytanie czy da się jakoś symulować w trybie menadżerskim powiedzmy kilka meczy za jednym naciśnięciem opcji, a nie, że muszę po jednym meczyku symulować, bo troche to jest uciążliwe jest ? Sorry, że jeszcze raz, ale naprawde zależy mi na tej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 raven - wstrzymaj się. Ja też w tym roku pierwszy raz zagrałem w fifę,kupiłem preordera - i grało się super.Dziś już chce grę sprzedać,bo najzwyczajniej mnie nudzi(zachwyt minął),za to w demo PESa gram z kolega non stop Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pes od zawsze, choćby nie wiem jak skaszaniony, miał swój genialny silnik gdzie można było klecić akcje jak się chce. Swoboda gry, animacje, realność - tego nie można zepsuć. Czy FIFA naprawdę to zmieniła i pokonała? Grałem, ale chwilę i bez porównania do PES-a, więc nie mam jak samemu ocenić. Wiesz, po paru sekundach pomyslalem, ze jezeli grales w FIFE i PES - chocby 2008, czy kazda inna czesc, to nadal dla Ciebie - "animacja i realnosc", to kup PES'a. :lol3: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Panowie, czy Wy też tak macie czasem, że po pierwszej połowie nikną głosy użytkowników (na Live!)? Przez pierwszą połową jest bajer, a w drugiej, niezależnie od tego, czy gram 10 vs. 10, czy tylko rankingowy meczyk z kimś, nagle znikają wszystkie "głośniczki" i nastaje cisza. Wątpię, żeby nagle wszyscy zamilkli, bo rozmowa w pierwszej połowie zawsze jest wartka i ciągle ktoś coś gada, więc niemożliwe jest nagłe uciszenie się. Czy to, że nie mam podłączonego HS i słucham przez głośniki ma jakieś znaczenie..? Tzn. to, że ja nic nie mówię? W ogóle, o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 F jak frustracja. Moczę z Menczesterami i Barcelonami wszystkie mecze, przynajmniej dziś. I jak tu wierzyć w Fifę ? Ile dacie za tygodniowy egzemplarz ? Tak wiem, słaby jestem i chój. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Wie ktoś jak to w końcu jest z tymi ucieczkami? Zalicza zwycięstwa czy nie? Bo już się pogubiłem:P A może zalicza zwycięstwa, ale daje mało punktów? Grałem sobie dziś taki ciekawy mecz przez Xbox Live. W regulaminowym czasie gry było 0 - 0, lecz już na samym początku dogrywki udało mi się strzelić aż 3 bramki - cieszyłem się okropnie:P No ale po chwili rywal włącza menu, i ucieka z gry... Strasznie jest to denerwujące... Edytowane 13 Października 2008 przez PawciosS Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wie ktoś jak to w końcu jest z tymi ucieczkami? Zalicza zwycięstwa czy nie? Bo już się pogubiłem:P A może zalicza zwycięstwa, ale daje mało punktów? Grałem sobie dziś taki ciekawy mecz przez Xbox Live. W regulaminowym czasie gry było 0 - 0, lecz już na samym początku dogrywki udało mi się strzelić aż 3 bramki - cieszyłem się okropnie:P No ale po chwili rywal włącza menu, i ucieka z gry... Strasznie jest to denerwujące... Zalicza, wystarczy grać i pamiętać swoje statystyki. Jeśli gościu wyjdzie z gry a miałeś wygranych 35 to po wejściu w statsy po takim niby meczu będziesz miał 36. Cytuj Odnośnik do komentarza
xeda 0 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Mam takie zapytanie , czy mozna sterowac cyfrowo(krzyzakiem) w fifie 09 na ps3 ??? Czy tylko analogiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi