Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No niektóre misje poboczne potrafią rozbawić jak ta z "gazem" w tle lub misja dla pewnego polityka na wózku. Do tego niektóre są bardzo długie i mają kilka wątków.

Są też smutniejsze questy jak poszukiwanie insuliny. Niby zwykłe przynieś zanieś a zmienia się w smutną historię.

Zadania poboczne stoją na naprawdę wysokim poziomie ale historia główna też daje radę w drugiej połowie.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 177,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok, pogralem juz sporo i oto moje wstepne wrazenia.   Zaczne moze od od tego ze gra mi sie bardzo podoba (polowa osob przestaje czytac w tym momencie ). Nie wiem skad im sie wzial pomysl na wrzuceni

• Mnie interesuja konsole. Nie mowie, ze to zla gra, ale w tej chwili jest zawod jesli chodzi o oceny na konsole. Srednie nie klamia

Opublikowano

Mam pytanko o side quest dla Guziego.

Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać?

Nad jego domem jest most. Wspinasz się na niego, od jego spodu, wchodzisz na te widoczne barierki i żółtymi rurami wspinając się podchodzisz pod dach domu Gaziego. Wejście jest na samej górze.

Ale i nie chodzi o to jak się dostać do domu Guziego, tylko jak wejść do budynków gdzie jest czekolada i film DVD.

Opublikowano

Wprawdzie nie ogralem tytułu ale z materiałów to wygląda to swietnie. Drzewka umiejetnosci, rozne klasy zombie, dzien/noc itd. Multi tez wyglada fajnie. Ogladalem (na kanale Rock & Rojo na youtube) wprawdzie tryb polowania gdzie łowca polował na ludzi a ci niszczyli gniazda i naprawde fajnie to wygląda. Na pewno znajdzie sie w kolekcji po kupnie ps4.

Opublikowano

Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać?

Nad jego domem jest most. Wspinasz się na niego, od jego spodu, wchodzisz na te widoczne barierki i żółtymi rurami wspinając się podchodzisz pod dach domu Gaziego. Wejście jest na samej górze.

Ale i nie chodzi o to jak się dostać do domu Guziego, tylko jak wejść do budynków gdzie jest czekolada i film DVD.

Też się chwile z tym bawiłem.

Okazało się że to roleta, która jest lekko uchylona, wystarczy podejść i otworzyć

Opublikowano

Podchodzisz od frontu do żaluzji po oczyszczeniu zombiaków i ciskasz  :x: / :square18x18:

#Kermit weź edytuj posta z tym gifem bo mi się chrome wiesza.

Gram już 25h , 70% story oraz prawie połowa zadań pobocznych, jest miodnie jedyna rzecz na którą mogę narzekać to

Brak zrzutów zaopatrzenia, najlepszą rzeczą w grze był właśnie nerwowy bieg do punktu po usłyszeniu czterech silników C130. Druga lokacja byłaby idealna do tego ale musieli wyciąć ten ficzer. EH :/ 

Opublikowano

Jak w misji ,,ściągając przeszłość ,, wejść do tego zamku .?

Znalazles?

Opublikowano

Nie brachu  :/  pierwsze ''zacięcie '' w tej prostej grze . 

Opublikowano

Kojarze misje ale nie pamietam ktory to moment bo zrobilem ja sam, tutaj jest poradnik:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kojarze misje ale nie pamietam ktory to moment bo zrobilem ja sam, tutaj jest poradnik:

Dzięki dobry duchu, tak czułem, że trzeba się zmoczyć, ale nie wiedziałem w którym miejscu zanurkować

Opublikowano

Kurna robie wszystkie poboczne misje i mam 95% ukończenia osiągnięcia,na mapie nie mam juz znaczników subquestów a tej misji nie miałem.  Ale dużo osób ma problem ze zdobyciem 100% misji pobocznych jakiś bug czy coś.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Te procenty się tylko do kampanii odnoszą chyba.

