Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Space 3

Featured Replies

Opublikowano

No ja akurat każdą gierkę przechodzę tylko raz (wyjątki to tylko jakieś mesjasze z 3-4 gry na generację), więc raczej nie znudziłem się Dead Space. No trudno, ja odpuszczam, dobrze, że nie wydałem na to kasy. Plus <3

• Odpowiedzi 425
  • Wyświetleń 59,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Znowu skazuja dobra serie na pastwe casuali, zeszmacenie, ostatecznie wymarcie. Nie sadze, by przyszly wizerunek gra zawdzieczala Visceral, raczej EA ze swym glupkowatym nastawieniem typu "Reklamowac

• Warto na tą gre wydać kase w dniu premiery. Gra jest wybitna pod każdym względem. Bardzo dobre uzupełnienie formuły z poprzednich części. Ale po kolei...   Pierwszy DS rozwalił mnie miejscem akcji,

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Jak kolejna część ma iść w ślady 3 to ja już podziękuję tek serii. Niech idą w schizy i straszenie nieznanym i niewidocznym oraz zabawy dźwiękiem a nie w Call of Dead Space Gers of War Edition. 

Opublikowano

Zassałem z plusa i nawet ujdzie. Na początku musiałem się trochę przestawić bo jakoś tak wolno i 'zamazanie' wszystko wy glądało ale teraz jest ok.Może dlatego mi się w miarę podoba że nie miałem żadnych oczekiwań.

BTW. jakby ktoś chciał pyknąć co-opa wieczorem czy cóś to pod Kissui_Majin walić, nawet żeby zrobić tylko te misje pod coopa.

Opublikowano

Witam,

Z takim pytankiem. Czy w trybie Harcore nadal można zrobić tylko trzy zapisy gry? Czy coś pozmieniali?

Pozdrawiam,

Pankracy520!

Opublikowano

W trybie Hardcore masz tylko autosave'y, gra zapisuje się sama przy checkpointach (po wyjściu z gry i ponownym odpaleniu zaczynasz od ostatniego autosave'a), ale jeśli zginiesz to zaczynasz od początku (na szczęście można kopiować save'a na pendrive'a lub do chmury; no i można lecieć z "rękawicą" (Devil Horns) ;)).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,
Szukam gracza do co-op ale w dodatek! Dokładnie chodzi o pucharek "Heaven Can Wait" i możemy przejść na poziomie pure.

Pozdrawiam,

Pankracy520.  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wzorem GoW-Wstąpienie – ogromny zawód.

Osobiście uważam, że pierwszy DS. to jedna z najlepszych pozycji poprzedniej generacji, której można wystawić sumienne 10/10 bez obawy o wyśmianie, odgórnie negując bzdury w deseń „taka ocena stawia znak równości pomiędzy rewolucją w gatunku”. Gra, która miała być tylko przystawką przed daniem głównym w postaci RE5, okazała się tytułem przebijającym go w każdym aspekcie. Kontynuacja to typowy sequel, ale to następca pozycji wręcz fanatycznej, zatem nic tylko pieniądze z portfela wyciągać. Zwieńczenie trylogii nie mogło zawieść, a jednak…. Gra ma kapitalną sferę A/V, kilka ciekawych patentów i na tym jej plusy się zasadniczo kończą. Nudny, irytujący dramat, w który tylko momentami gra się jak za starych, znakomitych czasów świetności przygód Isaacka.

9 – grafika
9 – audio
6 – grywalność

6/10 ocena końcowa

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Czy ktos z was moze ma DLC Awakened (wersja na PS3) i moglby poswiecic mi 5-10 minut swojego czasu. Chcialbym wbic: Heaven Can Wait - Awakened: Stasis your Co-Op Partner when he is downed to slow his bleed out timer.

Edytowane przez shinian

Opublikowano

Ja jeszcze nie mogę zmusic się do ostatniego przejścia podstawki , potem planuje zakupić dlc, w razie gdybys nikogo nie znalazł , to można będzie cos pomyslec.

Opublikowano

Ja przeszedłem podstawowego DS3 i mam kupiony dodatek, ale jeszcze go nie przeszedłem... za jakiś czas pewnie będę go przechodził, więc jak nikogo nie znajdziesz, to daj znać...

Opublikowano

Ja też mam w planie zacząć Dead Space 3 z dodatkami bo leży na dysku więc nie ma obaw. Bedziesz miał z kim grać. 

Opublikowano

Zdecydowanie warto gra 10/10.

Opublikowano

Gra skonczona , dlc skończone. No coz , tak jak Nemesis napisał nie powinno się tej gry mieszac z blotem , ale z drugiej strony pozostawia bardzo wiele do zyczenia jako Dead Space.

Za dużo tu strzelania, co mnie zaskoczylo , jest moment w którym spotykamy turbo  nekromorfy, mam wrazenie ze ich szybkość miała podnieść tętno , a jak na nie patrze to miałem tylko uśmiech politowania na twarzy.

To moja prywatna opinia , ale sugeruje żeby osoby grające i czerpiące fun z fabuly omijaly szerokim lukiem dlc , o ile w podstawce jest jako tako , tak dlc mnie zniszczylo i zniesmaczyło.

Opublikowano

Ale kidys trzeba zrobic te 100% wiec nie ucieknie daleko te zniesmaczenie :-)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

DS3 skończony rok temu, wersja PS+, teraz Plusa nie mam, a chciałbym kupić dodatek Awakened. Rozumiem, że bez Plusa dodatku nie odpalę?

Opublikowano

Nie odpalisz DS3 wiec tym samym nie zagrasz w dodatek.

Opublikowano

Sam do tego doszedłem później, ale chyba kupie i ogram kiedyś żeby zobaczyć jak kończy się przygoda Isaca.

• 1 rok później...
Opublikowano

A na jakim poziomie zamierzasz się z tym mierzyć? Bo w sumie chodził mi ten co-op po głowie od dłuższego czasu...

Opublikowano

Kurde, bo słyszałem, że na tym najwyższym poziomie najlepiej kooperacyjnie przechodzić i właśnie na tę okazję chciałem sobie zostawić granie z drugą osobą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też bym pograł z kimś ale gdzieś zgubiłem w mieszkaniu klucz usb to headsetu sony i szukałem już kilka razy w całym mieszkaniu. A bez tego to raczej słabo z komunikacją.