Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 278,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Garnitury kupujesz u Armaniego, a żałujesz dwadzieścia funtów za największą podnietę tej generacji. Chyba faktycznie coraz gorzej powodzi się rodakom w Wielkiej Brytanii. Pora wracać do rodzimego kraj

• Chcialem sie przekonac do Ordera, wmawialem sobie po zakupie ze moze jednak mi sie spodoba, a moze bedzie dobrze, po ograniu sandboxow a la Dragon Age 3, Far Cry 4, GTA V czy Dying Light przyda mi sie

• Takiego nawału januszostwa i tłumaczenia samemu sobie dlaczego wydałem 250zł na twór pokroju The Order 1886 to ja w życiu nie widziałem. I jeszcze te oceny 8.5/10, 8/10 xD To chyba jakaś specjalna ska

Opublikowano

No do Warszawy trochę jednak mam ale za taką cenę to brałbym bez żadnego ale. 

Opublikowano

może im sie pomyliło i wrzucili the order do działu filmy :D

Opublikowano

No (pipi)a, za tyle to bym wziął razem z LBP. Gazetka z mojego MM wygląda przy tym jak mały gutas :/

No i ten, jakby ktoś kupił i przeszedł to mogę po weekendzie odkupić :lapka:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Niestety nie ma już Ordera w żadnym z warszawskich MM :(

LBP3 nadal jest :)

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

No niezła okazja. A order polecam. Bardzo fajny samograj na raz. A motywy strzelankowe przyjemniejsze niz w TLOU. Szkoda ze tak ich mało.

Opublikowano

Ja dzis grę wyrwałem za 8 dyszek i narazie nie żałuje. Po tych wszystkich wiedzminach, gta, infamousach miałem smaka na cos liniowego i teraz zaspokajam swoje potrzeby ;) gra wyglada mega chyba nie widzial nic ładniejszego choć wiadomo wiele chytrych sztuczek twórcy zastosowali. Jestem w 3 akcje i wsumie nawet nie wiem kiedy do niego dotarłem bo grałem malutko ale przyjemnie ;) przejdę 2 razy pożyczę kumplowi i może pójdzie w świat wie jak cos bez strat ;)

No i gra skończona. Szczerze trochę szybciutko sie to skończyło a szkoda bo grało mi sie przyjemnie. Po przejrzeniu trofeów widzę ze nie trzeba nawet gry robic na trudnym poziomie trudności wiec po średnim wskoczę chyba jeszcze raz w świat gry doszukam znajdzki i zbiorę kilka trofikow zeby mieć ta platynke

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kacprzak1991

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja teraz gram i jest MEGA grafa robi swoje czuje sie tego next gena liniowosc mi nie przeszkadza a kolejne rozdzialy bardzo plynnie i szybciutko sie przechodzi

Opublikowano

Przyszedł do mnie w piątek Order 1886. Zadowolony po robocie jadę na pocztę odebrać avizo, potem po piwko i siadam do gry. Zacząłem o 18... jakoś koło 22 wyłączyłem na IX rozdziale. Dziś nie grając wiele wbijam platynę. Chyba takiego przypadku to dawno nie miałem i mieć nie będę. :)

Opublikowano

Rozdziałów jest 16, ale jak już zapewne zdążyłeś zaobserwować, nie są one równe. Mało tego - rozj...ło mnie jak niektóre rozdziały są w całości cutscenką :)

Opublikowano

No fakt troche oszukane jak dla mnie ogolnie to za malo strzelania fabula tez mialka jak piasek na zanzibarze ale grafa ratuje te tytul

Opublikowano

Wielka prośba - czy ktoś mógłby podać numer CUSA (ten z grzbietu pudełka), z polskiej wersji językowej gry?

Opublikowano

CUSA 00076 - gra z bundla.  

Serdeczne dzięki, dobry człowieku.

Opublikowano

Na steelbooku nie znalazlem a nie bede sie schylal zeby wyciadz plyte bo wylewu dostane ;)

A generalnie pudelko mam po niemiecku a gre po polsku badziewiem jest to ze nie mozna zmienic jezyka dzwieku w grze

Edytowane przez spencer13

Opublikowano

Zmień menu konsoli na angielski to gra odpali się w tym języku.

Opublikowano

Kupiłem chyba z miesiąc temu za 70 zł, leżała i czekała i się doczekała. Zaczynam.

20150915_112016.jpg

Opublikowano

Platyna zrobiona wymienilem na far cry 4 troche zlapalem w(pipi) ze gra sie skonczyla w srodku i mnostwo watkow niewyjasnionych

I musisz poprawic foto bo 12h to stanowczo a duzo

Edytowane przez spencer13

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra mnie wynudziła :( Ale plusem jest że tanio kupiłem i że męczarnia długo nie trwała. 

Opublikowano

No ja jak ogralem to tez po pierwsze niedosyt akcji a po drugie niedosyt fabularny odczulem jedyny plus ze grafa w miare spoko i latwiutenka platyna

Opublikowano

Te nie wyjaśnione wątki otwierają drogę dla The Order 1886-2 albo The Order 1887?