Opublikowano 13 stycznia 20196 l 16 godzin temu, chmurqab napisał: No chyba, że masz takie F-Zero GX, które wspiera widescreen i pięknie działa w 60 klatkach na CRT Ta, jest pare tytulow z opcja 16:9. Chyba god 2 nawet ale to juz gra schylku generacji.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l 16 minut temu, MaZZeo napisał: Za ile ten poradnik i skąd? Z Rockstar Warehouse na przykład: https://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.5213141300
Opublikowano 13 stycznia 20196 l 38 minut temu, MaZZeo napisał: Za ile ten poradnik i skąd? cdp.pl https://cdp.pl/red-dead-redemption-2-collector-s-edition.html Cena taka sama jak na warehousie, chciałem sugerować dziewczynie wzięcie stamtąd, ale nie było przez jakiś czas wersji angielskiej. Teraz widzę, że wjechał restock. Edytowane 13 stycznia 20196 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Czy ten poradnik ma wszystko, co może pomóc w zrobieniu 100% w grze?
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Godzinę temu, MaZZeo napisał: Czy ten poradnik ma wszystko, co może pomóc w zrobieniu 100% w grze? Tak jest.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: Czy ten poradnik ma wszystko, co może pomóc w zrobieniu 100% w grze? Ma nawet rzeczy, które Ci nie są potrzebne do 100%, a po prostu pokazują ciekawostki stworzonego świata.
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy na Switcha oraz kochaną Vitunię
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W pudle na switcha wyszla tylko w us, zaden sklep w eu praktycznie nie importowal, gierki 2d od zawsze na zawsze w serduszku , a opinie o tym remasterku sa swietne wiec decyzja byla prosta
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cóż za piękny traf, że akurat w dzień wypłaty na OLXie wypatrzyłem takie cuda Wszystko 3xA, do tego w przystępnej cenie, nie to co niektóre allegrowe przypadki. A pomyśleć, że Spider-Mana już miałem brać z lombardu za 150zł A tutaj ta sama gierka o połowę taniej
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Czy jest konkretna strona/sklep z listą gier Indie itp. które otrzymały specjalne wersje retail?
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Nie stricte growo ale chcialem sprawdzic czy faktycznie jest roznica. No i jesli macie sluchawki z suwakiem głośności to bardzo polecam. @seb.maz wrzucił nowsze i o wiele droższe ale chyba w niedlugim czasie sie skuszę. Nie wiem czy te nowe dzialaja na koksie bo te moje tylko z PS4 ale naprawde można teraz wyciągnąć ze sluchawek o wiele wiele więcej. Edytowane 15 stycznia 20196 l przez II KoBik II
Opublikowano 15 stycznia 20196 l W to się podłącza optyka od konsoli i potem słuchawki idą z tej karty..?
Opublikowano 15 stycznia 20196 l To ma tylko jedno wyjscie. Usb do konsoli i jack wpinasz ze sluchawek.
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mało już kupuję fizycznych rzeczy gierkowych, ale dwóm nie mogłem się oprzeć, z sentymentu: Szkoda tylko, że moja paczka musiała przechodzić przez to... bo pudło mocno uszkodzone przyszło. Spoiler
Opublikowano 15 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, II KoBik II napisał: Nie stricte growo ale chcialem sprawdzic czy faktycznie jest roznica. No i jesli macie sluchawki z suwakiem głośności to bardzo polecam. @seb.maz wrzucił nowsze i o wiele droższe ale chyba w niedlugim czasie sie skuszę. Nie wiem czy te nowe dzialaja na koksie bo te moje tylko z PS4 ale naprawde można teraz wyciągnąć ze sluchawek o wiele wiele więcej. Czy jest regulacja impreza/gra?
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Nie wiem. To jest tylko karta dźwiękowa z jednym wejściem jack. To chyba jedynie w opcjach konsoli jesli juz. Edytowane 15 stycznia 20196 l przez II KoBik II
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Jak już posiadam kamerę i move pod vr to warto skorzystać i coś na zakrapianą imprezkę wziąć i powyginać śmiało ciało Edytowane 16 stycznia 20196 l przez creatinfreak
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na premiere Residenta juz w pelni gotowy..
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Gdyby nie ta obsrana gierka to miałbyś zakup życia, bo sadzone z takiej patelni jak złoto.