Opublikowano 11 czerwca11 cze W dniu 9.06.2025 o 18:56, GearsUp napisał(a):Zobaczyłem zeldy to myślałem że ofi wkleił hehe
Opublikowano 11 czerwca11 cze W dniu 9.06.2025 o 11:21, Uzytnik30 napisał(a):Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.Podobna sytuacja co u mnie. Mocno Ci kibicuje ze jednak podołasz Również zaczynałem od: BloodBorne następnie > Sekiro > Demonsy (remake) > DS3 > E.Ring > DS1 > DS2:SofFS.Na razie mam postój a z drugiej strony zazdroszczę takiej przeprawy. Jak bym mógł to znów bym wskoczył w te buty ale juz za rogiem D.Stranding 2 wiec juz nic nie ruszam. Świetne gry i niezapomniane emocje
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też wleciała Zelda, ale nieco inna. Do tego pad dla żonki
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Silent dla równowagi żeby nikt mi nie zarzucił że jestem gejem
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. backlog ostateczny, powinno starczyć na jakieś 2 miesiące grania
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na zeldę na switchu 1 się nie załapałem, a SF6 z 8 dodatkowymi postaciami + wyglądające lepiej niż na Series S po prostu muszę mieć
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ostatni raz grałem w tego Papera na Gacku jakoś w 2016 albo i wcześniej, a później sprzedałem komuś z forum. Czas powrócić do tego legendarnego (oczywiście nie w Polsce..) RPGa
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zelda chlop i zelda baba dolacza do druzyny backlogu
Opublikowano 11 czerwca11 cze Ten amerykański cover jest tak niebotycznie piękny, że nie wiem czy to nie jeden z najpiękniejszych artow jakie widziałem.
Opublikowano 11 czerwca11 cze OK, @schabek mnie ośmielił to i ja wrzucę...Wczoraj byłem bojowo do MindsEye nastawiony, ale dziś po wyciągnięciu z paczkomatu, zamiast robienia zwrotu, mam ochotę to zainstalować, żeby odreagować smutny w ch#j dzień, w którym byłem pożegnać ukochaną babcię (jeszcze żyje, ale wyraźnie daje do zrozumienia, że już nie chce).
Opublikowano 11 czerwca11 cze 29 minut temu, XM. napisał(a):O chuj chodzi, że na jednej okładce i pegi i uskA taką widziałeś?
Opublikowano 11 czerwca11 cze 3 godziny temu, Yap napisał(a):Nowa zabawka do „szczelania”.Ile dałeś?Gałki z efektem Halla?Bo w moim starfieldowym załączył się drift i coraz bardziej zaczyna mnie wk#rwiać (a gram praktycznie tylko w PUBG na tym yebanym XBOXie, więc to nie tak, że jakoś mega katuję tego pada).
Opublikowano 11 czerwca11 cze Caly zestaw kosztowal mnie niecale £250 bo dokupilem dodatkowe galy, etui i kabel. Dali mi jakis balsam na pocace sie lapy 😆Jak na razie dziala rewelacyjnie, ale czuc, ze to padzior pod strzelanki. Inne gierki tak srednio obsluguje. Czytalem o drifcie. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na dzisiejsze lata zestaw kompletny
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę mi odjebało od tej zapowiedzi szóstki, więc postanowiłem, że skompletuję wszystkie GTA na PS2
Opublikowano 12 czerwca12 cze Brakuje mi z powyższych Vice City Stories. Rozumiem że komplety z mapą? Ja tylko takie zbieram a VC Stories trzyma cenę więc szukam okazji.
Opublikowano 12 czerwca12 cze 49 minut temu, Postal napisał(a):Brakuje mi z powyższych Vice City Stories. Rozumiem że komplety z mapą? Ja tylko takie zbieram a VC Stories trzyma cenę więc szukam okazji.Tak, wszystkie wydania są kompletne, zależało mi też na egzemplarzach z angielskim językiem i klasyfikacją PEGI. Nie są w idealnym stanie, ale też nie było to najważniejsze przy zakupach.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Jedziemy z tymi Key Cardami Nowe amibosy z pomagierami z TOTKA , całkiem fajne + ten krokodyl z DK, który chyba restocka dostał bo długo był wyprzedany
Opublikowano 13 czerwca13 cze 9 minut temu, mario10 napisał(a):Cudowna gierka, a po niej pociśniej Requiem No mam z plusa właśnie, a Innocence nie dodałem jak było i musiałem kupic