Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Batman Arkham Asylum

Featured Replies

Opublikowano

Hehe, nie miałem na myśli, że miałem problem z ich odnalezieniem [w końcu w grze są mapy], chodziło mi o to, że było to NUDNE - 240 znajdźek, biegać po całym Arkham, pustym Arkham i szukać jakiś pierdoł. Cholernie się wynudziłem. Imo 100 by wystarczyło ;)

Edytowane przez bountyhunter

• Odpowiedzi 393
  • Wyświetleń 93,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Było już kilka razy o tym mówione w tym temacie. Poszukaj.

• Gram ostatnio w Arkham Asylum. Bardzo mnie wciągnęło.   Tak generalnie to gra jest tym, czym powinno być Metroid: Other M.   Podobieństwa do Metroida są na tyle wyraźnie, że możemy powiedzieć wpro

Opublikowano

Tylko szukanie tego nie wplywa w zaden sposob na rozgrywke czy tam na fabule. Chcesz to zbieraj , nie chcesz miec 100GS nie zbieraj ;) Proste.

Jak widze ,to wezme , ale scian nie lize w poszukiwaniu.

Opublikowano

Hehe, nie miałem na myśli, że miałem problem z ich odnalezieniem [w końcu w grze są mapy], chodziło mi o to, że było to NUDNE - 240 znajdźek, biegać po całym Arkham, pustym Arkham i szukać jakiś pierdoł. Cholernie się wynudziłem. Imo 100 by wystarczyło ;)

Bo je się znajduje w trakcie robienia fabuły, a nie na końcu :P

Opublikowano

Rozwiązywanie zagadek to jedna z fajniejszych rzeczy w tej grze, a dodam, że zwykle wkurza mnie chodzenie i szukanie czegoś w grach. Tutaj to świetnie rozwiązali i sprawiało mi to frajdę.

Opublikowano

Gra zaliczona. Czekam na kontynuacje.

Po cichu liczyłem, że na końcu Batman też się zmutuje i dojdzie do walki z Jokerem ;)

Opublikowano

No co ty... Batmana nie znasz? To, że on będzie walczył ze swoją złą stroną i wygra wewnętrzną walkę to ja już wiedziałem w pierwszych sekundach tej scenki.

Opublikowano

Scena kiedy

po raz ostatni atakuje nas Strach na wróble

byłem pewien , że znowu padła mi konsola :lol: kozacki motyw

Edytowane przez chris85

Opublikowano

ja zresetowałem konsole i już zdążyłem napisać sms do laski , że od jutra będę miał więcej czasu dla niej a tu taki chvj :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ta, dla posiadaczy xboxa ta gra powinna być oznaczana metką "horror" ;).

Na pudelku powinno byc nowe oznaczenie

beznazwy2l.jpg

Opublikowano

Scena kiedy

po raz ostatni atakuje nas Strach na wróble

byłem pewien , że znowu padła mi konsola :lol: kozacki motyw

Myślałem, że zawału dostanę przy tym. 1,5 roku bez RRoDa.

Coś mi jednak nie pasowało, gdy włączyłem bez problemu dasha...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz się dostać tam gdzie ta lampa spada, jest tam dwóch strażników do uratowania. Jest też

formuła do projektu Titan schowana w regale z książkami której szukasz po śladach

ja dalej nie moge sobie poradzic, nie wiem co i jak, jestem w tym samym momecie, ludziska leza obok kartonu, nie wiem po jakich sladach mam co szukac, w trybie detektywistycznym, nic nie widze.

Opublikowano

po śladach będziesz szukał poźniej, jak spuścisz lampe i "rozbroisz" bombe to po prostu cofnij sie do głównego pomieszczenia i wejdz w drzwi po lewej za pomnikiem, tam rozwalisz pierwszego banziora z bronią i obrożą a potem czeka Cię pokoj pełen gości z bronią i kolejnymi dwoma związanymi strażnikami, jak już pokonasz gości z bronią i uwolnisz strażników to skierują Cie oni do labolatorium jakiegoś[pokoj w okolicy].

Opublikowano

nie mam zadnej bomby zyrandol spadl i tyle, nie wiem co dalej:(

fakt bombe dawno rozbroilem, nie widze tej ksiazki! jak sie cofam, nie znajduje się w Wayne Manor tylko spowrotem sie cofam!

Edytowane przez Dabman

Opublikowano

500px-BAA_map_ArkhamMansion.jpg

idziesz najpierw na prawo do tego okrągłem pokoju, tam spuściłeś zyrandol, wyskoczyła piącha i pogadałeś ze strażnikami, teraz idziesz spowrotem i wchodzisz to tej części budynku po lewej, tam uwalniasz kolejnych dwóch strażników i jak z nimi pogadasz to na mapce pojawia się wykrzyknik kierujący Cię do nieodsłoniętej jeszcze na twojej mapie pokoju, jak już tam siedostaniesz przeskanujesz pomieszczenie i wrócisz sie po śladach do okrągłego pokoju ze spuszczonym żyrandolem ._.

Edytowane przez okoolarnik

Opublikowano

fakt bombe dawno rozbroilem, nie widze tej ksiazki! jak sie cofam, nie znajduje się w Wayne Manor tylko spowrotem sie cofam!

Schodzisz na sam dół - tam gdzie uwolniłeś strażników i rozbroiłeś bombę. Tam włącz tryb detektywistyczny i na którejś z półek pojawi się naciśnij ....

Opublikowano

W trybie detektywistycznym powinieneś widzieć odciski palców, jak ich nie ma wróć do laboratorium i przeskanuj pomieszczenie.

Opublikowano

Grę skończyłem dziś na Hardzie, wszystkie zagadki ogarnięte, 40 hit zrobione, pora na chalenge :thumbsup: Dodam tylko że gra jest kapitalna !!!! ledwo skończyłem Normala i od razu za Hard się zabrałem, już dawno żadna gra mnie tak nie zassała !!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Batman: Arkham Asylum.

Dark Knight był pierwszym filmem z Batmanem, który mi się podobał. W/w gra jest pierwszą grą, którą skończyłeś z tym bohaterem. Bardzo dobra gra.

Zakończenie do dup.y, więc ocena leci w dół oczko.gif

8.5/10

Edytowane przez Toshirou

Opublikowano

Naprawdę pierwsza tak udana gra o losach "netoperka". Przeszedłem już czwarty raz.

Opublikowano

Ja grałem w 1080p