Skocz do zawartości

Fallout: New Vegas

Featured Replies

Opublikowano

Pytania o dodatki :

- Ile jest w sumie dodatków (proszę o tytuły) ? ;

- ile z nich jest w PL wersji ? (bo rozumiem że tylko takie będą kompatybilne z PL wersją F3) ;

- ile z nich można dostać w pudełkowej wersji a jakie tylko ściągnąć z XBL ?

Coś mi mówi, że koleś pomylił tematy i ma na myśli Fallout'a 3... :potter:

• Odpowiedzi 836
  • Wyświetleń 136,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gooral się zacietrzewił, że aż na koniec (chyba) nieświadomie wysmażył niezłego ryma, hehe. Nie gorączkuj sie tak chłopie, bo Ci ciśnienie hemoroidy rozwali   "Na powyższych wirtualnych stronach tak

• Z FNV sprawa jest prosta : zawartośc crapu w grze bedzie proporcjonalna do wkładu Bethslopworks w proces tworzenia gry. Jestem sceptykiem , przewiduje takie samo gó,wno jakim był F3 z podkręconą grafi

• NV nie zwalił mnie z nóg...wszystko prawie to samo, były głosy że grafika nawet troche gorsza. Ale klimat zachowany i Vegas w postapokaliptycznym wydaniu spełni wymagania graczy. Chyba jest też troche

Opublikowano

To Fallout: NV nie jest dodatkiem do F3 ? i obie gry mają inna dodatki ?

Jeśli tak to proszę o odpowiedzi nt. dodatków do obu tytułów .

Rozumiem że w tych obu tytułach aby grać w dodatki to trza mieć podstawkę ,

czyli F3 i F:NV ?

Opublikowano

odpowiem na temat F3

F3 ma swoje dodatki (5 sztuk) - kosztują po 800MP

dodatki wymagają posiadania podstawki

działaja tylko z wersją angielską i są na obcych marketplace'ach (np na brytyjskim)

jesli posiadasz F3 PL to do tej wersji na xbox360 nie ma dodatków

na polskim marketplace nie ma żadnych dodatków z F3

Opublikowano
na polskim marketplace nie ma żadnych dodatków z F3

Jak to nie ma? Są i to wszystkie, sam kupowałem. Chyba,że ktoś wpadł na genialny pomysł usunięcia ich z polskiego marketplace'a.

Opublikowano

ash77 - dzięki za info .

"Na polskim marketplace nie ma żadnych dodatków z F3" - wszystkie dodatki do Faloutów są ,

ale nie ma żadnych w PL wersji , bo i takie nie wyszły (jak i F:NV w PL wersji nie wyszedł) .

Edytowane przez Paweł Dziuba

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

heh.odkurzyłem konsole,chciałem sobie New Vegas jeszcze raz przejśc . Stworzylem nową postać ,wszystko ok ,ale nie awansuje na nast lv . teraz juz mam xp 360/200 ? zacząć od nowa czy co ?

Edytowane przez Usagi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Patche i aktualizacje wyeliminowały już te bugi i zwiechy, na które niektórzy narzekali? Warto już teraz inwestować w ten tytuł?

Opublikowano

Jasne, że trzeba zagrać. Przeszedłem całą podstawkę, wszystkie DLC i nie spotkałem się z jakimiś bardzo uciążliwymi bugami. Dla pewności często zapisywać na wielu slotach i nie ma się czego obawiać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wróciłem do gry w New Vegas. W nagrodę ostatnie 4 save'y mają "wieczny loading".... I jak tu się nie wkurzyć.

Opublikowano

Skorodowały od niegrania ;p Fakt faktem, gra jest faktycznie strasznie krucha i delikatna, cały czas stresowałem się czy zapisów szlag nie trafi (a trzymałem i tak tylko 3 sloty). Patche nie pomagają?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejny raz wróciłem do gry (tym razem wciągnęło mnie jak przy 3), ale znowu co jakiś czas padają mi save'y. Tylko, że teraz robię ich na wszelki wypadek dużo. Miał ktoś podobnie?

Opublikowano

Mam wszystkie DLC, wykorzystane wszystkie sloty na save'y, a ich samych blisko 1000 zrobiłem i żaden mi nie padł. No na jednym raz jakieś głupoty się działy, ok, ale i tak odpalał.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko, chce sobie sprawić tą gre, ale nie wiem czy nie czekać na ultimate edition, czy dodatki które są, stoją na jakimś wysokim fajnym poziomie i warto wydać te troszke kasy wiecej i czekać??

