iluck85 2 821 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 626 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Starocie i zabytki. Parę starych gier na półkę do kolekcji, reszta zaś nic specjalnego i raczej do szafy/szuflady. Choć może kiedyś coś z tego przejdę. Ogólnie większość kupiona za grosze, z paroma wyjątkami. Miałem chwilową fazę na EXy i gry, które zniknęły/znikają już z jakiejkolwiek dystrybucji. Nigdy nie grałem w Killzone. Odpaliłem dwójkę i łomatko, kwintesencja siódmej generacji konsol... co niekoniecznie jest pozytywnym określeniem. Szarobury kąsolowy shooterek z marnym FOV i kiepskim frameratem, nastawiony na grafikę i efekty. Ale przyznać muszę, że nawet po latach prezentuje się to zacnie, a samo strzelanie jest zaskakująco satysfakcjonujące. Świetne zachowanie przeciwników - miłe urozmaicenie od nudnego i przewidywalnego wychylania głowy zza zasłony, i innych skryptów. Fall of Cybertron miałem pierwotnie nie brać, skoro mam grę na PC, ale już uznałem, że chcę jednak do kompletu pudełek. Nie podoba mi się te niebieskie oznaczenie kategorii wiekowej, ale z drugiej strony dzięki temu jest angielska okładka. Na naszym rynku było polskie "Upadek Cybertronu", a ja mimo wszystko wolę angliki. Do tego jakaś przestarzała gazetka, zabrana sprzed nosa grzybiarzowi... No i piąta już konsola z rodziny DS w moim zbiorze. Kupiona niedrogo, bardziej jako ciekawostka do zabawy i eksperymentowania z CFW. Nie spodziewałem się jednak, że konsolka będzie taka WYGODNA. Można się śmiać, że 3DS bez 3D, że żart primaaprilisowy, że nie można tego złożyć, ale w dłoniach konsolka leży świetnie i jest wygodniejsza, niż jakikolwiek inny DS. Nawet głośnik mono nie jest wcale taki zły. Jedyne, czym się zawiodłem, choć mogłem się spodziewać, to że allegrowy "stan bardzo dobry" wcale taki nie był. No ale teraz dzięki CFW nie tylko pozbyłem się region-locka, to jeszcze będę mógł pograć w tłumaczenia japońskich gier na oryginalnym sprzęcie, a nie żadnym emulatorze. No i zawsze to jakaś rezerwa, na wypadek, gdyby coś się stało z którymś z głównych 3DSów. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 124 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Remnant - zwykle nie biorę takich większych gier na Switcha ale wszędzie chwalą ten port no i jest to jedyne wydanie fizyczne ze wszystkimi DLC. 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Jest i u mnie ta naprawdę ogromna maszyna. Gabaryt robi wrażenie. I jak pachnie... Tak szczerze ile trzyma bateria jakbym chciał grać w forze na max co pozwala ten sprzęt? Przyznam że tylko bateria mnie powstrzymuje przed kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 19 minut temu, Daro^^ napisał: W dniu 19.04.2023 o 19:46, Crazy Horse napisał: Jest i u mnie ta naprawdę ogromna maszyna. Gabaryt robi wrażenie. I jak pachnie... Tak szczerze ile trzyma bateria jakbym chciał grać w forze na max co pozwala ten sprzęt? Przyznam że tylko bateria mnie powstrzymuje przed kupnem Olej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Daro^^ napisał: Tak szczerze ile trzyma bateria jakbym chciał grać w forze na max co pozwala ten sprzęt? Przyznam że tylko bateria mnie powstrzymuje przed kupnem Przy "dużych" grach 2,3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Trochę post pod postem ale sporo preorderów dzisiaj wylądowało w paczkomacie. Dobry piątek dla switcha 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Wziąłem sobie do serca słowa dwóch najwybitniejszych motywatorów mojego pokolenia: Parysa i Testovirona i zamierzam w tym roku dociąć na Sopot. a wy jak tam? Dalej oszukujecie się, że wasz dadbod to spełnienie marzeń waszej drugiej połówki? XDDD beka panowie, BEKA 4 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jakbu 168 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W tym miesiącu już basta z zakupami, więc wrzucam: + taki prezencik jeszcze wpadł 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 20 godzin temu, Wieslaw napisał: Wydanie włoskie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 W dniu 22.04.2023 o 12:22, Paolo de Vesir napisał: Wydanie włoskie, prawda? francusko włosko hiszpańsko belgijskie i PL napisy można wybrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Kolejny indyczek do ogrania, warto było poczekać do premiery fizyka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 39zł za takiego sztosa? Przyjdzie czas by dokończyć to co zacząłem kiedyś z plusa. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 W dniu 22.04.2023 o 12:22, Paolo de Vesir napisał: Wydanie włoskie, prawda? Jest jedno wydanie w Europie. Hologram na wloski rynek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 W sumie bez znaczenia, że na płycie nie ma całej gry, bo i tak gówno by na niej było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 549 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 RE4 remake juz prawie pogromiony to teraz czas na cos naprawde wymagajacego. BB, Sekiro i Demon S. odrobione wiec ide za ciosem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 821 Opublikowano 3 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Moje zbieradztwo zacząłem od niedawna Zacząłem właśnie od zakupu tego zestawu. Z bięgiem czasu będzie kompletowany w gry i o brakujace pudełka 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Więcej zombie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brolin 328 Opublikowano 4 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Kwiecień plecień: Na początek świeże, dobrze wypieczone zombiaki Oraz Syberia z promki na kiedyś - trzeba najpierw skończyć części 2-3 Następnie cudowne BOTY (Bubel of the Year), które na razie odkładam na półkę A na deser trochę mrocznego folkloru Mimo wszystko całkiem udany miesiąc. 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Bo zabijanie Zombiaków jest zawsze fajne, a granie w nową zelde na dualsense będzie jeszcze lepsze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 821 Opublikowano 4 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 No i jak obiecywałem tak zrobiłem - piersze zakupy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 079 Opublikowano 4 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Tym razem tylko Switch. Słodziachne wydanie CotL, można oglądać i oglądać.... i w końcu zagrać. Ninja Saviors zapowiada się fajnie do kanapowego coopa a Trails to Azure jest pierwszą z serii The Legend of Heroes, którą dorwałem i zamierzam stopniowo uzupełniać ten temat. Dwie części na Vitę na szczęście są już w kolekcji bo widzę, że aktualnie ceny są wysokie. Nowa Zelda skutecznie zachęciła mnie do wymiany starego modelu konsoli na OLED. W normalnych okolicznościach gram prawie tylko na tv ale przy okazji tytułów na 100+ godzin jestem pewny, że handheld będzie w użyciu. 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 U mnie znowu troszkę retro, złapałem fazę na cross-genowe tytuły z poprzedniej generacji. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi