Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
16 godzin temu, chmurqab napisał:

No chyba, że masz takie F-Zero GX, które wspiera widescreen i pięknie działa w 60 klatkach na CRT :fsg:

Ta, jest pare tytulow z opcja 16:9. Chyba god 2 nawet ale to juz gra schylku generacji.

Opublikowano
38 minut temu, MaZZeo napisał:

Za ile ten poradnik i skąd?

cdp.pl 

https://cdp.pl/red-dead-redemption-2-collector-s-edition.html

Cena taka sama jak na warehousie, chciałem sugerować dziewczynie wzięcie stamtąd, ale nie było przez jakiś czas wersji angielskiej. Teraz widzę, że wjechał restock.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Czy ten poradnik ma wszystko, co może pomóc w zrobieniu 100% w grze?

Tak jest.

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Czy ten poradnik ma wszystko, co może pomóc w zrobieniu 100% w grze?

Ma nawet rzeczy, które Ci nie są potrzebne do 100%, a po prostu pokazują ciekawostki stworzonego świata.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie zakupy na Switcha

nyzrjo.jpg

oraz kochaną  Vitunię

2eofu51.jpg

Opublikowano

W pudle na switcha wyszla tylko w us, zaden sklep w eu praktycznie nie importowal, gierki 2d od zawsze na zawsze w serduszku , a opinie o tym remasterku sa swietne wiec decyzja byla prosta

BlIiSMkr.jpg

Opublikowano

Cóż za piękny traf, że akurat w dzień wypłaty na OLXie wypatrzyłem takie cuda :D

nTuyMOf.jpg

Wszystko 3xA, do tego w przystępnej cenie, nie to co niektóre allegrowe przypadki. A pomyśleć, że Spider-Mana już miałem brać z lombardu za 150zł :obama: A tutaj ta sama gierka o połowę taniej :nosacz3:

Opublikowano

Czy jest konkretna strona/sklep z listą gier Indie itp. które otrzymały specjalne wersje retail? 

Opublikowano

IMG_20190115_141213.jpg 

Nie stricte growo ale chcialem sprawdzic czy faktycznie jest roznica. No i jesli macie sluchawki z suwakiem głośności to bardzo polecam.

@seb.maz wrzucił nowsze i o wiele droższe ale chyba w niedlugim czasie sie skuszę. Nie wiem czy te nowe dzialaja na koksie bo te moje tylko z PS4 ale naprawde można teraz wyciągnąć ze sluchawek o wiele wiele więcej. 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Mało już kupuję fizycznych rzeczy gierkowych, ale dwóm nie mogłem się oprzeć, z sentymentu:

XOzJqXK.jpg

Szkoda tylko, że moja paczka musiała przechodzić przez to... bo pudło mocno uszkodzone przyszło.

O5HqK9m.jpg

Spoiler

g6lMjZY.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, II KoBik II napisał:

IMG_20190115_141213.jpg 

Nie stricte growo ale chcialem sprawdzic czy faktycznie jest roznica. No i jesli macie sluchawki z suwakiem głośności to bardzo polecam.

@seb.maz wrzucił nowsze i o wiele droższe ale chyba w niedlugim czasie sie skuszę. Nie wiem czy te nowe dzialaja na koksie bo te moje tylko z PS4 ale naprawde można teraz wyciągnąć ze sluchawek o wiele wiele więcej. 

Czy jest regulacja impreza/gra?

Opublikowano

Nie wiem. To jest tylko karta dźwiękowa z jednym wejściem jack. To chyba jedynie w opcjach konsoli jesli juz.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Na premiere Residenta juz w pelni gotowy..

IMG-20190116-142950.jpg

IMG-20190116-145144.jpg

IMG-20190116-162832.jpg

Opublikowano

LEGEND IS BACK :shotgun:

8YjkS4Sr.jpg

VIOLENCE :daddy: SPEED :daddy: MOMENTUM :daddy:

Opublikowano

Gdyby nie ta obsrana gierka to miałbyś zakup życia, bo sadzone z takiej patelni jak złoto.