Skocz do zawartości

Co ci w głowie szumi? [edycja gamingowa]

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 100,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zacząłem po raz drugi przechodzić GoWa 3 z myślą o wbiciu platynki i po raz drugi, przy tym utworze, mam ciary na plecach i du.pie. Co za utwór! http://www.youtube.com/watch?v=kEXD5unnkmM

• http://www.youtube.com/watch?v=wvPS00uCNC4   W połączeniu z odpowiednią sceną może dewastować uczucia

Opublikowano

:obama:

Nie wiem jak nie mogłem wcześniej zwrócić uwagi na ten OST, cały soundtrack KI jest świetny :fsg:

Opublikowano

Ciary mam zawsze jak słucham tego kawałka, to zakończenie Crisis Core...

Opublikowano

Portal zawsze spoko. <3

Opublikowano

az mnie wzielo zeby znowu zagrac, gameplay nie powala, ale to jednak kawał niezłej fabuły

Opublikowano

Ten soundtrack jest po prostu zbyt dobry, codziennie mam inny ulubiony kawałek :banderas:

Opublikowano

Naturalnie Spear of Justice :banderas:

Ale chcialbym zauwazyc ze to rowniez jest cudo:

Opublikowano

walka z bahamutem prime ff14

sama walka jak i muzyka najlepsza jaka slyszalem widzialem i przezylem... to nie byl zmarnowany czas

Opublikowano

Koledzy Velius i Teddy ukradli mi utwory którymi chciałem się z Wami podzielić, ale rzucę jeszcze jeden! :banderas:, ten ost jest cudowny :fsg:

I JESZCZE JEDEN

Opublikowano

Ostatnio byla wzmianka o muzyce wieska i bb. Oba to gó.wno. Mi w głowie siedzi i pamietam jak wczoraj theme najlepszej czesci Prince of persia.

gimby nie znajo

Opublikowano

Jak w każdej grze z Borderlands w nazwie muzyka z intra jest świetnia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Normalnie nie słucham tego typu muzyki... ale ten kawałek jest po prostu :banderas: