Saunter 3 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Moje nastawienie do Batmana się zmienia. Z początku stwierdziłem, że wyrosłem z superhero, potem czytam zapkę w PE i się zainteresowałem tematem, a demo chce mi się grać kolejny i kolejny raz, bo są fajne patenty, a Detective Mode rządzi po całości! Oby nie skończyło się w fullu na tych rozwiązaniach i żeby Netoperek miał jakieś inne, równie dobre ruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ja to widzę że głos Jokera to oddanie dla postaci, szaleniec pełną gębą. Coś jak laleczka Chucky, tam aktor też super pasuje do tej roli. Po kilku podejściach jest już ok, głos jokera słyszany w głośnikach więzienia słychać dość często, natomiast batman rzadko zabiera głos. Klimat dema przypomina mi Man Hunt 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wie ktoś czy da sie wejść do tego ukrytego pomieszczenia gdzie Zsasz tortutuje ochroniarza? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_h 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 orientujecie się czy pełna wersja będzie chociaż z polskimi napisami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wie ktoś czy da sie wejść do tego ukrytego pomieszczenia gdzie Zsasz tortutuje ochroniarza? No raczej się nie da, bo nie ma czym tego wysadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wie ktoś czy da sie wejść do tego ukrytego pomieszczenia gdzie Zsasz tortutuje ochroniarza? Aby moc rozwalac sciany , potrzebujesz nowego gadgetu, wyglada jak pianka do golenia (mozna go zaobserwowac na trailerze ktorzy leci po skonczeniu gry). Wiec wnioskuje ze sie nie da tej sciany rozwalilc, poniewaz nie ma dostepu do tego gadgetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pre-order zamowiomy w sklepie extrima 8) Aby do konca miesiaca Pisze z PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wiem że nei ma tego wybuchowego,ale przed wejściem na gargulca jest kratka pod ścianą,tylko nei wiem jak do niej się dostać,może ona tam prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=0#entry1914878 UWAGA NA SPOILERY ODNOŚNIE BOSS'ów! Macie listę Trofeów - narazie bez kolorków UP: Już z kolorkami Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) zagrałem w to krótkie demko i nie wiem skąd się wziął taki zachwyt tą grą... chyba nie kumam tej czaczy :| Mówi to gości co w sygnie ma Nietoperza. -_- Stąd, że gra będzie wypaśna po same biodra. Mam 25 lat na karku i cholera czekam na koniec sierpnia jak na zabawienie. Trzcina dobrze gada i polać mu odpowiednio bo głos Batmana to jest klasyk i legenda sama w sobie. Miałem nietoperza bo fajnie się prezentował i była to jedna z ciekawszych sygnatur do wyboru. Skoro gra będzie wypasiona po same biodra no to ekstra. Mnie osobiście po tym co zobaczyłem w demie nie podoba się kilka rzeczy: - ruchy nietoperza - skakanie po suficie (wystarczy że wciśniemy jeden przycisk a nietoperek automatycznie przeskakuje) - AI przeciwników (nawet jak zajdziemy przeciwnika z boku to on i tak nas nie zauważy) ale pewnie to zależy od poziomu trudności - zbyt łatwo się gra po włączeniu trybu detektywistycznego, widać wszystko jak na dłoni. Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez rydziu87 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Wiem że nei ma tego wybuchowego,ale przed wejściem na gargulca jest kratka pod ścianą,tylko nei wiem jak do niej się dostać,może ona tam prowadzi? Podejdź do niej i naciśnij X. Tam jest tylko znak zapytania pozostawiony przez Mr. Riddle. Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Fajna pierdoła. Walczcie z gościem na pięści (ten który przetrzymuje zakładnika i używa noża) dajcie się pociąć i póżniej z bliska przyjrzyjcie się jak pocięty został lateks Batsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pocięty lateks też można oglądać w galerii.Nie o tą kratke mi chodzi przy podłodze,tylko tą pod sufitem,zanim jeszcze wskoczymy na gargulca i zaatakujemy Zsasza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Skoro demo wzbudza taka dyskusje to pelna moze byc naprawde fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wczoraj grałem w te wersję demo gry dwa razy pod rząd. Jestem pod sporym wrażeniem. Od pierwszych scen ukazujących kątem Gotham i Arkham da się poczuć ten specyficzny komiksowy klimat z lekko zaaranżowanym feelingiem z "Dark Knight", aż do momentu ukazania Batmana i Jokera (mieliście rację, totalny psychol z niego w tej grze). Począwszy od pierwszej walki system zadawania ciosów jest bardzo solidny, od ciosów zadawanych seriami po wykończeniowe dość spektakularne. Faktycznie ten chód Batmana jest trochę za sztywny, jak klocek, ale co mnie najbardziej zirytowało to zerowa interakcja z elementami otoczenia (przez ten cholerny Unreal Engine). Aż się prosi o lekką dewastacje co nie co z otoczenia zwłaszcza w trakcie walki, ale rozumiem, że można to tłumaczyć faktem, że to nie gra o rozwalaniu, tylko z klimatem DC, przygodówki, itp. Niemniej, to póki co jedyny minus jaki widzę w tej grze, i niby da się to uzasadnić, ale fakt pozostaje faktem. Podoba mi się to, że Nietoperz w starciu z grupką uzbrojonych świrów nie ma większych szans co w pewnym stopniu daje poczucie tego, że Batman to nie do końca superbohater na miano Supermana czy Spidermana. Detective Mode to jedna z tych rzeczy, które spodobały mi się najbardziej, bo na bieżąco wyświetla możliwe drogi do przejścia a także status przeciwników i zwykłych NPC w kwestii uzbrojenia i stanu psychicznego. Elementy stealth w moich oczach stoją jako kwintesencja rozgrywki, kiedy przez Detective patrzymy ilu jest zbirów w danej sekcji i rozpoczynamy albo eliminowanie albo przemykanie albo otwarty pojedynek. Świetna sprawa. W tle jeszcze non stop słychać klauna. Szkoda, że demo jest takie krótkie i kończy się w punkcie kulminacyjnym tego etapu gry, które dane było nam zagrać. Jednakże po tym co widziałem na wstępie całość oceniłbym na mocne "9" za klimat, gameplay i muzykę. Czekam do premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja, podobnie jak tu większość, też zostałem rozwalony tym demkiem pozytywnie. Nie będę wymieniał zalet i wad, bo zrobili to już moi poprzednicy. Batman ROX! Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W końcu dobrze wykorzystany UE3. Po plejadzie średnich tytułów wykorzystujących ten silnik w grach, w koncu Batman pokazuje jak powinno to wyglądać. A wygląda i rusza się świetnie. Cieszy zróżnicowanie rozgrywki. Mamy tu bijatykę, skradankę i przygodówkę w jednym przy czym wszystkie aspekty ładnie się uzupełniają i tworzą spójną całość. Jako fan Bata biorę tak szybko jak tylko się da i cena mnie nie zabije;] Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Screeny z Crime Alley DLC (Kupując limitkę dostajesz kod do tego DLC): Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Za(pipi)iście. Jeszcze gra nie wyszła, a już DLC zapowiedzieli. Nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Za(pipi)iście. Jeszcze gra nie wyszła, a już DLC zapowiedzieli. Nie mam pytań. Było już o tym wiele razy - zaakceptuj albo olej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirumoto 234 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ta, tylko ja chciałbym to zobaczyć w pełnej wersji, a nie płacąc drugi raz :| Jak się okaże, że gra będzie krótka i w zasadzie będzie zmuszać do kupienia DLC, to dostanę niezłego (pipi)ca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Właśnie jest jakieś info na temat długości gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Za(pipi)iście. Jeszcze gra nie wyszła, a już DLC zapowiedzieli. Nie mam pytań. A kiedy mają zapowiedzieć? Za pół roku jak większość ludzi dawno już grę odsprzeda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Tyż prowda panie. Tak pozbyłem się PoP, Fable 2 i kilku innych. W sumie dobry ruch na zatrzymanie klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakby poczekali z tydzień nic by się nei stało,a tak stawiają sprawe jasno,kupisz droższą wersje gry dostaniesz dłuższą gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi