Opublikowano 2 godziny temu2 godz. wow, nie poznałem Townfalla po pierwszej scenie będzie dobra patologia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeśli wszystkie gry wyjdą zgodnie z planem to może być to najmocniejszy rok - przynajmniej jego druga połowa - od wielu, wielu lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Onimusha wrzesień? Przecież to będzie jeden z najlepszych (albo najgorszych) miesięcy w historii giereczkowa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak nic wszyscy uciekają z daleka od listopada - i to najlepiej z kilkutygodniowym wyprzedzeniem - żeby tylko nie rywalizować z GTA i żeby ich produkcja na samym starcie nie okazała się finansową klapą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ace Combat to taka intrygująca seria. Kto w to gra? Że opłaca im się finansować kolejne części. Podoba mi się to.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Podejrzewam że będą nagłe przesunięcia na kolejny rok. Nie wierzę że będą wszystkie gry wychodzić po tygodniu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pokażą dzisiaj coś nowego? Te wszystkie gry już widziałem na innych pokazach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Figaro napisał(a):Ace Combat to taka intrygująca seria. Kto w to gra? Że opłaca im się finansować kolejne części. Podoba mi się to.Nie wiem, ale po kazdej czesci boje sie, ze to ostatnia, ale widac, że cos musza zarabiac na tym