Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, baniek napisał:

Już się pytałem chyba w temacie o silniku forum, te statusy się aktywują po jakiejś aktywności/liczbie postów?

sprawdź teraz.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 249,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że już czas aby frosti odpoczął jakiś czas od forumka. Tydzień, dwa? Dajcie żyć Panowie.

Opublikowano

Wrzuć do ignorowanych i będziesz miał spokój jak długo chcesz.

Opublikowano

Plus przy okazji można przemyśleć rozwiązania w regulaminie hamujące CW poza CW, bo rozlało się to niesamowicie po obu stronach obozu (tak, obu, ci od Nintendo raczej zajmują się sobą) i odbiera smak forumingu :frog:

Opublikowano
23 minuty temu, Bzduras napisał:

Plus przy okazji można przemyśleć rozwiązania w regulaminie hamujące CW poza CW, bo rozlało się to niesamowicie po obu stronach obozu (tak, obu, ci od Nintendo raczej zajmują się sobą) i odbiera smak forumingu 

jestem za, w tematach nie jest jeszcze tak źle, najgorsze są statusy.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

jestem za, w tematach nie jest jeszcze tak źle, najgorsze są statusy.

W tematach też da się wyczytać sporo postów silnie podszytych CW. Wchodzisz pogadać, a tu jeden z drugim nawiedzony robi gnój i jest to widoczne w działach obu "obozów". Męczące, co najmniej.

Opublikowano

Dostęp do działu betoniarni zmieniłbym od 1k posta. Ewentualnie też dołożyć do tego roczny, czy dwuletni staż na forum. 

Opublikowano

Jak dla mnie świetny pomysł, niektórzy rejestrują się, tylko żeby robić burdel i mieć dostęp do CW. 1k to może dosyć ostre kryterium ale 500 postów i roczny staż jest ok. 

Opublikowano

Ja bym zakazał pisania o konsolach w ogóle, to nie forum od tego. Niektórzy mogą się poczuć urażeni.

Opublikowano
W dniu 27.02.2021 o 08:24, Colin napisał:

Wrzuć do ignorowanych i będziesz miał spokój jak długo chcesz.

Na statusy to nie działa :reggie:

Tak tak, ograniczajcie dostępność do CW to dopiero będziecie mieli porządek w normalnych tematach, a tak Kamilki, Durry i donnatelle siedzą tam gdzie ich miejsce.

Opublikowano
20 minut temu, Faka napisał:

Dostęp do działu betoniarni zmieniłbym od 1k posta. Ewentualnie też dołożyć do tego roczny, czy dwuletni staż na forum. 

o to to, jest szansa, że mniej alterów będzie robić syf

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem czy statusy o "Xśmieciarce" lub zastąpienie "yebać pis" na "***** Xboxa" podchodzi pod "pisanie o konsolach".

były też teksty  w statusach  o "GameMOPS"

Opublikowano

Ale was dupa boli o to lekkie cw poza cw. A najbardziej placza xboxiarze. Na CW bym nie dawal ograniczen, ale na Pchli Targ juz tak. Jakies 500postow i jakis staz na forum.

Opublikowano

Kto tak pisał w statusach?

Opublikowano

Skończy się jak w polskim sejmie, zakaz cw tylko nikt nie powie od kiedy kończy się krytyka a zaczyna plucie.

Opublikowano
5 godzin temu, Rozi napisał:

Ja bym zakazał pisania o konsolach w ogóle, to nie forum od tego. Niektórzy mogą się poczuć urażeni.

no bez kitu, święte plastikowe pudełka, wszystko, WSZYSTKO w statusach można umieszczać i obrażać, nikt się nie upomni, nie zaraportuje, nikomu SMAKU FORUMINGU nie odbierze, ale weź tu obraź konsolke i już deprecha

jebnijcie się w łeb, stare konie

Opublikowano

No no, zaraz się okaże, że Betoniarnia, czyli forumkowy rynsztok będzie działem elitarnym, gdzie trzeba będzie spełnić warunki i mieć staż oraz certyfikat, aby móc iść się wysrać do tego dołu z kloaką.

Brodzą po kolana w oborniku, a gnój robiony przez jakieś altery im przeszkadza. Tacy zaprawieni w bojach wojownicy, a sobie nie radzą z byle chłystkiem. Przecież od tego jest ten dział, by jednostki tam się odchamiły i nie roznosiły tego po całym forum. Tak tam przytulnie i ciepło, że nie chcecie, by świeża krew robiła przeciąg gdy wchodzi przez wrota do chlewu?

Doceniam i rozumiem tamtejsza dobrą zabawę, ale nie róbcie z tego elitarnego grona.

Co do reszty forum, to według mnie lekkie uszczypliwości w klimacie CW są dopuszczalne, ale to wymaga wyczucia i dystansu z każdej strony. Jeden czy drugi status jest ok (powisi i zniknie z widoku), ale jak ktoś już wbija do tematu o grze i zaczyna prowadzić długotrwałą krucjatę o zabarwieniu CW (często nawet w tę grę nie grając), zasłaniając się przy tym argumentami w rodzaju "o co wam chodzi, przecież to forum dyskusyjne, więc dyskutuję" to z czasem zaczyna być uciążliwe.

Wychodząc z CW nie wystarczy tylko otrzepać butów. Trzeba też nieco zmienić nastawienie.

Opublikowano

Niestety kilku typów bierze CW na poważnie i to jest dopiero niesmaczne :reggie:

Opublikowano

Jak mnie w czerwcu 2020 pewien łowca talentów złowił w temacie TLOU2, twierdząc że CW to "elitarne rozgrywki forumowe" to byłem pewien że będzie kariera. Liczyłem na coś pokroju UFC a okazuje się że to coś na wzór fame mma. Czuję się oszukany:/