Opublikowano 13 sierpnia 20195 l W dniu 23.05.2019 o 22:02, oFi napisał: Każdy album dostarcza inne emocje. Nawet Load i Reload dzisiaj się przyjemnie słucha. Oczywiście perły metallici to koncert Seattle 89' oraz San Diego 92' gdzie kawałki brzmią lepiej niż zostały nagrane na krążku i tych właśnie wersji słucham najczęściej. Czterej jeżdźcy - imo najlepsza wersja jaką zaśpiewał Hetfield Ukryj zawartość i creeping death die die die ayyyyy Ukryj zawartość Saint Anger nawet ktoś nagrał bez tych idiotycznych bębnów Larsa (jakby walił w jakieś puste garnki czy o *uj chodziło) i płyty nagle da się słuchać. I ktoś nagrał: Kurde, oryginału już nie odpalam od paru lat, kiedy to słucham tego kolesia.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l St. Anger 2003, fajne to były czasy... wakacje koniec gimnazjum, początek technikum i taki zawód z tym albumem Pamiętam że jakiś tam teledysk kręcili w więzieniu z prawdziwymi przestępcami, albo tak tylko mówili mediom.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: St. Anger 2003, fajne to były czasy... wakacje koniec gimnazjum, początek technikum i taki zawód z tym albumem Pamiętam że jakiś tam teledysk kręcili w więzieniu z prawdziwymi przestępcami, albo tak tylko mówili mediom. To więzienie to było na prawdę, MTV o tym nawet jakiś materiał nakręciło jak jeszcze muzykę tam grali. Swoją drogą fajny gazetka pojawiła się w sklepach : poczytałem troszkę w empiku i dużo smaczków można się dowiedzieć. Anyway Z kim się widzę na koncercie?
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l 4 godziny temu, oFi napisał: Z kim się widzę na koncercie? Jak dojade do Wawy pociągiem z Bydzi to na pewno ze swoją będziemy na koncercie :p
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l W dniu 17.08.2019 o 09:51, MaZZeo napisał: Zaczne się o 20:15, więc pewnie koło 22 What? To supporty będą aż tyle trwały? Czytałem, że o 16:30 wpuszczają. Liczyłe,, że po wszystkim będzie o 21.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l INFORMACJE O WYDARZENIU Timing: 16:30 Wejście 17:45 Bokassa 18:45 Ghost 20:15 Metallica Edytowane 18 sierpnia 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Mam nadzieję że tym razem odpuszczą sobie te błazenady z odgrywaniem jakichś lokalnych hitów.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l na poprzednim koncercie fajnym elementem było, że społeczność wybierała setlistę. Mam nadzieje, że w tym roku zagrają jakieś miej popularne kawałki również
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l 11 godzin temu, MaZZeo napisał: INFORMACJE O WYDARZENIU Timing: 16:30 Wejście 17:45 Bokassa 18:45 Ghost 20:15 Metallica Czyli wpuszczą mnie jak przyjde o 20:00 na stadion nie muszę być o 16:30?
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Widze, że setlista bez niespodzianek, nie co ostatni koncert na narodowym, gdzie zagrali Call of ktulu i Oriona.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l @YETI mieli zagrać Bogu rodzice ale w ostatniej chwili środowiska katolickie wyniosły protest.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l było mega, oczywiście pół internetu pier/doli o nagłośnieniu ale pod scena było kozacko
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Jeżeli chodzi o nagłośnienie to pierwszy utwór brzmiał tragicznie i nie wiadomo było co to jest a poten było za(pipi)iscie. Koncert świetny.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Metallica znana jest ze swojej działalności charytatywnej, która zatacza coraz szersze kręgi. Podczas wizyty w Polsce, zespół postanowił przekazać ponad 200 tysięcy złotych na rzecz hospicjum. http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/metallica_przekazala_ponad_200_tysiecy_zlotych_na_rzecz_polskiego_hospicjum/157620 Można ich nienawidzić i słuchać tylko do Killem All, ale gest niezły trza przyznać.
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l A whiskey? https://www.metallica.com/news/2018-08-29-introducing-blackened-whiskey.html Edytowane 23 sierpnia 20195 l przez Hela .
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Ja pilem piwo, dokladnie 2 i bylo fajnie i 3 godziny pozniej poszedlem spac ale smakowalo dla mnie dziwnie. Nie ruszylbym zadnej whisky ktora ma napisane "black" na butelce
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Piwo kupilem w promocji w Netto za 10 Koron sztuka, byly 2 ostatnie. Widac jak sie cenia xD