Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
27 minut temu, iluck85 napisał:

Poczekaj, bo już po otwarciu kartonu nabierzesz wątpliwości czy jest sens anulować GP :kaz: Premium nie poczujesz. 

Nie jest tak źle, jak mi się wydawało, że z tymi jajkami będzie :D
A GP mogę śmiało anulować, bo Horizon, Ratchet, Demon's Souls, a później masa tytułów z PS4, które chciałem kontynuować już na nowej generacji, ostatnio był update do Cyberpunk...
No jakoś nie widzę siebie na XSX, chyba że w PUBG z ziomkiem, bo tam ostatnio się z tym przeniosłem.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał:

No jakoś nie widzę siebie na XSX, chyba że w PUBG z ziomkiem, bo tam ostatnio się z tym przeniosłem.

Kurla a takie laurki na początku (Okey po serwisie) dawałeś. Czyli co, wracasz na 1 platformę?

Opublikowano

Ej, złego słowa na klocucha nie powiem, ale oprócz nadrabiania staroci nie widzę tam nic dla siebie na chwilę obecną, a PlayStation kusi tytułami, które autentycznie pokazują nową generację i takich, które pobudzają moją wyobraźnię (plus masa rozgrzebanych, czekających na lepsze czasy).
Myślę, że proporcje przez jakiś czas będą 70-30 na korzyść PS5.

Opublikowano

Ludzie po kilka razy już kupili Switcha, a ja kupuje od 2019r. kurwa. 

I zawsze coś 

Opublikowano
15 hours ago, Wredny said:

Ej, złego słowa na klocucha nie powiem, ale oprócz nadrabiania staroci nie widzę tam nic dla siebie na chwilę obecną, a PlayStation kusi tytułami, które autentycznie pokazują nową generację i takich, które pobudzają moją wyobraźnię (plus masa rozgrzebanych, czekających na lepsze czasy).
Myślę, że proporcje przez jakiś czas będą 70-30 na korzyść PS5.

No racja nie ma sensu odnawiać Gamepassa jeśli ci się kończy a nie masz ciśnienia. Te gierki, które kupiłeś na PS5 zapewnią kilka tygodni zabawy.

Opublikowano

W końcu dojechał komplet nowych zabawek: piec, monitor i klawiatura. Szkoda, że do czasu przeprowadzki nie mam za bardzo gdzie tego postawić. Od jakiś 15 lat nie miałem w domu normalnego pieca, wykonanie robi wrażenie.20220223_141747.thumb.jpg.121e8cf7003f3567e080a57ef17c762b.jpg20220223_151030.thumb.jpg.d718e9292fbd344df78948f4fea32cfe.jpg

20220223_150722.thumb.jpg.75cb97198199effc9ce4bac7282d6697.jpg

Opublikowano

Nie jestem w temacie, dlatego kupiłem gotowca, ale jeżeli chodzi o CPU/GPU to jest Ryzen 5 5600X i RTX 3060Ti. Mam nadzieję, że odpali tego Warhammera z GP i AoE4.

20220223_200910.thumb.jpg.9bd81301d44958274ef9064ba8bd22b9.jpg

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pochwalony

IMG_20220224_083712-min.jpg

Opublikowano

Teraz wszystkie gierki na XSX będą miały takie pudełka z minimalistycznym logo? Co generacja to chujowsze te opakowania.

Opublikowano
12 minutes ago, krupek said:

Teraz wszystkie gierki na XSX będą miały takie pudełka z minimalistycznym logo? Co generacja to chujowsze te opakowania.

Tak

Opublikowano
25 minut temu, krupek napisał:

No co Ty dupisz kolego? :obama: Przecież to jest szczyt estetyki, elegancko, nienasrane znaczkami i grubym paskiem z logo. Bombastyczne to wygląda.

Opublikowano

Ja tam lubiłem pasek u góry i duże pudełka z czasów PS2, Xbox Classic i Xbox 360. Potem to zmniejszanie pudełek i nowe etykiety podobały mi się coraz mniej.

Opublikowano
Godzinę temu, teddy napisał:

Pochwalony

IMG_20220224_083712-min.jpg

Użytkownik Teddy jaki powrót z grobu :obama:

Opublikowano

Może nie szczyt elegancji, ale wygląda to co najmniej estetycznie. Fajne pudełeczka.

Opublikowano

Przekonam się jak dojdzie mój egzemplarz. Pudełeczka na Xbox One mi się podobały, niestety często przesadzali z paskami z nazwą platformy np. w takim RE3 jest standardowy pasek zielony u góry i na dole okładki też.