Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

LRG? Najlepsze źródło gier, które się już dawno przeszło, a i tak się je kupuje ponownie.

201812141_qwxessx.jpg

Furi? Synonim doskonałego OST.

https://www.youtube.com/watch?v=2PzP7REU2o0

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Mi S&S jeszcze nie wysłali :( Zamówiłem obie edycje na PS4 I PSV.

Opublikowano

No, taki ból. Z tego co czytałem, że edycji kolekcjonerskiej Furi też jeszcze nie wysyłali, bo czekają na jakiś element. Pewnie na Vitowskie S&S czekają. Głowa do góry. :empathy:

Opublikowano

Co Wy wiecie o czekaniu :). Mi dopiero niedawno wysłali rzeczy m.in. z maja.

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał:

Nikt nie hajpuje/blefuje tak jak forumek. Ale w tej cenie żal było nie wziąć :banderas:

7ICOKFc.jpg

Bonusik jeszcze był

Ukryj zawartość

blQROKu.jpg

Dołożyłbyś 51 zł i byś miał na tej karcie 100 zł.

Ale poza tym plusik. I to wcale nie blef. Zazdroszczę Ci bo ja za 50 zł mniej mam z samym Astrobotem.

Opublikowano
43 minuty temu, ping napisał:

Co Wy wiecie o czekaniu :). Mi dopiero niedawno wysłali rzeczy m.in. z maja.

Ale sam pisałeś, że łączyłeś zamówienia a to inna bajka. 

Opublikowano
7 minut temu, marbel007 napisał:

Dołożyłbyś 51 zł i byś miał na tej karcie 100 zł.

Ale poza tym plusik. I to wcale nie blef. Zazdroszczę Ci bo ja za 50 zł mniej mam z samym Astrobotem.

Na siłę nie chciałem nic brać.

Opublikowano
11 minut temu, giger_andrus napisał:

Ale sam pisałeś, że łączyłeś zamówienia a to inna bajka. 

Well... Część rzeczy z maja (Pixel Junk Monsters 2) nadal fizycznie nie istnieje, więc łączenie zamówień nie ma tutaj wpływu na terminy.

Jedno z łączonych zamówień wyszło mi dopiero na początku grudnia, bo było blokowane przez grę zamawianą na początku czerwca. Takie Salt and Sanctuary na które zbierali zamówienia w środku września dotarło turbo szybko ;).

Z pewnością jest to zabawa dla cierpliwych. Czekam łącznie na około 40 gier od nich.

Edytowane przez ping

Opublikowano
20 godzin temu, Wredny napisał:

(jak tylko zobaczyłem, to musiałem mieć, bo do tej pory byłem przekonany o całkowitej "cyfrowości" tego tytułu na PS4),

ee94cbc67188fe56gen.jpg

Jest jeszcze wersja Signature Edition(która oczywiście jest już w mojej kolekcji), którą polecam każdemu kto ma ochotę na pudełeczko DC. Jedyne 40 ojrasów + coś tam za wysyłeczke.

https://signatureeditiongames.com/collections/ps4-games/products/dead-cells-signature-edition-ps4?variant=12254355292195

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

3qyOJ18.jpg

Nowe zakupy na 3DSa z którym się bardzo polubiłem. Mam listę 15 tytułów które chce mieć na ten sprzęt i jestem już prawie w połowie. Dobry okres na tą konsole, gierki śmiesznie tanie a mega dobre. Ogram tylko małpiszona i zabieram się za Kid Icarus. 

Opublikowano

Ceny gier na 3dsa rzeczywiście są teraz ok i też uzupełniam kolekcje bo mam praktycznie same Monster Huntery, a konsolkę od lat.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
21 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał:

a jednostki może kiedy wrzucę faktycznie (miesiące ciężkiej pracy) a fachowe oko dostrzeże ...

Na Błyskawice to za duże raczej, jakiś niszczyciel? bo pancernik chyba nie

pokaż jak wyszło i podlinkuj mój nick jak gdzieś wrzucisz :)

Opublikowano
2 godziny temu, ping napisał:

Well... Część rzeczy z maja (Pixel Junk Monsters 2) nadal fizycznie nie istnieje, więc łączenie zamówień nie ma tutaj wpływu na terminy.

Jedno z łączonych zamówień wyszło mi dopiero na początku grudnia, bo było blokowane przez grę zamawianą na początku czerwca. Takie Salt and Sanctuary na które zbierali zamówienia w środku września dotarło turbo szybko ;).

Z pewnością jest to zabawa dla cierpliwych. Czekam łącznie na około 40 gier od nich.

To prawda, najlepiej zapomnieć i za x miesięcy mieć miłą niespodziankę.
Z S&S chyba nie ma reguły bo ja wciąż czekam.

Opublikowano

Walenie łbem w tunel w delfinarium żeby zalać znajdujących się w nim ludzi, a potem tam wpłynąć i odnowić sobie HP ich zwłokami rzeczywiście daje radę. Kiedyś to były gry na licencji nie to co teraz.

Opublikowano

Carbon ostatni dobry nfs z duszą i tuningiem z undegroundów :notbad: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę poleciałem w tym miesiącu, o cyfrówkach nie wspominając :frog:

ix7DFNg.jpg

Opublikowano

Dwa crapy na tyle gierek to i tak dobry wynik. :notbad:

Opublikowano

Nie chwaliłem się koxem ale dokupiłem jedynego słusznego pada i tak zestaw na najbliższe dwa lata powinien styknąć. A do tego giereczka, którą nie dał Phil do GP więc trzeba było kupić pudełko brrr. Do tego pewnie jedyna kopia tej gry w Polsce

PqIBI8l.jpg

Opublikowano
45 minut temu, suteq napisał:

Dwa crapy na tyle gierek to i tak dobry wynik. :notbad:

Które konkretnie krapy? Pewnie F4, ale było w Cexie za 25zł, żal było zostawić. 

A w środku działający kodzik na F3 :notbad:

Opublikowano

no fallout i asasyn :lapka:

dzięki kodzikowi na f3 ponownie wbiłem tysiaka w tej cudownej grze :banderas:  a lamusy dupa cicho :cool: 

Opublikowano

Oj tam, raz raczek to nie Figaro :ragus: