Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najprostsze komplety - lista

Featured Replies

Opublikowano

Do listy można spokojnie dodać Trine, łatwa i przede wszystkim przyjemna platynka :)

Racja, małe problemy można mieć tylko z Better Than Developers!, z tym trofeum miałem mały problem ale w końcu się udało.

• Odpowiedzi 220
  • Wyświetleń 25,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Red dead redemption jest bardzo prosta i przyjemna platynka a trophy na multi to mogli się bardziej wysialić i zrobić cięższe moja ocena 3/10 Mafia 2 nie skomentóje 2/10 Uncharted 1 i 2 ocena 3/10

• Ja nawet nie wiem, że takie gry są

• Wiesz - zią myśli, że jak walnie takiego suchego posta to ma +10 do e-penisa wśród e-kolegów. Ewentualnie była to próba prowokacji, aczkolwiek jeśli tak to bardzo marna.

Opublikowano

W Tekken 6 platyna wpada po ok.10h :)

Zgadzam sie, ze w T6 jest latwa platyna, ale ze w pada w przeciagu 10 h :lol: przesadziles :)

W opcjach wyświetla mi że grałem 10,5h a i tak sporą cześć tego czasu spędziłem w practice i versusie, no ale już ładnych parę lat gram w Tekkeny to może łatwiej mi było :)

Opublikowano

W Tekken 6 platyna wpada po ok.10h :)

Zgadzam sie, ze w T6 jest latwa platyna, ale ze w pada w przeciagu 10 h :lol: przesadziles :)

W opcjach wyświetla mi że grałem 10,5h a i tak sporą cześć tego czasu spędziłem w practice i versusie, no ale już ładnych parę lat gram w Tekkeny to może łatwiej mi było :)

Scenario jest dosc dlugi, a i odslanianie wszystkich zakonczen musialo troche potrwac, wiec stad np. watpie w te 10 h(musze z ciekawosci do siebie zerknac jaki niby mam czas :P )

Ale faktem jest, ze T6 ma latwe trofea, a i online nie zmusza do wygrania 100000000 walk <_<

Jednak osobom, ktore nie maja stycznosci z bijatykami pare rzeczy moze sprawic trudnosc(chocby te ukryte etapy w scenario mode np. nightmare train).

Sprawdzilem u siebie i niby mam 8,5h co jest niezbyt mozliwe albo nie liczy calego czasu spedzonego w grze tylko jakis konkretny mode ;)

Edytowane przez Sanryu

Opublikowano

Dynasty Warriors 6 Empires - 4-5h i platyna może być :tongue:

Najłatwiejsza platyna na świecie.

Opublikowano

Uncharted 2 też jest łatwą płatyną. Jedynym problemem jest przejście jej na crushing.

Crushing nie jest zadnym problemem. W U:DF byl zdecydowanie ciezszy. Jedynym wyczynem sa skarby, jesli sie szuka SAMEMU, bez IGN itp.

Edytowane przez hanry

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do łatwiejszych platynek do zgarnięcia mógłbym od siebie zaliczyć X-Men Origins: Volverine. Trofea raczej nie sprawiają większego problemu, tylko niektóre są ciut czasochłonne jak np. upgrade wszystkich Combat Reflexes czy osiągnięcie 40 levelu postaci.

Opublikowano

dopisalbym platyne w nfs:shift do listy. jak mi sie udalo ja zdobyc to musi byc latwa :)

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale MW2 wydaje mi się łatwe jak ma się z kim grać w SO :unsure:

Opublikowano

Zdecydowanie dodał bym grę Tekken 6 niestety w tej grze jeśli chodzi o trofea nie ma nic trudnego.

Opublikowano

ja myślę że można tutaj też wpisać Ferrari Challenge - trofea są ogólnie proste - trzeba po prostu wszystko w grze wygrać - co jest właściwie tylko czasochłonne. mi zajęło to ok. 45-50h, z tym że ja grałem dla przyjemności, dla brakujących trofeów poświęciłem ostatni tydzień bo było to przyjemne i niewiele mi zostało po standardowej grze. dla trophy whores myślę że wystarczy ok. 30h. oczywiście pod warunkiem że ktoś lubi sim'y ;)

Edytowane przez pawel_k

Opublikowano

Borderlands nie wymaga żadnego skilla, grajcie i jest platyna xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ratchet & Clank Crack in Time - Platynka w 14-15h

Potwierdzam, ale bez przesady, że ~15h :P W lekko ponad 20 godzin przeciętny Gracz powinien wbić platynowy puchar i co najważniejsze bez żadnych poradników - wszystko można zrobić/znaleźć samemu, osobiście sprawdziłem :thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dirt 2. platyna latwa, jedyny minus to ze nie wpadnie po kilku godzinach ale trzeba poczekac przez jedno trofeum

trudniejszy pucharek wygrac online wyscig z 7 przeciwnikami. dobry skill albo ustawka :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Assassin's Creed II. Mam od wczoraj i platynka jeszcze nie wpadła ale jestem przekonany, że to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

WWE Legends of wrestlemania - tutaj platyna to naprawdę łatwizna, wystarczy grać;p

WWE Smackdown vs raw 2010 - może ciut trudniejsza, więcej czasu wymaga

Edytowane przez KainGorn

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Battlefield Bad Company 2, najprostsze trofea na PS3. lol, najsłabi powinni tu platynę zdobyc. jedyne dwa trudne trofea w grze można zrobic na ustawce.

Opublikowano

Czy ktoś wspomniał o EyePecie? Gra jest fajna i łatwo zdobyć platynę.

Opublikowano

ja dodaje od siebie heavy rain (czasochłonny jest tylko pucharek All endings)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

-Raczet i Klank: ACiT: hard jest łatwy, całość zdobywamy na nim - ok 16 godz, nawet mniej. Później NG+ (banał, na ok 4godziny). A, że gra świetna, to każdy z przyjemnością tego dokona;

-Terminato Salvation: wystarczy raz przejść (przy odpowiednim ustawieniu). Do zaliczenia w weekend;

-GoW: zaliczamy grę w ok 4 godziny, a później pozostają zadania - je można w ok 40min;

-Tekken6:niemal wszytko na łatwiutkim "scenario" się opiera. Ten sam w sobie nie jest czasochłonny - jedno, dwa podejścia.