Opublikowano niedziela o 15:182 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PODOBNO mamy do czynienia ze STAGNACJĄ, ale i tak coś tam wpadło w tym miesiącu
Opublikowano poniedziałek o 10:131 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam wprawdzie gierkę na Steam Decku ale fajna i tania limitka więc idzie sobie na półeczkę.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny dzień i kolejne giereczki.Będzie grane po pracy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. A masz tam gdzieś mojego Viewtiful Joe, którego pożyczyłem Ci 12 lat temu?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 godziny temu, Figaro napisał(a):A masz tam gdzieś mojego Viewtiful Joe, którego pożyczyłem Ci 12 lat temu?Jako naczelny lewak powinieneś po prostu tak po lucku uznać ze gra nie jest twoja, tylko wasza