Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
4 minuty temu, SpacierShark123 napisał:

Cena mocno się trzyma , kupiłem bo udało mi się znaleźć te wersje w stanie idealnym za 65eurasków ale taka typowa cena w NL to +/- 100e.

Grubo. :obama:  Ja dałem jakoś 320zł, ale stan obwoluty gorszy niż tą co ty masz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

U mnie skromne zakupy na kilka platform.

y7ZXI5G.jpg

Znowu DE na PS4, kupiony za grosze, żeby skończyć kupione jakiś czas temu dodatki. FIFA Football, bo chciałem mieć jakąś gierkę w kolekcji, a na dodatek brakowało mi jakiejś piłki na Vitę, którą odpalę od czasu do czasu, więc nie było innego wyboru. Okazuje się, że całkiem miodna ta fifka, dodatkowo z urozmaiceniem w postaci sterowania za pomocą ekranu i panelu dotykowego. No a padzik to z powodu tego, że trochę tych gierek na GP wyszło dla większej ilości osób niż dwie, więc przydałby się trzeci pad, bo będzie z kim grać :kaz: 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

gCAXAjg_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

hello bjutiful

xD ten zez. Dobrze ze aukcja charytatywna

Opublikowano

Przewijając od góry w pierwszej chwili myślałem, że to seks-lalka

Opublikowano

zKeP5aj.jpg

Nadrabianie zaległości. Na pierwszy ogień DK i SW. W DK postarali się o wykorzystanie HD rumble. 

Opublikowano
16 godzin temu, Grabek napisał:

gCAXAjg_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

hello bjutiful

Ukryj zawartość

xD ten zez. Dobrze ze aukcja charytatywna

Też nie mogę z tego zeza XD, ale jak na rozdawaną za friko tym którzy byli na pokazie na E3 i tak wygląda lepiej niż to :corvo: czy to :yeti:

Opublikowano

h2k9A6b_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Gierki zamówione w Empiku + lapek do pracy i indorów z GP. Szanuję markę, więc w pudełku z dishonored 2 znalazłem 2 kartoniki z kodami na dishonored 1 :sir:

Opublikowano

No i jest komplet. Gripa się obawiałem, że będzie bezużyteczny, a jednak znacznie poprawia komfort grania. Do tego to ja co czekałem miesiącami obama.png

5c86b144eaac3c555564eed04fba0557.jpg

Opublikowano

Może zakup nie growy, ale pomyślałem, że też wrzucę, bo jednak do użytku Xboksa. :)

screenshot.jpeg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Parę moich gratów na ten miesiąc. Zmieniam pracę ale pozwoliłem sobie w dobie pandemii rzucić rublami.

Spoiler

n0SmnhH.jpg

Zaopatrzyłem się w transmiter do switcha żeby móc w końcu uwolnić się od słuchawek na kablu i działa to sztywniutko

Spoiler

L9IsJ6i.jpg

W końcu ogarnąłem też trochę moją skromną kolekcję i zrobiłem miejsce dla DS/3DS. Wiem, że poza DQ mam samą biedę ale to się naprawi :D

Spoiler

RDxHytW.jpg

Spoiler

YfohE2f.jpg

Opublikowano
40 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Gdzie takie regały można kupić? Prośba o bezpośredni link. Idealne. Da radę je powiesić na ścianę?

Opublikowano

@marbel007 https://mebledomiko.pl/pl/p/Stojak-na-60-plyt-z-grami-PlayStation-PS3-PS4-Xbox-One-filmami-Blu-ray/626

Mają różne rozmiary i kolory. Te akurat są do stania na ziemi ale widzę, że mają wersje na CD zrobioną pod wieszanie może jakbyś się z nimi skontaktował to by ci ogarneli nawiercenia.

Tak apropo Switcha gdyby kogoś ciekawiło - te półki są pod wymiary blu ray więc pudełka spoczywają luźno. Natomiast co do steelbooków mam pewne spostrzeżenia, bo są one delikatnie grubsze od zwykłych plastikowych pudełek przez co np w jednym miejscu steelbook od Preya lekko mi się wykrzywił od siedzenia w tych blokadach :/

Opublikowano

56ee2feafdf8cc7a7ce5674666ed5cf0.jpg9958e07cc2bb1feef783f475330aa93d.jpg

[emoji7]

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jako że mój nowszy DualShock4 (v2) nabawił się przypadłości zwanej "right stick drift", zniechęcony nieudanymi próbami samodzielnego naprawiania, postanowiłem zakupić nowego, a że przy okajzji w EURO była promocja (pad za 249+gierka za 1zł) to dobrałem Spidermana (wielkiego wyboru nie było), którego z racji posiadania, pogoniłem kumplowi z roboty.

67bbc4c0a0dd5275gen.jpg

A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):
@_White_ - namówiłeś mnie :)

d4c7915dde0fe060.jpg

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Ten outward kusi.

Opublikowano
4 godziny temu, Wredny napisał:

A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):
@_White_ - namówiłeś mnie :)

d4c7915dde0fe060.jpg

Heh, fajnie, daj znać jak Ci idzie z Outward. Ja muszę zaczynać od nowa przez własną chciwość i głupotę (myślałem że dam radę pokonać trzy płonące demony na raz)

Opublikowano

@Wredny  a pokaż swoją kolekcje gierek, tam już pewnie dobre troche się nazbierało :ohmy:

Opublikowano
2 godziny temu, Fanek napisał:

@Wredny  a pokaż swoją kolekcje gierek, tam już pewnie dobre troche się nazbierało :ohmy:

A bardzo chętnie, ale wciąż czekam na odpowiedni moment, żeby fotkę pstryknąć - miało być przy okazji jakiejś ładnej, okrągłej liczby, ale zyebauem i aktualnie jest 181.

Może jak TLoU Part II i Ghost of Tsushima wjadą... 

Problem jest taki, że nie mam na to regału/półek i część stoi w jednym pokoju, reszta leży przy konsoli... 

Nie ma za bardzo jak tego zaprezentować w sensowny sposób :sapek:

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Po przejściu FFVII Remake zechciałem koniecznie uzupełnić lukę w historii i ograć Crisis Core. Tak się złożyło, że znajomy znalazł dobrą ofertę, szybka akcja.
Co do Shantae to postawiłem sobie cel uzbierania wszystkiego co jest fizycznie dostępne na Switcha, najlepiej w wydaniach rozszerzonych. Ma ktoś kolekcjonerkę The Pirate's Curse? -_-

lJPUZpG.jpg?1

Opublikowano

Skromnie ale zawsze coś. Następnym razem wjadą dobre cukry z GCN, PS2 i PSXa a póki co tylko to

2caae38e1ee75.jpg

Edytowane przez Ryo-San