Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Polecam zmienić na https://www.gry-online.pl/newsroom/ Informacji mniej ale przynajmniej te ważniejsze masz ogarnięte i normalnie napisane.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Czokosz napisał(a):takie samo jak wcześniej ?No ostatnio był oburzony że zaufana osoba przyspieszyła sobie pracę przy użyciu AI?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 51 minut temu, suteq napisał(a):Przepraszam bardzo ale kim do chuja jest graczdari? xDDDDUżytkownikiem Forumka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja nie czaję czemu co jakiś czas odświeżacie ten temat i piszecie jaki ten portal PPE jest zły. Najlepiej nie wchodzić i nie pisać. Ja nie wchodzę i po prostu wkurza mnie że odświeżacie ten temat. Panowie, ogarnijcie się. Portal jest do dupy to po co tam wchodzicie? Kurlaaaaa na Onet też wchodzicie? Na pudelek?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Z tego samego powodu dla którego wchodzimy do tematów dotyczących gier Ubisoftu: bo jebanie takiego szamba to czysta radość i jedna z niewielu przyjemności w życiu.