Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Elena imo lepsza. Nie wiem skąd taka powszechna podjara Chloe. Może jestem zjebany? <_<

Bo ma najlepszy wirtualny tyłek ;p. No i brunetki > blondynki ;p.

Zabije jak w trójce się nie pojawi ;].

Chloe to Sullivan pewnie popycha wnioskując z zakończenia :turned:

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 413,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

Jeżeli tak, to jest nas dwóch. Elena>Chloe.

trzech!:diablo:

Opublikowano
Chloe to Sullivan pewnie popycha wnioskując z zakończenia

Rozyebałeś mnie Słupek ;]

W U:3 przydałaby się jeszcze jedna dupeczka (koniecznie ruda) i wtedy byśmy mogli mogli gadać o "popychaniu".

Opublikowano

Hah, ale macie fantazje. :P W nowym psx powinni Was zacytować, czy coś.

Opublikowano

Ja przepraszam ale także dołączam się do klubu zwolenników Eleny, która jest, moim skromnym zdaniem, bardziej kobieca.

Elena>Chloe

Opublikowano

Mi tam wszystko jedno czy blondynka, czy brunetka - czy też ruda nawet. Ważne aby miała przyjemną buzię, dobrą figurę i coś w głowie. A jeśli mówimy o Elenie i Chloe to obie są brzydkie. Sorry :P

Opublikowano

Chloe ma trochę mały biust ale jej tyłek nadrabia wszystko. Elena średnio mi się podoba.

Opublikowano

BURN THE HERETICS!!!

Naprawdę, trzeba lubić Jolę R, żeby powiedzieć że Elnena jest brzydka lub porównywać ją do tego marnego, japońskiego wyobrażenia europejskiej urody z RE5.

Opublikowano

Elena jest dużo lepiej wykonana niż Chloe. Trzeba mieć zaćmę by widzieć co innego.

SłupekPL: Najlepszy wirtualny tyłek ma Miranda z ME2 :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Zwyrol odgrywa się bo nawet w temacie U2, RE5 dostał wrzutę ;].

Bez przesady Elena jest kiepska ale nie aż tak ;]. Elena to ciepła klucha gdzie Chloe to kocica z ciętym humorem, charakterem, temperamentem, seksownym głosem no i The Best Beautiful ass ;].

Uncharted 3 mógłby się zacząć tak, że odpala się intro w którym to Drake wali Chloe (Chloe drze się jak stuknięta) i raptem do pokoju wchodzi Elena. Chloe ma to w dup.ie, a Drake lekko zgaszony, wystraszony i zdziwiony wali swojego *growego karpia i wyskakuje z tekstem "yyyy to nie tak jak myślisz, ja tylko szukałem skarbu". Elena wybiega zaryczana i wpada prosto pod jeepa którym jedzie pijany Sullivan ;].

* to jest ten karp/mina którą wali Drake

drakedc.jpg

U3 przybywaj bo na łeb siada.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Zdecydowanie wolę.

AdaWong.jpg

Elena obok Jill i Trish z DMC to czołówka najbrzydszych babek w grach.

Edit: A jeszcze Eva z MGS3 ze spiczastym nosem elfa.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Drake jest najprzystojniejszy ever. ;-P

Meryl z MGS4 jest ok, a w MGS1 tylko pikseloza przeszkadza, gdyby była lepsza grafa...

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Od Evy wara, bo snejkiem poszczuję! Jill w REmake też była niezła.

Btw, czy tylko mi się wydaje, że ten temat zszedł na jakieś dziwne tory? :whistling:

Opublikowano

Chloe >>> Elena

Elena przypomina mi dziewczynę z oazy tudzież dzieci maryji - fajna, miła, z radością można przedstawić rodzicom , zagłaszcze na śmierć faceta ale on przy niej umrze na nudę :P

Chloe to znowu czysty seksapil i wszystko co z tym związane :)

BTW. Drake przecież popychał Chloe w Uncharted2 - jest to nawet niedwuznacznie pokazane we flashbacku z Nepalu.

Opublikowano

Elena jest tak samo słaba z wyglądu jak Jill w RE5.

Zwyrol grałeś przecież w całego RE5 więc nie wiem jak możesz tak pisać. Jill z piątki to - zacytuje sam siebie z rozgrywki z triboy'em - "szpetna świnia"

Jak dla mnie Elena jest dużo lepsza niż Chloe. Oczywiście pierwsze wrażenie odnośnie Chloe to "ale laska :woot: ", ale nie może się równać z najlepszymi.

Opublikowano

Świetny jest tekst/scenka w połowie Nepalu kiedy spotykamy się z Chloe. Chloe coś tam gada, że trzeba wspiąć się na hotel (na najwyższy punkt widokowy żeby obadać rejon) a Nathan "no wiesz Chloe bardzo miło bla bla ale nie mamy czasu na zabawę". Oczywiście to inaczej brzmi ale pewnie kojarzycie o co chodzi ;]. Ta scenka pokazuje, że Nathan ma chrapkę na Chloe.

Tak czy siak w U3 nasze ulubienice pewnie zyskają "parę polygonów" i będą jeszcze piękniejsze ;p.

PS. Jill z RE5 to piękność przy maszkaronie Abigail - żonie Martsona z RDR to jest dopiero potwór, blehhh.

@Don

Nie grałem w dwójkę ale Miranda ma twarz jak M. Jackson więc odpada ;p. Za to Liara z jedynki dawała radę :wub: tak wiem, że to kosmitka ;p.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

O kurcze...porównujecie sex appeal renderowanych lasek laugh.gif. Dobreee!!

Wolałbym raczej pograć jakąś przeciętniarą a'la Pippi Langstrumpf niż laską z nienaturalnie kształtnymi pośladkami.

Opublikowano

Elena jest tak samo słaba z wyglądu jak Jill w RE5.

Zwyrol grałeś przecież w całego RE5 więc nie wiem jak możesz tak pisać. Jill z piątki to - zacytuje sam siebie z rozgrywki z triboy'em - "szpetna świnia"

Jak dla mnie Elena jest dużo lepsza niż Chloe. Oczywiście pierwsze wrażenie odnośnie Chloe to "ale laska :woot: ", ale nie może się równać z najlepszymi.

No wiesz, dla mnie to ten sam typ mdłej babki, zero seksapilu. Ada Wong, czy Lara Croft zdecydowanie lepsze.

Opublikowano

No cóż, jedni wolą typ urody bliższy naturalnemu pięknu, a inni wymalowane, wysilikonowane, zbotoksowane sztuczne lale :tongue: Ja przepadam za tym pierwszymi, dlatego wyżej sobie stawiam taką Elenę Fisher czy April Ryan od lasek z Dead or Alive i Lary Croft.

Opublikowano

Paskudne świnie to dopiero w Heavy Rain. ;P

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Szpetna świnia suxxx ;) Od Chloe lepszy tyłek ma Sheva, a i tak najlepsza jest Nariko :wub:

Opublikowano

Nie wiecie może czy 1/11 czekają nas jakieś "atrakcje" typu zombie vs szkielety jak w zeszłym roku??