Opublikowano 15 lutego 201114 l Gameplay na ustawieniach Xboxa. Nie mam więcej pytań. Masakra poprostu:)
Opublikowano 15 lutego 201114 l Nie myślałem że Crytek podoła, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Naprawde. I to nie chodzi nawet tylko o grafike na konsolach, reszta aspektów również trzyma konkretny poziom ! brawo.
Opublikowano 16 lutego 201114 l 20 minut z singla: http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_crysis_220110216&tag=topslot;title;1#toggle_video
Opublikowano 16 lutego 201114 l Świetnie to wygląda ale dalej mnie AI przeciwników martwi, mam nadzieję ze prezentacja była pokazana w wersji EASY.
Opublikowano 16 lutego 201114 l Przepieknie to wyglada. Jezeli nie bedzie problemow z frameratem to wielkie brawa dla Crytek. Jezeli chodzi o AI to nie ma co sie sugerowac tym filmikiem, poziom tak niski bo koles ledwo co celowac potrafi ;P Edytowane 16 lutego 201114 l przez Ins
Opublikowano 17 lutego 201114 l Ja tam nie oglądam, szczególnie że to ponoć z połowy gry. Chcę to sam zobaczyć.
Opublikowano 17 lutego 201114 l Też mam betę na PC, nie ruszam singla ani multi - pogram na konsoli .Ale w wersji PC jest coś co będzie rządzić - Sandbox editor 3 a dzięki niemu - MODY. Mogliby umieścić uproszczony edytor map na konsole na wzór tego z Far Cry 2. No ale który z wydawców dałby graczom konsolowym takie narzędzie? EA też liczy na kasę z map-packów. BTW: W plikach gry znalazłem folder DLC a w nim 4 puste foldery o nazwach: Central Station, Roosevelt, Subway oraz Tanker BTW2: Zamówiłbym preorder ale słyszałem że gra ma być dubbingowana i czekam na jakieś konkretne info. Wiecie coś na ten temat?
Opublikowano 18 lutego 201114 l Nie no gierka jst naprawde mocna, efekty dzwiekowe rządzą. Ja bym ja okreslił jako bardzo profesjonalna produkcję dopracowaną w każdym calu, dodatkowo ciekawe poziomy oraz walki uliczne. Jasne ze mozna napisac " ale to juz było" pewnie ciezko wymyslic cos nowego z tym ze Crysis 2 wyroznia sie perfekcyjnym dopracowaniem szczegołow, no i co Nowy York to Nowy York a lokacje sa odzwierciedlone idealnie, naprawde mocna gierka i napewno nie nudna , caly czas cos sie dzieje bardzo duzo akcji ze snajperką,a to ze musimy przejsc pare metrow z jednej lokacji do druguej chyba nie dziwi. W tej becie jest mnostwo bugow ale jak to doszlifuja to bedzie pozycja must have Edytowane 18 lutego 201114 l przez Apollo302
Opublikowano 19 lutego 201114 l Wywiad z gościem z Crytek i gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=XSa_-7-Uks0&feature=player_embedded
Opublikowano 25 lutego 201114 l Demo z Pier 17 od 1 marca na XBL http://ppe.pl/news-6064-Nowe_demo_Crysis_2_dla_X360.html
Opublikowano 27 lutego 201114 l Panowie jak to jest wkoncu z PL wersja ? Z tego co pamietam to bedzie to pelna lokalizacja czyli wlacznie z dubbingiem. Wiadomo juz czy na plycie bedzie rowniez angielska wersja ? Nie wiem czy skladac preordera w Ultimie czy szukac UK wersji.
Opublikowano 28 lutego 201114 l Ja bym nie inwestował w preordera. Preordery w USA są tak niskie, że gra pewnie wy(pipi)i się na pysk jeszcze gorzej niż Bulletstorm. Wniosek ? Cena szybko spadnie, a jak kogoś interesuje online to może się okazać, że nie będzie za bardzo z kim grać
Opublikowano 28 lutego 201114 l A skąd masz takie info?? Daj link na potwierdzenie EDIT: A faktycznie. Tego się nie spodziewałem. Poczekam trochę i kupię za 100 polskich:P
Opublikowano 28 lutego 201114 l http://www.vgchartz.com/preorders.php?date=40601 Crysis na 18 pozycji dopiero ze śmiesznymi 50 tys. A gdyby wyszła w tamtym roku tak jak planowali to chyba w ogóle zeszłoby ze 150 tys. na wszystkich platformach Edytowane 28 lutego 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 28 lutego 201114 l Co to ma być ? ten ranking to chyba z dupy wzięli milion preorderów na Pokemona ? a 50k na crysis'a ?... lepiej poczekać na finalne wyniki sprzedaży w pierwszych dwóch tygodniach a przede wszystkim na recenzje Bynajmniej ja kupuję tą grę w ciemno i nie ma h*ja we wsi Edytowane 28 lutego 201114 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 28 lutego 201114 l Co do Pokemonów - gra jest bardzo grywalna i jeszcze bardziej popularna, dlatego nie dziwi mnie taka ilość pre-orderów.
Opublikowano 28 lutego 201114 l Jakoś cholernie mało pre-orderów na C2, czyżby EA nie potrafiło dobrze rozreklamować gry?
Opublikowano 28 lutego 201114 l Reklama jest dobra tylko ludziska w USA kupują grę w wersji na PC bo ich stać ma wypasionego kompa. No nie??
Opublikowano 28 lutego 201114 l Jakoś cholernie mało pre-orderów na C2, czyżby EA nie potrafiło dobrze rozreklamować gry? Kto jak kto ale EA ??? Bedzie wszędzie w gazecie, w tv, wc...a może małe (za)parcie jest na nią ? ...poczekajmy jeszcze trochę. Edytowane 28 lutego 201114 l przez Bushisan
Opublikowano 1 marca 201114 l Zalamaliscie mnie z tymi preorderami =/ Mam nadzieje, ze jednak troche ludzi kupi ten kawalek kodu, bo oprocz singla chcialem rowniez regularnie meczyc multi.
Opublikowano 1 marca 201114 l spoko, myślę że na premierę 200-300k sztuk na X'a zejdzie. Tymczasem za niedługo na Live znowu pojawi się demo, tym razem z Pier 17 dla wszystkich. edit: Demo już jest.
Opublikowano 1 marca 201114 l W którym miejscu dokładnie ,bo jakoś w moim szalonym ryneczku "Drugiego Kryzysu" brak. Tylko na xbox.com narazie jest..... Edytowane 1 marca 201114 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 1 marca 201114 l z pozycji konsoli jeszcze nie jest dostępne. Zasysajcie logując się na xbox.com. Ja już pobieram:)
Opublikowano 1 marca 201114 l Demko już zassałem i włączyłem a tu Zonk - Nikt nie gra... Za szybkie łącze mam?(ironia) Dalej pobierać !!!