Opublikowano 24 lipca 20186 l 13 minut temu, Sylvan Wielki napisał: widziałem ją w łikedn za niecałe pięćdziesiąt zł A to powinę sobie, dzięki za info
Opublikowano 25 lipca 20186 l wyśmienity, wysmakowany, wyborny zostawia po sobie przyjemny posmak satysfakcji że branża nie stoczyła się jeszcze na samo dno
Opublikowano 25 lipca 20186 l Dobra gra, nieco męcząca na dłuższe sesje, ale dobra. Za 38 zł raczej warto
Opublikowano 26 lipca 20186 l Ostatnim fpsem w jakiego grałem był chyba Killzone 2, ewentualnie jakiś Battlefield się napatoczył po drodze. No i właśnie naszła mnie ochota na coś strzelanego. Wyszło na ps4 coś ciekawego w singlu?
Opublikowano 26 lipca 20186 l O singla pytał, więc tylko Wolf i DOOM. Titanfall 2 to jednak poziom kampanii CoDów, może ciut wyżej.
Opublikowano 26 lipca 20186 l 2 godziny temu, kes napisał: Wolfenstein i Doom Obie w dwupaku są na PSN w jakiejś promocji, z tego co mi wyskoczyło.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Klimatem bardziej podchodzi mi Wolf, więc zacznę od The New Order, potem New Blood i na końcu dwójeczka
Opublikowano 26 lipca 20186 l 23 minuty temu, Wredny napisał: O singla pytał, więc tylko Wolf i DOOM. Titanfall 2 to jednak poziom kampanii CoDów, może ciut wyżej. Titanfall 2 ma przecież bardzo spoczko kampanię z fajnymi zróżnicowanymi lokacjami, elegancką grafiką, mechami i rewelacyjnym movementem postaci z elementami parkouru które zrobiły na mnie duże wrażenie. Z ręką na sercu polecam kampanię w T2 szczególnie w cenie za jaką obecnie można kupić gierkę.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Nie mówię, że była zła, ale to nadal ciut wyżej niż Call of Duty - liniowy corridor shooter na 6h. To nie jest prawdziwe singlowe doświadczenie FPS, jakie oferują Wolf i DOOM.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall. Co z tego polecacie na pierwszy ogień?
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, ragus napisał: MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall. Co z tego polecacie na pierwszy ogień? LBP3, INFAMOUS, UNTIL DAWN, KILLZONE, DRIVECLUB.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Full Throttle - jakoś wykręcony klimat Grim Fandango mnie nie przekonuje, a FT to była jedna z pierwszych gier, które ograłem na przepotężnym Pentium 60 u kumpla - ależ to robiło wtedy wrażenie
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Pany i panewki. Mojej dziewczynie bardzo przypadł do gustu Sherlock Holmes: Córka Diabła na PS4. Co możecie podobnego polecić? Warunek musi być w PL i bardziej zależy na części detektywistycznej i historii niż na łamigłówkach przestrzennych czy tym bardziej zdolnościach manualnych.