Opublikowano sobota o 20:321 dzień StreamableWatch threadster_im1z5ljd | Streamableszczury zawsze na propsie
Opublikowano sobota o 20:411 dzień A ten szajs ktoś ogląda?Bo niezły burdel tam na streamie mają - głos z gry wchodzi na gadanie prowadzących, zapętlone trailery, albo trailer już puszczany nagle wchodzi na miejsce aktualnie granego.
Opublikowano sobota o 20:451 dzień Leci sobie na drugim monitorze. Ogolnie fantastyczny pokaz, MASA GIER, normalnie tytul za tytulem NON STOP, a to przeciez dobrze bo bedzie zawsze w co grac.
Opublikowano sobota o 20:501 dzień 6 minut temu, Wredny napisał(a):A ten szajs ktoś ogląda?Minus fakt, że pokaz zjebany, zapętla się, itp. to ogólnie spoko.Expanse mnie zaintrygował, ale ogólnie sporo intrygujących gier. Część z nich na pewno będę miał na oku.
Opublikowano wczoraj o 05:37 1 dzień Widzę, że Phila też dopadła plaga fentanylu, nawet zęba już stracił...
Opublikowano wczoraj o 05:43 1 dzień 8 godzin temu, Suavek napisał(a):Expanse mnie zaintrygował, ale ogólnie sporo intrygujących gier. Część z nich na pewno będę miał na oku.Bardzo fanie to wygląda, czekam na więcej.
Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień Oglądając te dziesiątki, setki nowych trailerów z dwóch dni, zauważam że skok graficzny jaki się dokonał jest ogromny, gry AAA zaczynają wyglądać jak sobie wyobrażaliśmy że powinny wyglądać, a te mało znane osiągają kompletnie nowy poziom. Póżno bo póżno, ale nareszcie czuć tą generację. A obecnie poczułem ją chyba w 100% dopiero dopiero w Stellar Blade, trochę w Horizon.
Opublikowano wczoraj o 08:51 1 dzień 22 minuty temu, Rtooj napisał(a):Oglądając te dziesiątki, setki nowych trailerów z dwóch dni, zauważam że skok graficzny jaki się dokonał jest ogromny, gry AAA zaczynają wyglądać jak sobie wyobrażaliśmy że powinny wyglądać, a te mało znane osiągają kompletnie nowy poziom. Póżno bo póżno, ale nareszcie czuć tą generację. A obecnie poczułem ją chyba w 100% dopiero dopiero w Stellar Blade, trochę w Horizon.Ostatnio różnica między mniejszymi i większymi produkcjami mocno się zaciera, a ilość nowych tytułów jest przeogromna, coś co jeszcze kilka lat temu wyglądałoby jak czysty scam teraz po prostu wychodzi wygląda i da się w to grać.Wiadomo ten kto żyje tylko mitycznymi wielkimi AAA od Sony czy Rockstara jak zwykle powie, że nie ma w co grać i wychodzi coraz mniej gier.Dobry czas dla graczy nadchodzi.No i ten powrót znanych serii w postaci krótszych kampanii bez open world to miód na moje uszy.
Opublikowano wczoraj o 09:11 1 dzień 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Widzę, że Phila też dopadła plaga fentanylu, nawet zęba już stracił...Od dawna obserwuję, a te fotki tylko potwierdzają, że najprawdopodobniej jest ciężko chory - szybka utrata wagi + ta cera... no źle to wygląda.
Opublikowano wczoraj o 09:12 1 dzień 36 minut temu, Rtooj napisał(a):Oglądając te dziesiątki, setki nowych trailerów z dwóch dni, zauważam że skok graficzny jaki się dokonał jest ogromny, gry AAA zaczynają wyglądać jak sobie wyobrażaliśmy że powinny wyglądać, a te mało znane osiągają kompletnie nowy poziom. Póżno bo póżno, ale nareszcie czuć tą generację. A obecnie poczułem ją chyba w 100% dopiero dopiero w Stellar Blade, trochę w Horizon.To ja mam odwrotnie, lata mijają a mam wrażenie, że postęp graficzny się zatrzymał.
Opublikowano wczoraj o 09:55 1 dzień 1 hour ago, Rtooj said:Oglądając te dziesiątki, setki nowych trailerów z dwóch dni, zauważam że skok graficzny jaki się dokonał jest ogromny, gry AAA zaczynają wyglądać jak sobie wyobrażaliśmy że powinny wyglądać, a te mało znane osiągają kompletnie nowy poziom. Póżno bo póżno, ale nareszcie czuć tą generację. A obecnie poczułem ją chyba w 100% dopiero dopiero w Stellar Blade, trochę w Horizon.? Absolutnie się nie zgodzę. Gdzie Ty te graficzne kolosy widzisz, możesz mi palcem pokazać?