Opublikowano

Ja się w ogóle zastanawiam i zapytuję czy ten główny bohater będzie takim Niemrawym Czesławem do końca gry? Męczy się ten mistrz parkouru po 50 m biegania a potem żeby skoczyć, nie ma szans i ginie chłopaczysko. Bronie mimo, że coraz lepsze, znaczy coraz mocniejsze, zombiaki muszą dostać dalej tyle samo w łepetynę by paść. W przypadku nogi od stołu rozumiem ale siekiery? Jestem na etapie wqurwienia bo na razie muszę z byle dziadostwa uciekać a walka nastręcza tylko rozgoryczenie, ginę często i szybko. Słabo mi się ta postać rozwija albo nie ogarniam kuwety. Tak na oko jestem w połowie gry.

Opublikowano

nie jesteś silniejszy w miare odblokowywania perków. A ostatni perk agility to możliwość biegania jak robot non stop :D

Opublikowano

Dobra jest też Katana z trzema perkami :) ścina za jednym razem tworząc nie powtarzalny spektakl śmierci :). Albo maczeta jednego z przeciwników pod koniec gry. Oburęcznych używam tylko siekier.

Obecny zestaw z jakim biegam:

Broni główne:

- maczeta

- katana

- pistolet

- karabin

Dodatkowe:

- gwiazdki zamrażające

- dynamit

- koktajle

- toporki miotane

Opublikowano

W ogóle polskie głosy to żenada chyba to była najsłabsza strona zwłaszcza Crane który jako komando navy seals gada głosem szproty :/

Opublikowano

Recenzja Angry'ego Joe:

No rzadko sie zdarza zebym sie z jego opinia nie zgadzal, tutaj wg mnie wyszedl z niego wewnetrzny Janusz co placze ze mapa mu nie pokazuje gdzie isc.

Pisałem już na którymś forum, że Recenzje hamburgerów i ich oceny są no cóż specyficzne... jeden element potrafi zaważyć na całym odbiorze/ocenie gry - patrz umiejscowienie skoku pod r1, a nie pod X'em. Sterling narzekał na poziom trudności w W2 i nawet go nie skończył wystawiając grze 5/10. Najgorsze jest to, że teraz wychodzi taki evolve, który nic nie wnosi do gatunku, jest totalnie odtwórczy a recki same 8/10 +.

Opublikowano

I dobrze, że nie ma żadnych strzałek i całego tego syfu co zapycha hud, lubię minimalizm. Trzeba troszkę samemu poszperać co czasami daje w kość bo musimy np. szukać po wagonach danej rzeczy a przeszkadzają na, zombie, nadaje to klimatu zadania a nie tempoty. Bardziej realnie się gra w tą grę i dla mnie to jest plus a nie minus!

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Kurna robie wszystkie poboczne misje i mam 95% ukończenia osiągnięcia,na mapie nie mam juz znaczników subquestów a tej misji nie miałem.  Ale dużo osób ma problem ze zdobyciem 100% misji pobocznych jakiś bug czy coś.

Ta gra ma mocno zglichowane trofea. Ja zabezpieczylem wszytskie bezpieczne strefy, oczyscilem punkty kwarantanny i osiagniecia nie wpadly.

Opublikowano

A oczyściłeś na pewno wszystkie? Niektóre odkrywają się po nie,tórych dodaktowych misjach.

Opublikowano

Tak, zreszta na sieci wiele przypadkow zglasza problemy z osiagnieciami, punktow kwarantanny jest raptem 8 - wszytskie mam zaliczone, bo nawet nie moge do nich wrocic i tez nie wpadlo.

Gra ma sporo innych bledow, jak brak mozliwosci rozwiniecia postaci do konca (chociaz tutaj niektorzy twierdza, ze trzeba miec zrobione 100%)  - tylko jak skoro w wielu przypadkow misje poboczne sa takze zgliczowane... Troche szkoda, bo mialem ochote ta gre scalakowac.

l5wcCBZ.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wszędzie płacz przez te błędy w osiagnięciach a szkoda gra jest warta wyciągniecia calaka/platynki. 

A z tymi subquestami to chyba błąd polega na tym że randomowo niewyświetlaznaczników na mapie.