Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 573 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

uważaj, ja kiedyś w lidlu kupiłem mrożone hamburgery (samo mięso wołowe) i było napisane ze 98% mięsa a reszta to tylko przyprawy, więc wydawało by sie że powinny byc spoko, ale okazało sie że smakują jak stara podeszwa , nawet nie zjadlem calej paczki

oczywiscie nie ma pewnosci jakie są te twoje ale sam % zawartości mięsa niczego nie gwarantuje ;/

Wczoraj właśnie takowe kupiłem (9,99zł za 500g, 98% krowy) i wchłonąłem ze smakiem. Aż się zdziwiłem, że podeszło mi bardziej niż kotlety ulepione własnoręcznie z wołowiny mielonej. Nie mówię, że było wartościowe, no ale niby samo mięso wg składu.

Jak je przygotowywałeś? Ja na patelni grillowej, a odsączony tłuszcz wylałem, zjadłem samo wysmażone mięso z warzywami na patelnię. Dla mnie rewelka raz na jakiś czas.

Opublikowano

Chcecie dobrego burgera to kupcie w Makro albo Selgrosie steki wołowe do hamburgerów w takim czarnym opakowaniu (firmy nie pamiętam), 100% mięsa, co prawda trzeba to usmażyć na patelnii/grillu i mikrofala nic nie da ale za to mięso smakuje jak z Macdonalda czy BK.

Opublikowano

No to ma być dobry burger, czy mięso ma smakować jak z mcd czy bk? Zdecyduj się :P

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

dobry burger to zrobiony samemu na grillu w sloneczny dzien. do kawalka miecha (ok 250g) dorzucamy pomidor, ogor i salate. mieso powinno byc grubo zmielone, inaczej nie wychodzi tak dobry i nie mozna go rzuc, tylko rozwala sie w ustach.

Opublikowano

Chcesz powiedzieć, że mięso w tych sieciówkach jest niesmaczne i lepiej kupić jakiś wieprzowy podrób do odgrzania w mikrofali?

Mięso w tych sieciówkach smakuje jak... mięso w sieciówkach - jak nie ma lepszej opcji to nie jest złe. Nie jest to jednak na pewno dobre, burgerowe mięso.

Opublikowano

też myślałam, że burgerowe mięso w sieciówkach jest niezłe. Dopóki nie zaczęłam robić burgerów sama, na grillu. No i co ty tu piszesz mazzeo o wieprzowych podrobach, jak wiadomo, że na burgera tylko wołowina, najlepiej samemu sobie zmielić albo poprosić w sklepie. Z łyżką musztardy, posiekaną cebulą i żółtkiem, aż się nie chce więcej jeść w mcd (o ile w ogóle wcześniej się chciało).

Opublikowano

Jadl ktos w Noodlach w pudle? Do zjedzenia?

Opublikowano

Jadlem. Do zjedzenia ale dla mnie za słodkie było. Jadłem zestaw Tokyo Traffic

Opublikowano

da9e84fc3223fae1a1e6c49e90545a2e.jpg

Oglądałem to cudo ostatnio w żabce i zachodziłem w myśli jakiego guwno tam wsadzają do środka, haha nie wiele się pomyliłem. Mistrzowski farszyk :D

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHA

Przecież to typowy, ludzki stolec XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

(pipi)a, cofa mi się kolacja sprzed tygodnia jak na to patrzę...serio.

Opublikowano

da9e84fc3223fae1a1e6c49e90545a2e.jpg

Oglądałem to cudo ostatnio w żabce i zachodziłem w myśli jakiego guwno tam wsadzają do środka, haha nie wiele się pomyliłem. Mistrzowski farszyk  :D

na fajny kolor pomalowałeś paznokcie ;)

Edytowane przez hooki

Opublikowano

A myślisz, że makach i kaefcach dostajesz coś lepszego?

Opublikowano

Przecie tak jest ze wszystkim w życiu, jak zaczniesz zaglądać zbyt głęboko i się zastanawiać, co tam jest w środku, to robi się smutno.

Opublikowano

jakbys był ogzo jakimś celebrytą/sławnym pisarzem to byś z tym cytatem trafił na wikiquotes

Opublikowano

A myślisz, że makach i kaefcach dostajesz coś lepszego?

Myślę, że jednak tak, bo Tortilla w KFC wygląda trochę lepiej, mimo, że do zdrowego żarcia też nie należy.

Opublikowano

tu raczej nie rozchodzi o o to co dostajesz w KFC, tylko o ogólną rozbierzność tego co dostajemy na fotkach i tego co mamu w realu, ale ja już dawno przestałem sie temu dziwić

429954_10151014743271302_1513414331_n.jp

t0NRz.jpg

jak ktoś jeszcze nie widział to niech sobie poogląda filmiki o tym jak powstają reklamowe fotki żarcia, jest cała osobna dziedzina fotografii która sie tym zajmuje, i te fotki zwykle nie mają wiele wspólnego z jedzeniem, chociaż wyglądają bardzo ładnie

ja mam gdzieś że big king xxl niewiele przypomina wersje z reklamy, ważne że zajbiście smakuje!

produkt-bigkingxxl.jpg

2701031333_def191bb98_b.jpg

Edytowane przez Yano