Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

za co mam ich całować, jak niemam ps3, nie używałem ps plus na ps3, a na ps4 gram online w jedną gre i dostaje w zamian za to, te same problemy co na ps3 z grą sieciową plus gry z pegazusa ?

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 276 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Mam nadzieje ze to prawda z tym PES14, bo chcialem dzisiaj kupic :D

Mercenary Kings tez kozak, uwielbiam takie gry.

Opublikowano

Ah zły temat i złe dane, sorry...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Nights się fatalnie zestarzał i jest niegrywalny. A Dynasty Warriors Next był miesiąc temu

Opublikowano

Gdzie to slyszales? Zupelnie co innego wiarygodne zrodlo podaje mendrek.

SC2 mega kibel, mam juz platyne :/

Opublikowano

Oby- pogralbym w Sly'a, ale na Vicie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja również, szczególnie, że jest szansa na wersję PL.

Opublikowano

SONY <3

Zawsze chcialem ograc Sly ale jakos nigdy nie moglem sie zmotywowac PS4 idzie w odstawke wraz z FFX HD i i Szopem do ogrania  :D

Opublikowano

Ja się ciesze z pes'a bo nie grałem w pro evo od wersji 2008. Chętnie zobaczę co się zmieniło

Opublikowano

Ja nie grałem w PESa od wersji 2005 i chętnie nie zobaczę co się zmieniło.

Opublikowano

PES dostał patcha i World Challenge DLC który podobno poprawia gameplay na lepszy ;) nius z PESem w PS+ jest o tyle ciekawy, że krąży od jakiegoś czasu plotka o PES 2015 jako exclusive na PS4, EA jest teraz po drodze z MS to może Konami będzie miało partnership z Sony i wyjdzie im porządny PES w końcu? :yes:

Opublikowano

najlepszy pes ery ps3/x360 to pes2013 - idealny nie jest ale to najlepsza wersja gameplayu i rozwiazan, na ktorych budowali ta serie od pierwszej odslony wydanej pod ps3/x360.

pes2014 to przeskok na foxengine na ktory mieli rok czasu(czy tam dwa), jak oni przez tyle lat do konca nie ogarneli starego enginu to wyobrazcie sobie jak to dziala i jakie bledy ma ten kod gry tworzony tak na szybko. Bez grama przesady to wersja alpha czegos co za rok czy pozniej na next genach moze bedzie w pelni grywalne.

Sciagacie to na wlasna odpowiedzialnosc, w cudowne patche nie wierze. Sam gralem w wersje spatchowana, ktora ponoc ZNACZNIE naprawiala min. reakcje zawodnikow na nasze komendy a dalej czulem sie jakbym prowadzil czolg.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ja nie grałem w PESa od wersji 2005 i chętnie nie zobaczę co się zmieniło.

Chyba 5 bo rok w nazwie pojawil sie dopiero w 2008 ;]

Opublikowano

hotline miami jak będzie już wersja na ps4 dostępna to też powinno się udać zassac na nowej konsoli sony. twórcy zapowiedzieli ze mną być cross-buy na wszystkie platformy sony

oczywiście wymagany będzie aktywny plus

ultimate cebula ;-)

Opublikowano

No na PPE pisali, że będzie Cross-Buy na wszystkie platformy Sony, więc powinno się zgadzać, dwie gierki na PS4 :sorcerer: Z tym, że wiąże się to z jednym zestawem pucharków na trzy konsole.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Mecenary Kings może być, kaczki mi podeszły jak wyszły na PS3 w HD szkoda że platyny nie było w trofeach bo zagrywałem się jak dzikus przypominając sobie czasy Pegasusa. Mój boże!  :woot:

Opublikowano

A przypadkiem nie pisali o "Hotline Miami 2"?

przecież ta gra jeszcze nie wyszła xD

Opublikowano

Pograłem w to Mercenary Kings i wywaliłem w diabły. Dżizas, co za szrot! Wygląda gównianie, rusza się gównianie, jest powolne, ma paskudny design. Następca Metal Sluga? Ponury żart. Liczyłem na prawdziwą perełkę z Plusa, a jest klasyczna. Czekamy na maj

Opublikowano

No klasyczna zapchaj dziura. Też liczyłem na grę pokroju Duck Tales.  :verymad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.