Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

W koncu nabyłem kierownicę. G29. Lepszej nigdy nie miałem wiec jestem zachwycony mimo, że kierownica ma swoje wady. GT Sport się pobiera a tymczasem pokonuje Ski na Suzuce w F1 2019. SZTOS 

n3A0tsn.jpg

Edytowane przez orion50

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Samsung Q90 65" 

EBkD3Is_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano
1 godzinę temu, wet_willy napisał:

Samsung Q90 65" 

https://imgur.com/a/rwanboX

I to jest dobry telewizor!

a nie te wypaleńce

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dzisiaj kolejne rzeczy dotarły:

7FDjDs9.jpg

3tim5a0.jpg

j28IAiM.jpg

Borderlandsy tylko z tego powodu by była darmowa wysyłka. Pewnie wylądują na OLX ;)

Opublikowano

Dawno się nie udzielałem w temacie, więc pozwólcie że nadrobię ostatnie kilka miesięcy, póki jeszcze mam trochę fot z zdobyczy. Uwaga, będzie tego trochę, proszę nie zamykać oczu.

Na początek moja pierwsza gra na Segę Saturn, czyli Burning Rangers oraz w końcu Symfonia Nocy w pudle, japończyk, ale idzie to znieść plus jap dub naprawdę robi robotę. Boomer od Ninny w postaci Astral Chain i seria, którą muszę nadrobić wydana w jednym pudle - Collection of Mana.

nld2-1024x498.jpg

Następnie przyszła paka z grami, które konsekwentnie wyłapywałem w angielskim cexie, tam jeszcze ceny gier nie wyglądają tragicznie jak u nas. Po kolei PSX:

71097577_397492914264051_614809831101117

Dreamcast i trochę makulatury od znajomego.

71309486_489148231936194_176777374979850

W końcu jakieś gry na PSP, którą nabyłem na początku roku:

71350682_693150941186927_844120889397084

Troszkę Nintendo, udało się prawie zamknąć kolekcję na GC i WII:

71116914_2306932336222663_86430701192048

PS 2:

71529141_1389745944506476_19126425972606

Zapper do strzelanek na szynach przy Wii i piękne wydanie The Messenger:

71761487_1159842254207343_46958229803520

Catherine w Stilbuuukuuuuuuu oł je!

71963165_1157212577808995_90205698701855

I najświeższe zdobycze:

20191109_132944-1024x498.jpg

20191109_133051-1024x498.jpg

20191109_132847-1024x498.jpg

No to nadrobiłem ostatnie 3 miesiące w temacie haha.

Chciałbym jeszcze (proszę nie banować :() zainteresowanych tekstami o grach zaprosić na mój (po części) nowo powstały projekt, w którym są chociażby teksty o niektórych gierkach z zdjęć, które udało mi się ukończyć. Projekt stricte hobbystyczny więc fajerwerków w postaci recenzji gier kilka dni przed premierą nie znajdziecie, zrezygnowaliśmy również z newsów, co nadaje trochę undergroundowego klimatu. Zresztą zapraszam na https://www.crossplay.pl/ Pozdro panie forumek!

Edytowane przez nadol90

Opublikowano
W dniu 23.11.2019 o 20:44, _Forum_ napisał:

Przeciez mozna pograc w Fife na kierownicy

Potwierdzam można, kiedyś kumpel rozegrał tak cały mecz w Fife, a później w któregoś Top Spina. Nie, nie był trzeźwy :yao:

Opublikowano

Po tym, jak @nadol90 pozamiatał, temat w sumie można by zamknąć, no ale skoro jest otwarty...

Poniżej cztery moje ostatnie nabytki:

4bf1e496f1cda62a.jpg

Dwie gierki wydane przez rodzime 11bit Studios - pixelartowy rougelike diablopodobny Children of Morta, oraz zarządzanie miastem w śnieżnym post-apo, czyli Frostpunk.
Do tego zarządzanie własnym parkiem jurajskim no i podwodny survival, o którym w temacie "Pokaż screena" przypomniał mi @Andreal.

Opublikowano

Wincyj dinozaurów w grach, wincyj (pipi)a!!! ;/ Cały czas wierzę, że po remasterach RE przyjdzie czas na Dino Crisis.:rayos:

Opublikowano

Zalegly GoW od zony na uro i dzisiejsze dwa hiciorki w promce 60/sztuka, sorki Dave :()

c6wUwMF_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

bbEr98b_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

reddead.jpg

Nie jest to co prawda zakup stricte growy ale jak ludzie wklejają rękawice mocy, figurki i plakaty to i ja się pochwalę. O mało nie ominęła mnie "rozsądna" cena tych płyt bo OST wyszedł pod koniec września a sklep gandalf.com.pl robił mnie w (pipi)a przenosząc co chwila termin aby w końcu anulować moje zamówienie w połowie listopada:notbad: No (pipi) im w dupska, więcej tam zakupów robić nie będę. Na szczęście znalazłem kopie na Amazonie, która kosztowała mnie może z 10-15 zł więcej niż we wspomnianym sklepie. 4 dni i paczuszka w domu:banderas:

Sam soundtrack jest (pipi)a bezbłędny. Oczywiście brakuje wielu utwórów (choćby piosenka przy ognisku, na którą bardzo liczyłem) niemni9ej jeśli ktoś ma zapędy na ambient i piosenki około-country ten nie będzie zawiedziony. Ja nie jestem:isee:

Opublikowano

Wrzucałem fotki do innego tematu, to macie przy okazji w sumie dwa najświeższe nabytki:

201911301_qarhrnx.jpg

Opublikowano

aDZ8U1a.jpg

Hideo Kojumbo - nadchodzę! 

Szkoda tylko, że sprzedawali edycję z obsranym fortnajtem. :pechowiec: 

Opublikowano

Pstryczek w natarciu

PDI7kyj.jpg

Opublikowano

Jak świętować 25-lecie PlayStation? Ano zagrać w grę, o której się czytało w PSX Extreme, do której czytało się poradnik i nigdy nie miało okazji (albo nie zdążyło) w nią zagrać:

sxQYli9.jpg

Opublikowano

polecam sześciopak monsterków by przebić się przez pierwsze 3 czaptery, kojidżmbo zarzucił takim soundtrackiem, że spanko mi się włączyło pare razy razem z Samem jak przycupnąłem w podróży :kojima:

Opublikowano
13 godzin temu, Figaro napisał:

Japonio, co z tobą :( Brakuje mi lat 80-90tych kiedy manga serio była piękna.

Ej, AI: The Somnium Files to gierka od twórców Danganronpy, więc na 99% sztos jak cholera.