Opublikowano 17 marca17 mar Kino komiksowe w kryzysie, a oni najpierw wypuszczają jakieś nieistotne gówno z Avengers, a potem strzępki z nowego Spidermana. Niesamowita promocja jak na filmy, które mają ratować MCU.
Opublikowano 17 marca17 mar Spider man rozbije bank i tak, jak każdy poprzedni film z pająkiem. Miałem nadzieje na symbionta, ale czuję, że na Secret Wars to zostawią.
Opublikowano 18 marca18 mar Szału nie ma, zero ciarek. Miałem nadzieję, że w poprzedniej części zakończyli wątek z Zendayą, ale widzę że będą ciągnąć tę operę mydlaną jeszcze przez dziesięć części i dalej udawać, że to jest TA Mary Jane. Punisher podejrzewam że zostanie potężnie stonowany, żeby dzieci też mogły pójść do kina, nie wiem w takim razie po co w ogóle go tu wciskają, następnym razem Deadpoola też wrzucą i zabronią mu rzucać fuckami? Co tam jeszcze? Gruby bezbek: check. Wkurwiająca morda Ruffalo: check. Goła klata Hollanda: check. Przynajmniej nastolatki będą zadowolone. Edytowane 18 marca18 mar przez Josh
Opublikowano 18 marca18 mar 9 minut temu, Shen napisał(a):Jest Punisher i Banner, chyba można się spodziewaćto chyba oczywiste po obejrzeniu tego zwiastuna
Opublikowano 18 marca18 mar 9 minut temu, mcp napisał(a):to chyba oczywiste po obejrzeniu tego zwiastunaTo, że mutacja będzie to tak, zastanawiam się jak daleko z nią pójdą. Do tego jeszcze ninja z ręki są, to czuje, że i Daredevil się pojawi.
Opublikowano 18 marca18 mar Jeżeli robia mutację i mu nie wyrosną dodatkowe łapy i nie zamieni się w pająka to wyjdę z kina
Opublikowano 18 marca18 mar Jednak trochę za dużo scen gdzie wygląda normalnie. Wolałbym stopniową transformację przez cały film. Może coś zmienili do trailera tak jak w no way home
Opublikowano 18 marca18 mar Spider będzie tutaj głównym zagrożeniem, z którym reszta walczy i próbują odwrócić przemianę? Coś kojarzę z TAS gdzie długi czas ciągnęli ten wątek mutacji i dopiero stary Vulture wyssał z niego to coś.
Opublikowano 18 marca18 mar Nie wiedziałem że stary Vulture lubi ssać.Rozumiem że pójdą w horror i praktyczne Edytowane 18 marca18 mar przez Rtooj
Opublikowano 18 marca18 mar 1 godzinę temu, Sebas napisał(a):Jeżeli robia mutację i mu nie wyrosną dodatkowe łapy i nie zamieni się w pająka to wyjdę z kinaJak my wszyscy... ... po napisach końcowych.
Opublikowano 18 marca18 mar Wygląda na to, że odgrzeją historię z animowanego Spidermana tylko zamiast Connorsa i Punishera będzie Banner i Punisher.Obstawiam, że będzie pełna mutacja, tylko w trailerach pokażą migawki.
Opublikowano 18 marca18 mar Może nim skusi w końcu MJ. Po tym co netflix zrobił Punisherowi (a jeszcze bardziej Jigsawowi), to mnie kolejne jego złagodzenie nie zdziwi.
Opublikowano 18 marca18 mar Dla fana komiksów może być spoko film, dla reszty wydaje mi się że totalnie nic nie wnoszący do MCU film. Jakoś po tym całym resecie Spider-Mana niezbyt widzę sens w ciągnięciu solowych filmów.
Opublikowano 18 marca18 mar Uważajcie bo w filmie PEGI 8+ będą pokazywać brutalną przemianę w obrzydliwe monstrum. Prędzej coś takiego Edytowane 18 marca18 mar przez Josh
Opublikowano 18 marca18 mar Marzenia o Cronenbergu w MCU, niezłe odloty wleciały a to dopiero teaser. Wy zobaczycie tu horrorowego stwora tyle co historii "Demon in a bottle" w Iron Man 2 (czyt. psi chuj)
Opublikowano 19 marca19 mar 18 godzin temu, Shen napisał(a):Jest Punisher i Banner, chyba można się spodziewaćNo to jest copy paste historia tego odcinka z fox kids gdzie chyba az 3 odcinki byly zwiazane z jego przemiana w robala.https://youtu.be/wIIE38z3kPo?is=oM7wFBWYFFnv9lm418 godzin temu, Josh napisał(a):Szału nie ma, zero ciarek. Miałem nadzieję, że w poprzedniej części zakończyli wątek z Zendayą, ale widzę że będą ciągnąć tę operę mydlaną jeszcze przez dziesięć części i dalej udawać, że to jest TA Mary Jane. Punisher podejrzewam że zostanie potężnie stonowany, żeby dzieci też mogły pójść do kina, nie wiem w takim razie po co w ogóle go tu wciskają, następnym razem Deadpoola też wrzucą i zabronią mu rzucać fuckami? Co tam jeszcze? Gruby bezbek: check. Wkurwiająca morda Ruffalo: check. Goła klata Hollanda: check. Przynajmniej nastolatki będą zadowolone.W ogole to jest bardzo nieprzyjemny moment w historii spajdera. Pamietam, że jako dziecko oglądałem te odcinki to byly dość niepokojące jak chlopowi wyrosły kolejne ręce.Do tego cale to polowanie na niego też bylo z perspektywy innych bohaterów. Zandeja to jest poziom ramsey ziemniaka.
Opublikowano 19 marca19 mar Godzinę temu, oFi napisał(a):Pamietam, że jako dziecko oglądałem te odcinki to byly dość niepokojące jak chlopowi wyrosły kolejne ręce.Oj tak, ten moment był dla mnie szokiem.
Opublikowano 19 marca19 mar A'propos trailerka no.1 do ,,BND" z Hollandem: ależ mamy tu zmianę narracji z perspektywy Parkera... Hoho. Jako Peter i Spider-Man, cóż, Parker jest po prostu przez życie miażdżony: łatwo nie ma, widać że walczy i fizycznie i mentalnie z całym tym shitowstwem dookoła siebie. A ten krótki ,,szocik", gdy Peter opada w kostiumie ,,pająka" z wieżowca, następuje zbliżenie na niego i to ujęcie z wnętrza maski... hoho! Dynamiczny zwiastun, oj tak - to (być może) będzie ,,brudny" i mega akcyjniakowy film, oczywicha z emocjami i jakimiś cliffhangerami w fabule. Z drugiej strony... mało się z tych dwóch minut można było dowiedzieć. A ta Organizacja na końcu zwiastuna... początkowo myślałem, że to ,,The Hand".
Opublikowano 19 marca19 mar @oFi ja kojarzę coś z starszej kreskówki (lata 2000?) gdzie spider był pająkiem z ludzką głową, najpierw chyba rozmiarów słonia, a potem zwykłego pajączka, także z ludzką głową. Albo coś mi się ubzdurało.