Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

widziałem ją w łikedn za niecałe pięćdziesiąt zł

A to powinę sobie, dzięki za info

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

SUPERHOT w promocji za 38 złociszy, dobry gałgan jest?

Opublikowano

Dobra gra, nieco męcząca na dłuższe sesje, ale dobra.

Za 38 zł raczej warto 

Opublikowano

Warto w ch,uj 

Opublikowano

Za 43 w sumie, ale wezmę.

Opublikowano

Ostatnim fpsem w jakiego grałem był chyba Killzone 2, ewentualnie jakiś Battlefield się napatoczył po drodze. No i właśnie naszła mnie ochota na coś strzelanego. Wyszło na ps4 coś ciekawego w singlu? 

Opublikowano

I titanfall 2

Opublikowano

O singla pytał, więc tylko Wolf i DOOM. Titanfall 2 to jednak poziom kampanii CoDów, może ciut wyżej.

Opublikowano
2 godziny temu, kes napisał:

Wolfenstein i Doom

Obie w dwupaku są na PSN w jakiejś promocji, z tego co mi wyskoczyło.

Opublikowano

Klimatem bardziej podchodzi mi Wolf, więc zacznę od The New Order, potem New Blood i na końcu dwójeczka :lapka:

Opublikowano
23 minuty temu, Wredny napisał:

O singla pytał, więc tylko Wolf i DOOM. Titanfall 2 to jednak poziom kampanii CoDów, może ciut wyżej.

Titanfall 2 ma przecież bardzo spoczko kampanię z fajnymi zróżnicowanymi lokacjami, elegancką grafiką, mechami i rewelacyjnym movementem postaci z elementami parkouru które zrobiły na mnie duże wrażenie. Z ręką na sercu polecam kampanię w T2 szczególnie w cenie za jaką obecnie można kupić gierkę.

Opublikowano

Nie mówię, że była zła, ale to nadal ciut wyżej niż Call of Duty - liniowy corridor shooter na 6h. To nie jest prawdziwe singlowe doświadczenie FPS, jakie oferują Wolf i DOOM.

Opublikowano

No i? Nadal dobrze gra się w to w singlu. 

Opublikowano

Titanfall 2? Bardzo elegancka kampania, serdecznie polecam 

Opublikowano

MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall.

Co z tego polecacie na pierwszy ogień?

Opublikowano

MLB najlepszy baseball :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall.

Co z tego polecacie na pierwszy ogień?

LBP3, INFAMOUS, UNTIL DAWN, KILLZONE, DRIVECLUB.

Opublikowano

Until down, a później zapodaj coś grubego - Uncharted 4 !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Full Throttle - jakoś wykręcony klimat Grim Fandango mnie nie przekonuje, a FT to była jedna z pierwszych gier, które ograłem na przepotężnym Pentium 60 u kumpla - ależ to robiło wtedy wrażenie :)

Opublikowano

Pany i panewki. Mojej dziewczynie bardzo przypadł do gustu Sherlock Holmes: Córka Diabła na PS4. Co możecie podobnego polecić? Warunek musi być w PL i bardziej zależy na części detektywistycznej i historii niż na łamigłówkach przestrzennych czy tym bardziej zdolnościach manualnych.