Opublikowano

Jakkolwiek podstawka starcza na długo i jest dość kompletna, oferując spójną historię, to moim zdaniem zdecydowanie warto zagrać w dodatki. Nie licząc Lonesome Road w małym stopniu nawiązują one do wydarzeń z fabuły, niemniej zawsze na uboczu tego co w nich najważniejsze mamy kontynuację pewnego wątku, który jest w zasadzie wspólny dla wszystkich DLC.

Czyli sama podstawka nie traci nic jeśli się nie zagra w dodatki, ale mimo wszystko warto w nie zagrać, bo są zróżnicowane, oferują duże, zróżnicowane lokacje i każdy z nich zajmuje dobre kilka do kilkunastu godzin. A nie powiem, atmosfera kasyna Sierra Madre i jego historia albo park narodowy Zion, gdzie natura ma się całkiem dobrze, to fajne elementy świata Fallouta.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

jeszcze w NV nie grałem tyle po premierze a tu fallout ultimate po 150 zł drogo ale pewnie długość gry to rekompensuje szkoda że nie jest w PL ;/ ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bethesda już pewnie od jakiegoś czasu pracuje (były już o tym i nowym silniku plotki) i wątpię żeby wydali na PS360.

Edytowane przez Hela

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, prawdopodobnie wydzadzą coś na nowe konsole. Chciałbym aby gra była jedną z pierwszych! :)

Co do samej gry to świetna jak fallout 3, szkoda tylko, że nie wydano jej po polsku... Myślałem, zę wystarczy poczekać jak w przypadku f3 ale lipa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie w anglii za marne 5 funtow podstawke sama, jest to ang wersja i modle aby nie byla zabugowana, byc moze jest to tylko wina polonizacji ale jestem laikiem i nie wiem. Co do Fallouta new vegas to NAPRAWDe bardzo mi sie poki co podoba, jestem po 5 godzinach gry ale juz początek porządnie zrobił na mnie wrazenie, co prawda pierwsze miasteczko jest bardzo nijakie, wrecz odludne ale potyczka z gangiem kajdaniarzy miała naprawde klimacik, 2 godz gry a tutaj takie ostrzeliwanei sie:) to i inne tego typu akce (Niptown!!!) zapowiadają duzo dobrych momentów. Co mnie uderzyło to OGROMNA dawna brutalności, wydaje się większa niż w fallout 3. Biegam na Hardcore mode z pistoletem i rurka do bicia, o ile strzelanie jest takie se falloutowate to zabijanie BIEDNYCH gekonow rurka sprawia mi nieopisana radość, nabardziej mi się podoba jak przerazone male gekonki uciekaja a ja gonie je z to rurką aby wytłuc tym biednym stworzonkom mózg z głowy.! Do tego zabijanie przeciwników ludzkich metalową rurka czy bejsbolem!! COS PIEKNEGO, w budynku po ostrzeliwaniu sie i zranieniu przeciwnikow w reke, ci rzucili się na mnie z bronia, a ja wyciągnęłem rurke, itłukłem ich i tłukłem az nie zrejterowali, a najlepsze jest to że ci durnie uciekali i klękali błagając o litość A JA ZATLUKŁEM ICH METALOWA RURKA PO GLOWIE !!! I SPRAWILO MI TO MEGA RADOCHE!!!. Gra jest kozacka i piękna, bieganie z metalowa rurka po prerii i nawalanie gangoli czy też niewinnych stworzeń jeszcvze nigdy nie sprawiało takiej przyjemności.

Opublikowano

przeraża mnie trochę stan twojej psychiki 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odkopie, a co tam. KLIMAT MIAŻDZY

oprocz trego wolnego chodzenia jestem zachwycony.

Ktos mi powie czy istnieje lepsze studio niz Bethesda ? chociaz oni nie produkowali akurat vegasa ;p

Opublikowano

Tak,Rocksteady

Opublikowano

A co najbardziej lubisz w klimacie? Postapokaliptyczny świat czy nutkę westernu w tym wszystkim? Bo jak to pierwsze, to w 3 było jeszcze lepiej pod tym względem.