Skocz do zawartości

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

Opublikowano

Mam bardzo duży uraz do 13stki przez to jaki stanowiła downgrade względem XII. Przygoda w Ivalice była gigantyczna jak na swoje czasy, długa, trudna, miała fajny system i mimo braku open worlda ogrom eksploracji, opcjonalnych bossów do sklepania i broni do odkrycia. FFXIII stanowiło tego zupełne przeciwieństwo. Chociaż zgodzę się, że walka była niezła, no i grafa na tamte czasy urywała głowę przy samych kostkach.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Call of Duty Black Ops 3 - nigdy nie lubiłem podserii Black Ops. Jedynka doceniana za fajny scenariusz moim zdaniem klęka od natłoku złych gameplayowych rozwiązań, dwójka miała tak żenująco naciąganą

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Kingdom Come: Deliverance (PS4) Przykład na to, że gierkom warto dawać drugą, a czasami nawet trzecią szansę. Tym bardziej, jeśli instynktownie czujemy, że ów gra powinna nam siąść, tylko coś początk

Opublikowano

Mi XII kompletnie nie przypasowała (a grałem w poprawioną edycję Zodiac Age). Niewykorzystany potencjał świata i bohaterów, system jak w MMO gdzie nie czuć było szlagów i obok fajnych dungeonów i półotwartych lokacji były też najgorsze w gierkach ever (jak np. Great Crystal).