Opublikowano 10 czerwca 20213 l patrzac na to chujostwo to pewnie na koncu faktycznie bedzie elden ring, ale tylko jakis teaser, nic wiecej
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Pokazują gry z pomocy dla powodzian. Na konie pewnie Elden Ring, bo trzeba zatrzeć złe wrażenie.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Spokojnie, w niedzielę przyjdzie Pan spencer z coop exami aa i rozjebie e3!
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ale mnie wku.rwa narracja jak w tym trailerze. Kojarzy mi sie z najwiekszymi go.wnami skrojonymi przez bialozebnych pod publike z badan fokusowych.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 9 minut temu, YETI napisał: Planet of Lana wyglądało bardzo fajnie. Wygląda ślicznie, ale jak pokażą w niedzielę ten sam trailer i ten bieda shooter z wcześniej to zwyję dupą.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Po co ten Geoffy robi coś takiego, czy gracze go skrzywdzili w przeszłości?
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Autoszmata w biegających szmatkach, więcej takich śmieci w tym żałosnym przedstawieniu.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Nie ma pinionszkuf, to trzeba reklamować te wszystkie gówna. Mogłem się spodziewać, że nic nie będzie miał.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Teraz, YETI napisał: Twórcy Destiny u Sony, twórcy coda u Sony. JEST!
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Teraz, YETI napisał: Twórcy Destiny u Sony, twórcy coda u Sony. 1 minutę temu, Mejm napisał: Sony 3 : 23 Microsoft
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Kto tam z Bungie przeszedł do Sony, bo nie patrzyłem? Jakieś nowe studio zrobili?