Opublikowano niedziela o 15:184 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PODOBNO mamy do czynienia ze STAGNACJĄ, ale i tak coś tam wpadło w tym miesiącu
Opublikowano poniedziałek o 10:133 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam wprawdzie gierkę na Steam Decku ale fajna i tania limitka więc idzie sobie na półeczkę.
Opublikowano wtorek o 05:202 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny dzień i kolejne giereczki.Będzie grane po pracy.
Opublikowano wtorek o 15:532 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A masz tam gdzieś mojego Viewtiful Joe, którego pożyczyłem Ci 12 lat temu?
Opublikowano wtorek o 19:031 dzień 3 godziny temu, Figaro napisał(a):A masz tam gdzieś mojego Viewtiful Joe, którego pożyczyłem Ci 12 lat temu?Jako naczelny lewak powinieneś po prostu tak po lucku uznać ze gra nie jest twoja, tylko wasza
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rok Ninja! I całość :)
Opublikowano wczoraj o 13:31 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wrzesień październik, jeszcze był potężny CRONOS od mistrzów z Krakowa który wleciał cyfrowo bo zachciało się grać w piątek wieczorem.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 4 godziny temu, messer33 napisał(a):wrzesień październik, jeszcze był potężny CRONOS od mistrzów z Krakowa który wleciał cyfrowo bo zachciało się grać w piątek wieczorem.Na co czekasz? Odpalaj tego szpila TS2
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 5 godzin temu, messer33 napisał(a):wrzesień październik, jeszcze był potężny CRONOS od mistrzów z Krakowa który wleciał cyfrowo bo zachciało się grać w piątek wieczorem.Jak Wy to robicie, że macie gry przed czasem? Tormented nie ma premiery dopiero jutro?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wspaniały klasyk z ery PS1. Najlepszy survival horror tego roku i pretendent do GOTY?No i Silent Hill f.Zdjęcie zrobione ziemniakiem dla KLIMATU.
Opublikowano 36 minut temu36 min W ramach rozpieszczania DC kupilem jeszcze jedną gierkę. Tym razem król deskorolki wjechał na pełnej! Co prawda nie ma róży bez kolców, ale pewien drobny mankament przeżyję. Pozdro dla kumatych 😉
Opublikowano 30 minut temu30 min Niemiec i to jeszcze z pękniętym pudełkiem? Mam nadzieję, że max 50zł było płacone