Opublikowano wczoraj o 10:02 1 dzień Dla mnie jedyna gra do tej pory, która faktycznie zrobiła nowogeneracyjne wrażenie do Hellblade 2, ale to bardziej interaktywny film niż pełnoprawna gra. A tak poza tym to wciąż mam wrażenie że gram w trochę ładniejsze gry z poprzedniej generacji. Ba są tytuły sprzed prawie 10 lat jak RDR2 czy Uncharted 4, które mogłoby wyjść nawet dzisiaj i wciąż byłyby to jedne z najładniejszych gier. Także rozwój graficzny raczej drepta w miejscu i nie widzę żadnego ogromnego skoku.
Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień Na mnie na pewno graficznie zrobił wrażenie STALKER 2 jako całość, Hellblade 2 (ale to korytarzówka) no i AC Shadows bo tam naprawdę się postarali żeby środowisko i efekty cząsteczkowe czy świetlne wyglądały bardzo dobrze czy nawet świetnie. Ale to są pojedyncze gierki, większość trzyma poziom który znamy od dobrych kilku lat. Ba, Ghost of Yotei który jest exem nie prezentuje się jakoś wybitnie a przecież studia Sony były słynne z przesuwania graficznych granic niemal za każdym razem jak wychodzi coś nowego. Edytowane wczoraj o 10:04 1 dzień przez suteq
Opublikowano wczoraj o 10:17 1 dzień 17 minut temu, Homelander napisał(a):? Absolutnie się nie zgodzę. Gdzie Ty te graficzne kolosy widzisz, możesz mi palcem pokazać?RE9, DS2, czy GOY. ILL, Atomic Heart 2 i CUBE, dla mnie to już gry które po zobaczeniu pewnych elementów gameplayu mogę spokojnie pomyśleć że na ps4pro bym tego nie zobaczył.Dlatego taki MGS Delta po ostatnim trailerze odstaje, bo wygląda jak gra na poprzednią generację. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Rtooj
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Wrzucę tutaj, co mi wpadło w oko z Future Games Show, bo nie ma sensu robić nowego tematu albo wrzucać do tematu indie i rozkminiać, gdzie się kończy granica między indie/AA/AAA/ABC.Owlcat robi kolejną gierkę na licencji, ale tym razem zamiast izometrycznego RPG jest dynamiczne strzelane action RPG. Ogrywam sobie Rogue Tradera i świetnie się bawię, więc i Expanse chętnie sprawdzę.Za grę odpowiada między innymi gość odpowiedzialny za scenariusz niezwykle przeze mnie lubianego Spec Ops: The Line. W skrócie, to horror w świecie, gdzie zapadnięcie w sen kończy się zniknięciem. Liczę, że większy nacisk będzie na skradanie, niż walking simowanie.Trochę klimaty opuszczonego i onirycznego świata, a trochę shooter z kreskówkowymi modelami. Dziwne i intrygujące.Nawet nie oszukuję się, że ogram kiedyś wszystkie metroidvanie, które mam, nie mówiąc o tych na wishliście. To sobie dodałem na WL jeszcze jedną.Horrorowy immersive sim mający się wyróżniać realistyczną symulacją płynów, co ma spore znaczenie uwzględniwszy miejsce akcji. Wygląda na bardzo duszne klimaty.Trochę platformingu i zagadek przy sterowaniu "kulką" (?), do tego lekko slasherowa walka. Wydaje się być sympatyczne.To mam od jakiegoś czasu na wishliście, wygląda jak alternatywna wersja Gloomwood z większym naciskiem na walkę.Bijatyka plus jakieś tam platformowe elementy, ale trik polega na tym, że jednocześnie gra się w trzech liniach czasowych. To znaczy, że w dowolnym momencie przełączamy okres i dalej kontynuujemy obijanie mord, ale inną postacią. Widzę sporo rzeczy, na których projekt może się wywalić, ale nawet ciekawe.Było już na forum, design i dziwność robi robotę plus gra wydaje się mieć sensowny gameplay (strzelanko i parry), a nie samą stylówę.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Panowie złapałem sie troche na tym , ze zapomnialem całkowicie o niE3 i tak troche nadrabiam te konferencje i dochodzę do wniosku, ze teraz to już faktycznie dla corowego gracza największe wydarzenie ma xbo... microsoft co jeszcze kilka lat temu byłonie do pomyślenia. Sonka w tym roku to jakiś totalny kapiszon i nie chcę tu zaczynać CW tylko na ile sie da obiektywnie to stwierdzić. Także czekam na ta 19 i mam nadzieje, ze uda mi sie to pooglądać na żywo.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Liczę na jakiegoś shadowdropa na showcase ms. Tych BG 1&2 to nie liczę.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. gameplay z Girsow i Clockwork Revolution albo chociaż trailer. zapowiedź Spyro 4 albo Crasha 5 i będzie dobrze.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Gameplay gearsow i Crimson desert z datą premiery i będę zachwycony. W sferze marzeń poproszę o zwiastun BioShock 4 i coś z fable oraz info o nowej konsoli.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 11 minut temu, Słupek napisał(a):albo Crasha 5Chciałbym ale C5 został skasowany w tamtym roku jakoś.