Haro 78 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Duży miałeś problem z rozkręceniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Żadnego. W DS3 5 śrubek W DS4 4 śrubki https://www.youtube.com/watch?v=U7GYgOWuLKg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gwiazdka86 5 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 panowie powiem tak,ten pad jest tak kiespki i nie chodzi mi tu o baterie ale o jakośc wykonania że jest to główny powód dla ktorego chcce wymienic ps4 na xONE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Może to tylko autosugestia ostatniej aktualizacji, ale ustawiając "jasność paska świetlnego" na "ciemny", baterie DS4 wytrzymują dłużej. Przynajmniej tak mi się wydaje... ale na pewno daleko do tych 14 godzin. Edytowane 4 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak potwierdzam, wytrzymują dłużej. Ale dalej trzeba grać z naklejoną taśmą Oraz włożyłem te nakładki od HAMY- gra się teraz zdecydowanie lepiej. Przede wszystkim gałki są duże- takie jak w DS3 i palec leży idealnie. No i nie trzeba się martwić o zdarcie gumy więc można szarpać bez stresu. Teraz to dla mnie (prawie) idealny kontroler, twierdzę wręcz przeciwnie niż kolega dwa posty wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Czy ktoś ma , miał podobny problem? R2 stracił na czułości, tzn w bf4 nie rozpędzał sie pojazdami maksymalnie a strzał z snajperski wymaga mocniejszego nacisniecia spustu.....nie mam innej gry np need for speed aby sie upewnić ale spust chyba sie wyrobił....jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak sprawdzają się u was te gałki z allegro ? To ta sama jakość co oryginał, czy może coś lepszego ? Ostatnio trafiłem także na taki film Okazuje się, że do DS4 można wrzucić gałki od xbox one, są one dostępne na allegro i zastanawiam się, czy nie wymienić gałek właśnie na nie http://allegro.pl/nakladka-grzybek-analog-drazek-do-pada-xbox-one-i4195845367.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Spotkaliscie sie moze z problemem braku wibracji w padzie po wlaczeniu gier? Odpalam bf4 i pad mi nie wibruje dopoki go nie wlacze jeszcze raz albo wejde w opcje konsolii i odznacze i zaznacze wibracje Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Może błąd w tak głośno zappwiadanej największej aktualizacji PS4? Przed aktualizacja wszystko działało? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Doszły gałki od xboxa, dzisiaj będę montował, ciekawe jaki będzie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Gałki pasują, nie ma problemu z ich montażem. Po złożeniu pada, okazuje się, że są znacznie wyższe od tych podstawowych, czy to lepiej czy gorzej, to już zależy od preferencji każdego z osobna. Gra się na nich bardzo dobrze i nie widziałem żadnego problemu z obsługą. Najważniejsze, to przyczepność, palce się nie ślizgają, więc zakupu nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 dopadł i mnie problem z analogiem nieco inny, może znacie jakieś sposoby by to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A co powiecie na takie coś? https://www.youtube.com/watch?v=2pOO79BuXv0&app=desktop Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A co powiecie na takie coś? https://www.youtube.com/watch?v=2pOO79BuXv0&app=desktop No SCUF to kontroler zrobiony z myslą glownie o pro playerach:) sam ostro sie zastanawiam nad zamowieniem, cena bedzie podana dopiero w czerwcu i wiele bedzie od niej zalezec ale nie spodziewal bym sie mniejszej niz około 500 zł więc wydatek nie mały, jak ktoś gra duzo na poważnie w FPSy to polecam, jak nie to bym sobie darowal... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mam zamiar zaniedługo kupić Nadkonsolę i takie moje pytanie. Co z tymi gałkami. Coś słyszałem że się psują ale w głębiałem się w ten temat. jak to teraz wygalda Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 tak to wyglada ze zeszla mi guma po 3 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ja gram codziennie od początku kwietnia i nie mam śladów użytkowania na padzie. Upadł też pary x i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Psuły się ponoć tylko te z pierwszych partii konsol. Ja kupiłem na początku lutego i do tej pory nie ma najmniejszych śladów zużycia na kontolerze. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ja mam konsole od premiery i z gumą wszystko dobrze. Więc to chyba zależy na jakiego pada trafisz. Sony niby sie zarzekało, że wadliwe pady wymieni, ale ostatnio była jakas afera gdzie chyba nie chcieli takiego pada wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 ja mam od premiery i o ile analogi całe tak l1 i r1 odmówiły mi dzisiaj rano posluszeństwa przy injustice Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 analogi w dualach zawsze były umiarkowanej jakości. Lecz te w DS4, to już lekka przesada zwłaszcza, ze za pada, płacimy jak za zborze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A ktoś z was wymieniał wadliwe pady? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Daja ci zreperowanego pada od innego typa, ktoremu popsul sie wczesniej xD SONY! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Co za syf. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pady kupione z konsolą powinieneś dostać nowe, te w blistrze pudełku jakkolwiek to się zwie co można kupić oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi