Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 15 minut temu, jimmy napisał(a):Ten graczdari to jakiś sklep z grami prowadzi?Kiedyś na 100% był pracownikiem sklepu z gierkami, udzielał się na forum i sprzedawał właśnie takie "newsy" tutaj. Sam siebie zdowngrejdował do poziomu INSIDERA PPE
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Są jakieś dobry strony z newsami o gierkach? Czy wszystko teraz nastawione na kliknięcia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minutes ago, Shen said:Są jakieś dobry strony z newsami o gierkach? Czy wszystko teraz nastawione na kliknięcia.Forums - Forum PSX Extreme
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kurva, ale bym się wstydził z nimi współpracować i żebym mój nick był w jakikolwiek sposób kojarzony z tym portalem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 39 minut temu, Bzduras napisał(a):Kiedyś na 100% był pracownikiem sklepu z gierkami, udzielał się na forum i sprzedawał właśnie takie "newsy" tutaj. Sam siebie zdowngrejdował do poziomu INSIDERA PPE To nie było tak, zaczęło się od tego, a po tym już nie było powrotu:
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Widzieliście grafikę w najnowszym newsie o giereczkach na Switcha, które niedługo będą po polsku(?):https://www.ppe.pl/news/379810/nintendo-w-koncu-docenia-polskich-graczy-switch-z-pelnym-wsparciem-jezyka-polskiego.htmlNa screenie nowy Marian confirmed, a nikt się o tym nawet nie zająknął. Ech... SpoilerEdit: Dobra, ktoś się zreflektował, że siara i podmienili foto do newsa. Ale dajcie spokój, jak można taką szopkę odstawiać. Tam jest jakakolwiek redakcja nad działaniem newsmanów, czy hulaj dusza piekła nie ma i każdy sobie robi dosłownie, co chce? Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez l33t
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Shen napisał(a):Są jakieś dobry strony z newsami o gierkach? Czy wszystko teraz nastawione na kliknięcia.Ja oprócz forów tylko dwie sprawdzam.https://www.gematsu.com/browsehttps://thisweekinvideogames.com/Pierwsza dla japońszczyzny. Druga to projekt SkillUpa.Ale cóż, te baity się sprzedają, a niektórych nawet ogłupiają. Ostatnio miałem dyskusję z gościem, który wkleił taką "ekskluzywną" recenzję serialu z PPE, który nawet nie miał w PL emisji. Mało tego, była to recenzja 5 odcinków, gdzie w USA wyemitowali dopiero 4. Całość ewidentnie artykuł wygenerowany przez AI (pewnie na bazie zachodnich recenzji), pełen ogólników i właściwie żadnych konkretów. Nie dość, że gość się nabrał, bo PPE nie znał, to jeszcze komentarze również pełne naiwniaków to łykających.Pośmiać się można, a koniec końców i tak wiadomo, że taki gówno portal ma większe zyski, niż cokolwiek rzetelnego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, l33t napisał(a):Widzieliście grafikę w najnowszym newsie o giereczkach na Switcha, które niedługo będą po polsku(?):To już swoją drogą - Pisar rzucił hasło ze źródłem "trust me bro" i już podłapali jako oficjalny news xD Nie wierzę w ten gównoportal, on nie istnieje, to jest jakieś S3 jak w MGS2