Opublikowano niedziela o 15:183 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PODOBNO mamy do czynienia ze STAGNACJĄ, ale i tak coś tam wpadło w tym miesiącu
Opublikowano poniedziałek o 10:132 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam wprawdzie gierkę na Steam Decku ale fajna i tania limitka więc idzie sobie na półeczkę.
Opublikowano wczoraj o 05:20 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny dzień i kolejne giereczki.Będzie grane po pracy.
Opublikowano wczoraj o 15:30 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 12 LAT CZEKANIA I JEST
Opublikowano wczoraj o 15:53 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A masz tam gdzieś mojego Viewtiful Joe, którego pożyczyłem Ci 12 lat temu?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 3 godziny temu, Figaro napisał(a):A masz tam gdzieś mojego Viewtiful Joe, którego pożyczyłem Ci 12 lat temu?Jako naczelny lewak powinieneś po prostu tak po lucku uznać ze gra nie jest twoja, tylko wasza
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wrzesień październik, jeszcze był potężny CRONOS od mistrzów z Krakowa który wleciał cyfrowo bo zachciało się grać w piątek wieczorem.