Opublikowano 13 maja 20204 l Pachnąca nowością Persona5 Royal czeka spokojnie na swoją kolej do ogrania
Opublikowano 13 maja 20204 l 4 minuty temu, SpacierShark123 napisał: Cena mocno się trzyma , kupiłem bo udało mi się znaleźć te wersje w stanie idealnym za 65eurasków ale taka typowa cena w NL to +/- 100e. Grubo. Ja dałem jakoś 320zł, ale stan obwoluty gorszy niż tą co ty masz.
Opublikowano 13 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie skromne zakupy na kilka platform. Znowu DE na PS4, kupiony za grosze, żeby skończyć kupione jakiś czas temu dodatki. FIFA Football, bo chciałem mieć jakąś gierkę w kolekcji, a na dodatek brakowało mi jakiejś piłki na Vitę, którą odpalę od czasu do czasu, więc nie było innego wyboru. Okazuje się, że całkiem miodna ta fifka, dodatkowo z urozmaiceniem w postaci sterowania za pomocą ekranu i panelu dotykowego. No a padzik to z powodu tego, że trochę tych gierek na GP wyszło dla większej ilości osób niż dwie, więc przydałby się trzeci pad, bo będzie z kim grać Edytowane 13 maja 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hello bjutiful xD ten zez. Dobrze ze aukcja charytatywna
Opublikowano 13 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadrabianie zaległości. Na pierwszy ogień DK i SW. W DK postarali się o wykorzystanie HD rumble.
Opublikowano 14 maja 20204 l 16 godzin temu, Grabek napisał: hello bjutiful Ukryj zawartość xD ten zez. Dobrze ze aukcja charytatywna Też nie mogę z tego zeza XD, ale jak na rozdawaną za friko tym którzy byli na pokazie na E3 i tak wygląda lepiej niż to czy to
Opublikowano 14 maja 20204 l Gierki zamówione w Empiku + lapek do pracy i indorów z GP. Szanuję markę, więc w pudełku z dishonored 2 znalazłem 2 kartoniki z kodami na dishonored 1
Opublikowano 14 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i jest komplet. Gripa się obawiałem, że będzie bezużyteczny, a jednak znacznie poprawia komfort grania. Do tego to ja co czekałem miesiącami
Opublikowano 18 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może zakup nie growy, ale pomyślałem, że też wrzucę, bo jednak do użytku Xboksa. Edytowane 18 maja 20204 l przez Lukas_AT
Opublikowano 18 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parę moich gratów na ten miesiąc. Zmieniam pracę ale pozwoliłem sobie w dobie pandemii rzucić rublami. Spoiler Zaopatrzyłem się w transmiter do switcha żeby móc w końcu uwolnić się od słuchawek na kablu i działa to sztywniutko Spoiler W końcu ogarnąłem też trochę moją skromną kolekcję i zrobiłem miejsce dla DS/3DS. Wiem, że poza DQ mam samą biedę ale to się naprawi Spoiler Spoiler
Opublikowano 18 maja 20204 l 40 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Pokaż ukrytą zawartość Gdzie takie regały można kupić? Prośba o bezpośredni link. Idealne. Da radę je powiesić na ścianę?
Opublikowano 18 maja 20204 l @marbel007 https://mebledomiko.pl/pl/p/Stojak-na-60-plyt-z-grami-PlayStation-PS3-PS4-Xbox-One-filmami-Blu-ray/626 Mają różne rozmiary i kolory. Te akurat są do stania na ziemi ale widzę, że mają wersje na CD zrobioną pod wieszanie może jakbyś się z nimi skontaktował to by ci ogarneli nawiercenia. Tak apropo Switcha gdyby kogoś ciekawiło - te półki są pod wymiary blu ray więc pudełka spoczywają luźno. Natomiast co do steelbooków mam pewne spostrzeżenia, bo są one delikatnie grubsze od zwykłych plastikowych pudełek przez co np w jednym miejscu steelbook od Preya lekko mi się wykrzywił od siedzenia w tych blokadach
Opublikowano 18 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [emoji7] Edytowane 18 maja 20204 l przez kubson
Opublikowano 20 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako że mój nowszy DualShock4 (v2) nabawił się przypadłości zwanej "right stick drift", zniechęcony nieudanymi próbami samodzielnego naprawiania, postanowiłem zakupić nowego, a że przy okajzji w EURO była promocja (pad za 249+gierka za 1zł) to dobrałem Spidermana (wielkiego wyboru nie było), którego z racji posiadania, pogoniłem kumplowi z roboty. A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):@_White_ - namówiłeś mnie Edytowane 20 maja 20204 l przez Wredny
Opublikowano 20 maja 20204 l 3 minuty temu, XM. napisał: Ten outward kusi. Gierka za grosze lata, 49zł dałem
Opublikowano 20 maja 20204 l 4 godziny temu, Wredny napisał: A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):@_White_ - namówiłeś mnie Heh, fajnie, daj znać jak Ci idzie z Outward. Ja muszę zaczynać od nowa przez własną chciwość i głupotę (myślałem że dam radę pokonać trzy płonące demony na raz)
Opublikowano 20 maja 20204 l @Wredny a pokaż swoją kolekcje gierek, tam już pewnie dobre troche się nazbierało
Opublikowano 20 maja 20204 l 2 godziny temu, Fanek napisał: @Wredny a pokaż swoją kolekcje gierek, tam już pewnie dobre troche się nazbierało A bardzo chętnie, ale wciąż czekam na odpowiedni moment, żeby fotkę pstryknąć - miało być przy okazji jakiejś ładnej, okrągłej liczby, ale zyebauem i aktualnie jest 181. Może jak TLoU Part II i Ghost of Tsushima wjadą... Problem jest taki, że nie mam na to regału/półek i część stoi w jednym pokoju, reszta leży przy konsoli... Nie ma za bardzo jak tego zaprezentować w sensowny sposób Edytowane 20 maja 20204 l przez Wredny
Opublikowano 21 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grało się na PS1 to i teraz na PS4 trzeba zagrać.
Opublikowano 22 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po przejściu FFVII Remake zechciałem koniecznie uzupełnić lukę w historii i ograć Crisis Core. Tak się złożyło, że znajomy znalazł dobrą ofertę, szybka akcja. Co do Shantae to postawiłem sobie cel uzbierania wszystkiego co jest fizycznie dostępne na Switcha, najlepiej w wydaniach rozszerzonych. Ma ktoś kolekcjonerkę The Pirate's Curse? -_-
Opublikowano 22 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzień dziecka trochę szybciej sobie zrobiłem FIFA dawali do konsoli i od razu leci na sprzedaż. Ktoś chętny?
Opublikowano 24 maja 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromnie ale zawsze coś. Następnym razem wjadą dobre cukry z GCN, PS2 i PSXa a póki co tylko to Edytowane 24 maja 20204 l przez Ryo-San