Opublikowano wtorek o 13:052 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Natchnelo po obejrzeniu filmiku na YT od TZO, jak zrobili sobie turniej w tych gierkach
Opublikowano wtorek o 13:102 dni 4 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Natchnelo po obejrzeniu filmiku na YT od TZO, jak zrobili sobie turniej w tych gierkachSą tam jeszcze jakieś tytuły które się względnie bronią w 2025? Pół wieku to nieskończoność w branży i zastanawiam się czy jest tu coś więcej niż wartość kolekcjonerska.
Opublikowano wtorek o 13:242 dni 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Są tam jeszcze jakieś tytuły które się względnie bronią w 2025? Pół wieku to nieskończoność w branży i zastanawiam się czy jest tu coś więcej niż wartość kolekcjonerska.Gierki sa od prymitywnych automatow, az po Jaguara Edytowane wtorek o 13:252 dni przez Pierre Deck
Opublikowano wtorek o 14:112 dni 46 minut temu, Pierre Deck napisał(a):az po JaguaraJest Alien vs Predator?Edit: Dobra, sprawdziłem filmik, nie ma
Opublikowano wtorek o 14:472 dni Dzięki Żabkowej promocji, wpadła za 100zł Forza. Uczciwa cena za plugawego digitala!
Opublikowano wtorek o 15:362 dni 48 minut temu, Masamune napisał(a):Dzięki Żabkowej promocji, wpadła za 100zł Forza. Uczciwa cena za plugawego digitala!Nie ten adres - cyfrowe zakupy piętro niżej.
Opublikowano wtorek o 16:142 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękny prezent na dzień chłopaka w wersji "masz grę na nośniku w całości, dossaj upgrade packa za 0zł i wyjdziesz na tym lepiej niż jakiś gej kart" Luks kobita, mówię Wam.
Opublikowano wtorek o 16:382 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najbardziej ciekawi mnie to czy w Doomie pójdzie mi Moon Man XD
Opublikowano wtorek o 18:092 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I jeszcze taki prezent na dzien chlopaka od zony ;)
Opublikowano wtorek o 19:132 dni 4 godziny temu, Masamune napisał(a):Dzięki Żabkowej promocji, wpadła za 100zł Forza. Uczciwa cena za plugawego digitala!Do cyfry jest osobny temat
Opublikowano środa o 11:122 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem nie brać ze względu na reskin ale ostatnie porównania mnie przekonały a dodatkowego mam ochotę na jakiś lekki open world przed odpakowaniem Hell is Us. Do tego zajawiony klimatem pirackim nabyłem Pirate w wersji xbox OG ale dowiedziałem się że powstała kopia 1:1 na PSP więc dokupiłem i taką by mieć na smutne podróże do Polski. No i na sam koniec perełka w postaci ostatniej Zeldy brakującej mi do pełnej kolekcji.
Opublikowano wczoraj o 08:03 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakaś chińska gierka dla żony
Opublikowano wczoraj o 09:52 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bilet do Japonii już odebrany
Opublikowano wczoraj o 10:48 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki PB za preorderowe dodatki do Galaxy! Ktoś doradzi jak grać w te dwa (w sumie trzy) sztosy jednocześnie?
Opublikowano wczoraj o 11:19 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierki z ostatniego tygodnia
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Akurat SHf ukończone. Jedziemy dalej
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przespałem rocznice, to nadrobiłem tym rzutem co puścili nie dawno.Na zdjęciach wyglądał mega, ale na żywo to jest w ogóle przepikny.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dwie najgorętsze premiery ostatnich dni - Final Fantasy Tactics, czyli jedna z gierek życia w zremasterowanej formie oraz Ghost of Yotei, które od samego początku robi świetne wrażenie.Do tego pakiet DOOM+DOOM II od LRG i dwa tytuły, które wreszcie mogę odhaczyć z listy zakupowej - pakiet dwóch części Overcooked do sprawdzenia, czy żona ogarnie takie sterowanie (it takes two nie ogarniała) oraz Devil May Cry 5 (choć wolę okładkę wydania premierowego na PS4 - ta jakaś taka ch#jowa jest).