balon 5 323 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No ja akurat każdą gierkę przechodzę tylko raz (wyjątki to tylko jakieś mesjasze z 3-4 gry na generację), więc raczej nie znudziłem się Dead Space. No trudno, ja odpuszczam, dobrze, że nie wydałem na to kasy. Plus <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Majinek 0 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zassałem z plusa i nawet ujdzie. Na początku musiałem się trochę przestawić bo jakoś tak wolno i 'zamazanie' wszystko wy glądało ale teraz jest ok.Może dlatego mi się w miarę podoba że nie miałem żadnych oczekiwań. BTW. jakby ktoś chciał pyknąć co-opa wieczorem czy cóś to pod Kissui_Majin walić, nawet żeby zrobić tylko te misje pod coopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pankracy520 0 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam, Z takim pytankiem. Czy w trybie Harcore nadal można zrobić tylko trzy zapisy gry? Czy coś pozmieniali? Pozdrawiam, Pankracy520! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 W trybie Hardcore masz tylko autosave'y, gra zapisuje się sama przy checkpointach (po wyjściu z gry i ponownym odpaleniu zaczynasz od ostatniego autosave'a), ale jeśli zginiesz to zaczynasz od początku (na szczęście można kopiować save'a na pendrive'a lub do chmury; no i można lecieć z "rękawicą" (Devil Horns) ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pankracy520 0 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam,Szukam gracza do co-op ale w dodatek! Dokładnie chodzi o pucharek "Heaven Can Wait" i możemy przejść na poziomie pure. Pozdrawiam, Pankracy520. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wzorem GoW-Wstąpienie – ogromny zawód.Osobiście uważam, że pierwszy DS. to jedna z najlepszych pozycji poprzedniej generacji, której można wystawić sumienne 10/10 bez obawy o wyśmianie, odgórnie negując bzdury w deseń „taka ocena stawia znak równości pomiędzy rewolucją w gatunku”. Gra, która miała być tylko przystawką przed daniem głównym w postaci RE5, okazała się tytułem przebijającym go w każdym aspekcie. Kontynuacja to typowy sequel, ale to następca pozycji wręcz fanatycznej, zatem nic tylko pieniądze z portfela wyciągać. Zwieńczenie trylogii nie mogło zawieść, a jednak…. Gra ma kapitalną sferę A/V, kilka ciekawych patentów i na tym jej plusy się zasadniczo kończą. Nudny, irytujący dramat, w który tylko momentami gra się jak za starych, znakomitych czasów świetności przygód Isaacka.9 – grafika9 – audio6 – grywalność6/10 ocena końcowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wiem, że to dział PS3, ale nie będe osobnego tematu zakładał dla krótkiego niusa. Wczoraj wyszło spolszczenie Dead Space 3: http://grajpopolsku.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=1907 Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Witam. Czy ktos z was moze ma DLC Awakened (wersja na PS3) i moglby poswiecic mi 5-10 minut swojego czasu. Chcialbym wbic: Heaven Can Wait - Awakened: Stasis your Co-Op Partner when he is downed to slow his bleed out timer. Edytowane 27 Marca 2015 przez shinian Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja jeszcze nie mogę zmusic się do ostatniego przejścia podstawki , potem planuje zakupić dlc, w razie gdybys nikogo nie znalazł , to można będzie cos pomyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja przeszedłem podstawowego DS3 i mam kupiony dodatek, ale jeszcze go nie przeszedłem... za jakiś czas pewnie będę go przechodził, więc jak nikogo nie znajdziesz, to daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja też mam w planie zacząć Dead Space 3 z dodatkami bo leży na dysku więc nie ma obaw. Bedziesz miał z kim grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja także jestem chętny na co-op. Powbijałbym trofea za misje Cartera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdecydowanie warto gra 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Giera jest dobra i tyle. Mieszanie jej z błotem to gruba przesada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Gra skonczona , dlc skończone. No coz , tak jak Nemesis napisał nie powinno się tej gry mieszac z blotem , ale z drugiej strony pozostawia bardzo wiele do zyczenia jako Dead Space. Za dużo tu strzelania, co mnie zaskoczylo , jest moment w którym spotykamy turbo nekromorfy, mam wrazenie ze ich szybkość miała podnieść tętno , a jak na nie patrze to miałem tylko uśmiech politowania na twarzy. To moja prywatna opinia , ale sugeruje żeby osoby grające i czerpiące fun z fabuly omijaly szerokim lukiem dlc , o ile w podstawce jest jako tako , tak dlc mnie zniszczylo i zniesmaczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale kidys trzeba zrobic te 100% wiec nie ucieknie daleko te zniesmaczenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ehh 100% z rękawicami to jakas godzinka roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 DS3 skończony rok temu, wersja PS+, teraz Plusa nie mam, a chciałbym kupić dodatek Awakened. Rozumiem, że bez Plusa dodatku nie odpalę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Nie odpalisz DS3 wiec tym samym nie zagrasz w dodatek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Sam do tego doszedłem później, ale chyba kupie i ogram kiedyś żeby zobaczyć jak kończy się przygoda Isaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ktoś chętny na co-opa, by powbijać te nieszczęsne trofea online? Dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 A na jakim poziomie zamierzasz się z tym mierzyć? Bo w sumie chodził mi ten co-op po głowie od dłuższego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Na normalu, tylko przejsc te kilka misji co-op i boostowac trofea w coopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Kurde, bo słyszałem, że na tym najwyższym poziomie najlepiej kooperacyjnie przechodzić i właśnie na tę okazję chciałem sobie zostawić granie z drugą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Też bym pograł z kimś ale gdzieś zgubiłem w mieszkaniu klucz usb to headsetu sony i szukałem już kilka razy w całym mieszkaniu. A bez tego to raczej słabo z komunikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi