Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ludzie oni musieli zrobic gre by dziala 2x60fps w VR wiec wiadomo, ze ciecia sa dramatyczne, spokojnie, jak juz w patchu dojda do zwyklego drivecluba to nowe trasy beda pewnie miazdzyc

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 619,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Pierwsza trasa z Kanady w sumie całkiem nieźle wypada, nie gorzej, a na pewno lepiej niż Sinclair Pass. Nowa trasa Port of Vancouver natomiast zapowiada się na bardzo klimatyczną miejscówkę. Może odrobinę krótka, ale jest klimacik. Ciekawe jak będzie w zwykłej wersji wyglądać.

Opublikowano

Czy grając bez season pass coś tracę? Czy daje on upgrade grafiki, czy było to dodane w update ? Jak uruchomiłem grę z płyty to  pobrało mi dodatkowo 15 gb.

Opublikowano

Season Pass dodaje ogrom Tourów, w tym te ze zmiennymi warunkami pogodowymi. Bez niego zmienna pogoda jest tylko w pojedynczych eventach. Nie wiem jak z multi.

Ogólnie opłaca się go kupić, bo zawartością deklasuje podstawkę.

Opublikowano

Mogli by już dać te nowe trasy. Cudów nie oczekuje, ale nową zawartość zawsze chętnie przyjmę.

Podczas ostatniego grania Ofi nie miał lekko :)

Opublikowano

Znajdzie się jakiś chętny do pomocy przy trofeach contender i unbeatable?

Opublikowano

Obejrzałem już wszystkie tory, powiem szczerze że wyglądają bardzo dobrze, a raczej mam nadzieję że będą tak wyglądały na zwykłej wersji gry :D Zawodzi tylko tylko trochę Kanada, liczyłem na przejazd przez centrum miasta, wokół wieżowców :) Tras dodanych jest całkiem sporo ze 3 na dany obszar + odwrócone.

Opublikowano

Była by fajna motywacją bay pograć w ta piękną grę :)

Opublikowano

Kiedy będą nowe trasy do zwykłego driveclub a?

nie wiadomo, rushy pytany na twicie napisal, ze nie jest to juz od nich zalezne i liczy ze sony wrzuci je "soon"

Opublikowano

Kurde ale ta gra daje frajdę :)
Chyba najlepiej wydane 30pln (season pass) w historii moich zakupów na psstore, masa zawartości.
Zmienne warunki pogodowe palce lizać.

Powoli lecz skutecznie maksuję kolejne Toury, ale jest kilka wyścigów "perełek", które zalegają mimo kilkunastu / kilkudziesięciu prób :)
Kojarzycie czasówkę "Venom Hot Lap" w deszczu i po ciemku ? Na razie moje ulubione NIE zdobyte 3 gwiazdki. No i połowę AMG zostawiam na koniec...

Opublikowano

Później jest Venom Hot lap 2 zdaje się, będzie powtórka z rozrywki :D Ja wciąż czekam na nowe trasy, mimo skończonych tourów gra się nadal świetnie, jakieś wyzwania czy pojedyncze wyścigi :) 

Opublikowano

Lap 2 jest właśnie w deszczu. Dla wielu sporo łatwiejsze niż zwykły.

Opublikowano

To dla mnie Hot Lap "na mokro" zdecydowanie trudniejsze.

Jeszcze pytanie techniczne.
Korzystam nadal z wersji DC PS+ Edition + Season Pass, ale mam już naszykowaną używaną płytę (która powinna odblokować kilka Tourów).
Czy powinienem zachować save, skasować PS+ Edition i dopiero instalować płytę, czy może od razu włożyć w napęd i płyta nadpisze wersję z dysku ?

Nie chcę w głupi sposób stracić postępu.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

To dla mnie Hot Lap "na mokro" zdecydowanie trudniejsze.

Jeszcze pytanie techniczne.

Korzystam nadal z wersji DC PS+ Edition + Season Pass, ale mam już naszykowaną używaną płytę (która powinna odblokować kilka Tourów).

Czy powinienem zachować save, skasować PS+ Edition i dopiero instalować płytę, czy może od razu włożyć w napęd i płyta nadpisze wersję z dysku ?

Nie chcę w głupi sposób stracić postępu.

Gra zrobi wszystko sama tak zrby bylo dobrze ;-)
Opublikowano

Po ile tras dodali do każdego państwa ? :)

Opublikowano

W końcu, teraz trzeba zorganizować forumowe granie. Jacyś chętni na wieczór?

Opublikowano

One są tak biednie graficznie jak w wersji na vr?, czy podpakowane jak normalna wersja?

Opublikowano

Tak w zasadzie to 5 tras, ale każda w trzech wariantach, tak jak Old Town w Szkocji.

Właśnie zagrałem na Bryggen w Norwegii i graficznie bez szału, na podobnym poziomie co Old Town właśnie.

Sama trasa bardzo fajna, szczególnie wariant pierwszy.

Opublikowano

To co..ganiamy sie dzis wieczorkiem?? ;-)

Grzes...ja sie pisze ;-)

Edytowane przez Szymek_PL_