Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Gameplay na ustawieniach Xboxa. Nie mam więcej pytań. Masakra poprostu:)

• Odpowiedzi 648
  • Wyświetleń 99,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prosiliście o próbkę jak prezentuje się polski dubbing. Nagrałem fragment z początku gry, więc myślę, że jesteście teraz w stanie stwierdzić.   http://w654.wrzuta.pl/audio/0nTYc0k6Rd3/crysis_2_dubbi

• Buuuuuuulshit. Jeżeli gra prowadzi za rączke to jest biadolenie, że gracz jest traktowany jak debil. Jeżeli daje możliwośi do kombinowania, różnych taktycznych podejść i nie wykłada ich na talerzu i n

• Zauwazylem to. Jest to jakis glitch. Tak mnie to irytowalo, ze az sprawdzilem czy we wczesniejszych poziomach tego nie bylo. No i okazalo sie, ze faktycznie nie bylo. No wiec odpalam chapter, na ktory

Opublikowano

Nie myślałem że Crytek podoła, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Naprawde. I to nie chodzi nawet tylko o grafike na konsolach, reszta aspektów również trzyma konkretny poziom ! brawo.

Opublikowano

To co ten silnik potrafi zrobić w real time to szok po prostu.

Opublikowano

Świetnie to wygląda ale dalej mnie AI przeciwników martwi, mam nadzieję ze prezentacja była pokazana w wersji EASY.

Opublikowano

Przepieknie to wyglada. Jezeli nie bedzie problemow z frameratem to wielkie brawa dla Crytek.

Jezeli chodzi o AI to nie ma co sie sugerowac tym filmikiem, poziom tak niski bo koles ledwo co celowac potrafi ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Też mam betę na PC, nie ruszam singla ani multi - pogram na konsoli .Ale w wersji PC jest coś co będzie rządzić - Sandbox editor 3 a dzięki niemu - MODY.

Mogliby umieścić uproszczony edytor map na konsole na wzór tego z Far Cry 2.

No ale który z wydawców dałby graczom konsolowym takie narzędzie? EA też liczy na kasę z map-packów.

BTW: W plikach gry znalazłem folder DLC a w nim 4 puste foldery o nazwach: Central Station, Roosevelt, Subway oraz Tankerwhistling.gif

BTW2: Zamówiłbym preorder ale słyszałem że gra ma być dubbingowana i czekam na jakieś konkretne info.

Wiecie coś na ten temat?

Opublikowano

Nie no gierka jst naprawde mocna, efekty dzwiekowe rządzą. Ja bym ja okreslił jako bardzo profesjonalna produkcję dopracowaną w każdym calu, dodatkowo ciekawe poziomy oraz walki uliczne. Jasne ze mozna napisac " ale to juz było" pewnie ciezko wymyslic cos nowego z tym ze Crysis 2 wyroznia sie perfekcyjnym dopracowaniem szczegołow, no i co Nowy York to Nowy York a lokacje sa odzwierciedlone idealnie, naprawde mocna gierka i napewno nie nudna , caly czas cos sie dzieje bardzo duzo akcji ze snajperką,a to ze musimy przejsc pare metrow z jednej lokacji do druguej chyba nie dziwi. W tej becie jest mnostwo bugow ale jak to doszlifuja to bedzie pozycja must have

Edytowane przez Apollo302

Opublikowano

Panowie jak to jest wkoncu z PL wersja ? Z tego co pamietam to bedzie to pelna lokalizacja czyli wlacznie z dubbingiem. Wiadomo juz czy na plycie bedzie rowniez angielska wersja ? Nie wiem czy skladac preordera w Ultimie czy szukac UK wersji.

Opublikowano

Ja bym nie inwestował w preordera. Preordery w USA są tak niskie, że gra pewnie wy(pipi)i się na pysk jeszcze gorzej niż Bulletstorm. Wniosek ? Cena szybko spadnie, a jak kogoś interesuje online to może się okazać, że nie będzie za bardzo z kim grać :P

Opublikowano

A skąd masz takie info??

Daj link na potwierdzenie :P

EDIT: A faktycznie. Tego się nie spodziewałem. Poczekam trochę i kupię za 100 polskich:P

Opublikowano

http://www.vgchartz.com/preorders.php?date=40601

Crysis na 18 pozycji dopiero ze śmiesznymi 50 tys.

A gdyby wyszła w tamtym roku tak jak planowali to chyba w ogóle zeszłoby ze 150 tys. na wszystkich platformach :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Co to ma być ? ten ranking to chyba z dupy wzięli milion preorderów na Pokemona ? a 50k na crysis'a ?... lepiej poczekać na finalne wyniki sprzedaży w pierwszych dwóch tygodniach a przede wszystkim na recenzje

Bynajmniej ja kupuję tą grę w ciemno i nie ma h*ja we wsi wink.gif

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Co do Pokemonów - gra jest bardzo grywalna i jeszcze bardziej popularna, dlatego nie dziwi mnie taka ilość pre-orderów.

Opublikowano

Reklama jest dobra tylko ludziska w USA kupują grę w wersji na PC bo ich stać ma wypasionego kompa. No nie??

Opublikowano

Jakoś cholernie mało pre-orderów na C2, czyżby EA nie potrafiło dobrze rozreklamować gry?

Kto jak kto ale EA ??? Bedzie wszędzie w gazecie, w tv, wc...a może małe (za)parcie jest na nią ? ...poczekajmy jeszcze trochę.

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Zalamaliscie mnie z tymi preorderami =/ Mam nadzieje, ze jednak troche ludzi kupi ten kawalek kodu, bo oprocz singla chcialem rowniez regularnie meczyc multi.

Opublikowano

W którym miejscu dokładnie ,bo jakoś w moim szalonym ryneczku "Drugiego Kryzysu" brak.

Tylko na xbox.com narazie jest.....

Edytowane przez Szalona Małpka

Opublikowano

z pozycji konsoli jeszcze nie jest dostępne. Zasysajcie logując się na xbox.com. Ja już pobieram:)

Opublikowano

Demko już zassałem i włączyłem a tu Zonk - Nikt nie gra...

Za szybkie łącze mam?(ironia)thumbsup.gif

Dalej pobierać !!!