Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 408,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hajsu to 1240 plus jakieś grosze za dokumenty na koniec. jak bym był po AWFie to pare stówek mniej i dużo mniej teorii, jeden egzamin mniej. zajęć praktycznych jest 75 h , potem też egzamin z techniki wykonywania poszczególnych ćwiczeń. na koniec pare godzin praktyk na jakimś dowolnie wybranym obiekcie i stempel. muszę jeszcze poogarniać regulaminy zawodów kulturystycznych, nigdy mnie one specjalnie nie interesowały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mnie śmieszą goście, którzy np. robią rekord na klate, opuszczają sztangę co najwyżej na 3/4 wysokości i drą się poszło !!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znalazłem tematu o takich zagadnieniach, więc zapytam tu. Czy ktoś z Warszawy może polecić siłownię na Woli, w okolicach ulicy Jana Olbrachta, Redutowej ? Lub nieco dalej w tych mniej więcej okolicach.

Opublikowano

dziś miałem warsztaty z pleców. bardzo złożony i techniczny temat . w sumie to obawiałem się trochę o klasyczny martwy ciąg i wiosłowanie w opadzie , tymczasem przejechałem się na drążku i wiosłowaniu na wyciągu dolnym. z darkiem karpińskim zajęcia mamy, spoko typ.

Opublikowano
:( u nas na gym niedawno był kus z Głuchowskim, trochę żałuję że się nie zapisałem, ale 1,500 to kosztowało.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trening przy przeziębieniu - robic czy nie?

Szybkim tempem + steper na wyciśnięcie potu + ciepły prysznic i do domu, czy przesunąć na następny dzień i się zregenerowac?

Opublikowano

Moralniaka masz?

Jeżeli lekkie przeziębienie to zawsze idę na trening wypocę z siebie wszystko a po paru seriach już mi przeziębienie nie przeszkadza ale jak mocno mnie skręca i nie mam sił to nie ma mowy bym szedł.Wtedy tylko się męczę i mniej efektywnie ćwicze.

Opublikowano

nie szanowny kolego nie mam morlalniaka, waham się bo mnie dzisiaj rano poskręcało, ale myslę ze pójdę trochę wypocić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jakby ktos znal filmiki z podobnymi cwiczeniami osob o sylwetce fightera, to prosze o jakies info na pw :]
nie ma czegoś takiego jak "sylwetka fightera". porównaj sobie sylwetki najlepszych fighterów 21 wieku, fedora emelianenki i andersona silvy. albo mike'a tysona z brucem lee. do kontrastu dorzuć alistera oveerema.
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znaczy się często widuje na siłowni ludzi , którzy zawodowo uprawiają sporty walki i bardzo często robią te ćwiczenie.Mówią że bardzo wzmacnia kark.Ale co oni tam wiedzą...

Edytowane przez szarku123