Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

PS. To jest połączenie artbooka i pudełka na płytę. Pierwszy raz widzę takie coś.

Miałem Edycję Specjalną U3 na PS3 i tam płytka była w tym niby dzienniku. To coś podobnego?
Sleeping Dogs na PS4 miało takie rozwiązanie. Artbook a na tylnej okładce wsadzona płyta.

Batman Arkham City z tej edycji z figurką też tak miało.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No ludzie przeciez gry trafiaja do sklepów na tydzien przed premiera.

Minetka dla 24 letniej kierowniczki i gra wasza. :hi:

Opublikowano

ile ten cudak 4K?

5k :D

Soul, piękna maszynka. Ma HDR?

Ja kupiłem ostatnio za 3,5 bo taki miałem maksymalny budżet, ale jestem zadowolony. Niestety 50 cali z 4K ale bez HDR :(

Opublikowano

ile ten cudak 4K?

5k :D

Soul, piękna maszynka. Ma HDR?

Ja kupiłem ostatnio za 3,5 bo taki miałem maksymalny budżet, ale jestem zadowolony. Niestety 50 cali z 4K ale bez HDR :(

Tak mam HDRa :)

Opublikowano

Mały prezent od Big boss'a za czynna służbę

tumblr_oehde54Tzv1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_oehde54Tzv1vrcbv0o2_1280.jpg

Oraz coś z przeceny, bo czemu nie

tumblr_oehds0nmZa1vrcbv0o1_1280.png

Opublikowano

Jedna giereczka na chwile i jeden mesjasz na 200h.

img_5986t1b03.jpg

Opublikowano

oFi, dzięki za podpowiedź, że Trials of the Blood Dragon, jest na promocji. Zakupiłem.

Z Trials Fusion spędziłem masę godzin, tutaj pewnie będzie podobnie. Super gra, super seria.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

qdkUmsT.jpg

Opublikowano

Pierwsza od dawna premierowa Zelda ALBW. Gratki.

Opublikowano

i wylicytowana za 60  :blum1: a polowałem dłuuuugooo bo gdzieś na premiere mi uciekła  :bye: 

Opublikowano

0aef35b6d133.jpg

Opublikowano

Mesjasz przybył  :exact:

vwjujYz.jpg

Opublikowano

Mariusz 3D Land bardzo na propsie :banderas:

Opublikowano

8UumqDm.jpg

PABIEDA!!!!

Opublikowano

Od kilku tygodni cholernie chciałem odświeżyć sobie Wipeouta Fusion i pewnego jrpg-a który na dniach wpadnie do mojej kolekcji, ale nie miałem na czym, bo PS2 sprzedałem jakieś 6 lat temu. Zacząłem odwiedzać więc olx i przedwczoraj trafiłem na prawdziwą bombę:
k9xfkk.jpg
2129zf8.jpg

2n17sc8.jpg
Na fotach robionych moim badziewnym telefonem może tego nie widać, ale konsolka jest w stanie niemalże idealnym, jej właściciel nie odklejał nawet folii z plastiku ;) To chyba ostatni produkowany model, a udało mi się go wyrwać z dwoma oryginalnymi padami, memorką Sony oraz 11 grami. Te ostatnie są w dość przeciętnym stanie, więc idą dziś do żyda. Za całość zapłaciłem... 145 zł. Po zakończonej transakcji gościu przyznał mi się, że kupił ten sprzęt jakieś 4 lata temu na wyprzedaży w którymś z marketów za 150 ;)
PS. Je.bać allegro, olx <3
PS2. Tylko Sony <3 :klapek::kaz:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Super interes. Tak, to najnowszy, ostatni model PS2 jaki się ukazał. Konsola ma wbudowany zasilacz w porównaniu do poprzedniego modelu, który zasilacz miał osobno. Cały czas podziwiam jak oni upchneli zasilacz w tak małej obudowie. A przecież zasilacz był sporych rozmiarów.

PS. Zasilacz, zasilacz więcej słowa zasilacz!

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

i wylicytowana za 60 :blum1: a polowałem dłuuuugooo bo gdzieś na premiere mi uciekła :bye:

Odwroc okładkę złota lepsza ;)
Opublikowano

Super interes. Tak, to najnowszy, ostatni model PS2 jaki się ukazał. Konsola ma wbudowany zasilacz w porównaniu do poprzedniego modelu, który zasilacz miał osobno. Cały czas podziwiam jak oni upchneli zasilacz w tak małej obudowie. A przecież zasilacz był sporych rozmiarów.

PS. Zasilacz, zasilacz więcej słowa zasilacz!

Taka sama rowniez z folia sprzedawal siostrzeniec ze 3lata temu a ja gupi nie kupilem :( super zakup. A wlasciwie po co znowu wsadzili zasilacz pod obudowe? Mialo byc mniej awaryjnie przeca.

Opublikowano

Od kilku tygodni cholernie chciałem odświeżyć sobie Wipeouta Fusion i pewnego jrpg-a który na dniach wpadnie do mojej kolekcji, ale nie miałem na czym, bo PS2 sprzedałem jakieś 6 lat temu. Zacząłem odwiedzać więc olx i przedwczoraj trafiłem na prawdziwą bombę:

Na fotach robionych moim badziewnym telefonem może tego nie widać, ale konsolka jest w stanie niemalże idealnym, jej właściciel nie odklejał nawet folii z plastiku ;) To chyba ostatni produkowany model, a udało mi się go wyrwać z dwoma oryginalnymi padami, memorką Sony oraz 11 grami. Te ostatnie są w dość przeciętnym stanie, więc idą dziś do żyda. Za całość zapłaciłem... 145 zł. Po zakończonej transakcji gościu przyznał mi się, że kupił ten sprzęt jakieś 4 lata temu na wyprzedaży w którymś z marketów za 150 ;)

PS. Je.bać allegro, olx <3

PS2. Tylko Sony <3 :klapek::kaz:

No a gdzie foty gierek? Chyba, ze to piraty to troche jak dla mnie jakosc sprzetu spada bo liczy sie laser.

Opublikowano

Taka sama rowniez z folia sprzedawal siostrzeniec ze 3lata temu a ja gupi nie kupilem :( super zakup. A wlasciwie po co znowu wsadzili zasilacz pod obudowe? Mialo byc mniej awaryjnie przeca.

Powiem tak - te konsolki są prawie bezawaryjne, zasilacz jest do tego daleko od lasera. Moja konsola ( którą odkupiłem z lombardu za 100zł ) była katowana Swap Magiciem i (pipi) wie jakimi płytami zanim trafiła do mnie.

Po podkręceniu lasera nadal walczyła dzielnie aż do wczoraj [*] Na szczęście laser to koszt ok 30 zł + wysyłka :)

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

No a gdzie foty gierek? Chyba, ze to piraty to troche jak dla mnie jakosc sprzetu spada bo liczy sie laser.

Oryginały, ale w bardzo kiepskim stanie. Z lepszych rzeczy było GT4, Tekken 5 i Tenchu: Wrath of Heaven, ale ilość rys jest tam bardzo duża. O dziwo pograłem wczoraj trochę w T5 i nawet pomimo takiego stanu płyt konsola radziła sobie bez zająknięcia. Mimo to nie mam jednak zamiaru maltretować lasera porysowanymi grami, bo po prostu mi go szkoda :)

Tu jest link do ogłoszenia, z którego to kupiłem:

https://www.olx.pl/oferta/konsola-playstation2-ps2-uzywana-stan-bdb-11-gier-CID99-IDhWuFJ.html#5ca9297f14

Edytowane przez columbo