Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Video shows o grach

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Suavek napisał:

Aczkolwiek skrzywiłem się trochę, gdy powiedział, że FFVIII i FFX to jego ulubione odsłony... :notsure:

Trzeba kompletnie nie mieć gustu albo woleć oglądać filmiki FMV niż grać w grę żeby FFVIII stawiać gdziekolwiek w pobliżu dobrych odsłon cyklu.

• Odpowiedzi 759
  • Wyświetleń 109,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

Ósemka fajna przecież była - te wszystkie akademie, misje terenowe Seedów. Tylko system levelowania świata wraz z graczem (gdzie można było skończyć relatywnie dużo słabszym na wyższym lvl) był bez sensu. Troche jak w Oblivionie - gdzie levelowalo się z poradnikiem w ręku dla optymalizacji.

Opublikowano

Jak by tylko level scaling był słaby to jeszcze pół biedy, w FF8 cały gameplay to jest ściek. Nielimitowane limit breaki, podpinanie magii po staty (przez co kompletnie się jej nie używało), draw system, najlepsze przedmioty zdobywane w karciance, przesadzone summony (których moc można było zwiększyć mashując :PS_square:), kasa zdobywana za robienie testów. Wszystko tam jest zepsute, jak bym rozbił na oceny cząstkowe to grafika i muzyka 10/10, fabuła 8/10 (bo świat przedstawiony i design były fajne ale część postaci średnia), gameplay 2/10.

Opublikowano

O jaki fajny temat na forum.

Ja od siebie polecam.

https://youtu.be/WiSHG_y7MK8

Fajny kanał robiący retrospekcje starych i nowych gier. Nigdy nie grałem w Silent Hill i widziałem, że już nie zagram, więc obejrzałem materiał to dosłownie miałem ciarki na plecach podczas słuchania o dwóch pierwszych częściach. Gorąco polecam 

Opublikowano
W dniu 23.06.2023 o 19:45, Sedrak napisał:

Nigdy nie grałem w Silent Hill i widziałem, że już nie zagram

づ•﹏•)づ#memy #heheszki (@RUNDMC) :: Wykop.pl

Opublikowano

Fajny materiał o niewykorzystanych rzeczach w serii Devil May Cry

Opublikowano

Szukając info o cenzurze South Park: The Stick of Truth na PS4 przypomniał mi się kanał poświęcony niemal w całości cenzurze, zmianom i podobnym modyfikacjom różnych wydań gier:

https://www.youtube.com/@CensoredGaming/videos

O wielu zmianach można nawet nie mieć pojęcia, jeśli się nie zagłębi w temat. Zarazem intrygujące, że takie modyfikacje cały czas mają miejsce, niekoniecznie konsekwentnie, ani logicznie.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ponownie wrocil Acorn. Zobaczymy czy do 3 razy sztuka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno gościa nie oglądałem, ale YT mi przypomniał. I oczywiście poleciałem na GOG dokupić SimCity2000 ;)

Opublikowano

Taki niby guru, a odleciał w stratosferę. Pierdoli że 2023 był słaby, zaczyna mnie irytować jak ten Kiszczak.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sumie nie będę robił offtopica w temacie wyjściowym, więc podrzucę tutaj (wstępnie chciałem odp @maciucha w temacie Konsolowa Tęcza). Nawiązując do tamtych postów - LGR to jest król growego jutuba, jak lew jest król dżungli. Nie wiem, ile lat go oglądam, ale pewnie z 15.

I przy tej okazji mogę dać polecajkę laski z europy, która robi bardzo przyjemny content ENG. Na pierwszy strzał Burnout 3:

I stary... pilot Logitech:

Trochę w klimacie LGR, bo też gry i stare graty.

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście nowy materiał kogucika. Trochę mnie uderzyła nostalgia bo miałem ten telefon xD  Granie w crasha 1 na lekcjach fizyki będę sobie miło wspominał na starość :wujaszek:

Opublikowano

I prawilny czas trwania :kekw:

3 godziny temu, Pupcio napisał:

Nie wiem czy widzieliście nowy materiał kogucika.

A czemu kogucik? Bo głos piskliwy czasem?