Opublikowano 30 kwietnia30 kwi 2 godziny temu, ProstyHeker napisał(a):2x pudełko francuz (jak widać w gumie haha ), Quarry 39 zł, Scarlet 29 zł. Nexusa kiedyś nie skończyłem, bo brakło zajawki i w końcu spadł z GP. A gry masywnych lubię Quarry swietna gierka. Fajny klimat slasherow z lat 80tych Edytowane 30 kwietnia30 kwi przez Pierre Deck
Opublikowano piątek o 10:115 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miła niespodzianka z rana.
Opublikowano sobota o 10:304 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za £10 nie bede grymasil. W sam raz na podroz samolotem cy cuś.
Opublikowano niedziela o 07:103 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy miesiąc, więc z mojej strony podsumowanie zakupów z poprzedniego.RDR czysto spontanicznie, bo w zasadzie do dzisiaj miałem te grę tylko w edycji PS3, a przecież nie wypada się tak ograniczać, bo o ile na większość GTA mam wyjebane, tak oba RDR-y na zawsze mam w sercu.Prince of Persia i Ruffy czysto do kolekcji, bo obie gry już splatynowane w cyfrze.Nine Sols i Tiny Bookshop od miesięcy na liście do ogrania, więc może w końcu się zmotywuję. Trylogia Turoka, bo w sumie nigdy nie grałem, a trochę jestem ciekawy.Atari 50 i Llamasoft to efekt lektury Atari Extreme. Obstawiam, że nie spędzę z tymi grami dużo czasu, ale tak jak wyżej - z czystej ciekawości chciałbym je sprawdzić.No i premierowe nowości, czyli Pragmata i Saros. Ten pierwszy tytuł kończę (i oceniam wyżej, niż RE9), drugi miał mi towarzyszyć w trakcie majówki, ale okoliczności nieco nie sprzyjały, więc nie chciałem go odpalać "na siłę" i zapewne wstrzymam się z tym do przyszłego weekendu, aby usiąść "na spokojnie". Nie ucieknie.Generalnie obfity, ciekawy miesiąc, wszystkiego po trochę. Lubię.
Opublikowano niedziela o 07:423 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę spóźniony, że względu na majówkę.
Opublikowano niedziela o 10:243 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prezent na majówkę, ode mnie: dla mnie.Kenę za 6 dych to już chyba wszyscy co nie mieli to kupili ostatnio. Do tego świetne wydanie Soulsów, nie jestem jakimś wielkim fanem, ale super podoba mi się ta okładka no i trzy gry w jednym. Oczywiście najtaniej w necie znalazłem u @Kierownik Chad więc dobrałem jeszcze chińską bajkę co by wesprzeć polskiego przedsiębiorcę i jestem bardzo zadowolony z zakupów.
Opublikowano wczoraj o 05:15 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale takiej wersji GTA5, customizowanej przez @MYSZa7, to nie ma nikt, oprócz mnie gruzin
Opublikowano wczoraj o 16:24 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj same sztosy wlatują. Trzy kultowe gierki na Saturna, dwie ostatnie brakujące części Rockmana na Famicoma oraz Blasphemous na Switcha.Oraz nowe głośniki z epoki pod stanowisko retro PC. Udało się je kupić za 59 zł od Pana który prowadzi większość życia sklep komputerowy. Pozdrawiam sprzedających pożółkłe i brudne głośniki komputerowe po 180 zł.
Opublikowano wczoraj o 16:51 1 dzień 19 minut temu, Ukukuki napisał(a):Oraz nowe głośniki z epoki pod stanowisko retro PC. Udało się je kupić za 59 zł od Pana który prowadzi większość życia sklep komputerowy. Pozdrawiam sprzedających pożółkłe i brudne głośniki komputerowe po 180 zł.Hm, a ja dosłownie kilka dni temu zastanawiałem się, czy nie wyrzucić swoich pożółkłych 20+ letnich głośników SBS52 "bo przecież nikt tego i tak nie kupi", ale chyba warto jednak poszukać koneserów, nawet za te kilka dyszek. A w sumie pamiętam, że jakość dźwięku była przyzwoita w nich.
Opublikowano wczoraj o 16:55 1 dzień Ja bym próbował, zawsze to parę groszy w kieszeni, jak ładny stan to zejdą szybko.
Opublikowano wczoraj o 17:29 1 dzień Ładny zestaw na Saturna, ostatnio próbowałem swoich sił na działce w In The Hunt ale zupełnie poległem już na pierwszej planszy
Opublikowano wczoraj o 18:03 1 dzień 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Dzisiaj same sztosy wlatują. Trzy kultowe gierki na Saturna, dwie ostatnie brakujące części Rockmana na Famicoma oraz Blasphemous na Switcha.Oraz nowe głośniki z epoki pod stanowisko retro PC. Udało się je kupić za 59 zł od Pana który prowadzi większość życia sklep komputerowy. Pozdrawiam sprzedających pożółkłe i brudne głośniki komputerowe po 180 zł.Blasphemous na Switcha. Niezly łup za spore srebrniki, patrząc obecnie na ceny.
Opublikowano wczoraj o 18:05 1 dzień 36 minut temu, jakbu napisał(a):Ładny zestaw na Saturna, ostatnio próbowałem swoich sił na działce w In The Hunt ale zupełnie poległem już na pierwszej planszy No te gierki mają to do siebie, że pamięciówka momentami mocno wlatuje. Po dłuższej przerwie nie mam problemu z pierwszym poziomem ale z drugim już tak. Jednak dłuższy trening i kordynacja oko ręka się wyrabia. Pomimo tego i tak nigdy nie skończyłem uczciwe In The Hunt xd3 minuty temu, marcinwks napisał(a):Blasphemous na Switcha. Niezly łup za spore srebrniki, patrząc obecnie na ceny.Mocno potaniała, kupione za 58 funtów z wysyłką z UK. Cło tylko coś koło 12 zł. Nikt tego nie kupuje w tych cenach i jak trafia się ktoś kto faktycznie chce sprzedać wystawia taniej i jest otwarty na negocjacje.
Opublikowano wczoraj o 18:21 1 dzień Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Ja bym próbował, zawsze to parę groszy w kieszeni, jak ładny stan to zejdą szybko.Ja mam takie klasyki z lat 90.Ta bryła występowała pod różnymi nazwami, kojarzę jeszcze encore.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Promka na VAT w MM wjechała ;p
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spontaniczny zakup, mam nadzieję, że mi się spodoba ten klasyk
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 15 godzin temu, Atherius napisał(a):Ja mam takie klasyki z lat 90.Ta bryła występowała pod różnymi nazwami, kojarzę jeszcze encore.Tak to był bardzo popularny format z dobrym basem. Ja miałem zwykłe 2.0. Dopiero przy nowym kompie odłożyłem na zestaw manty 2.1 xd no ale dla dziecka marka nie była istotna. Później i tak grałem już i tak tylko na słuchawkach a te pierwsze miałem spoko bo Pioneera bardzo wygodne, zabrałem to tacie od jego zestawu hifi.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak już dojedziesz to zrób zdjęcia tego kolesia przed Tobą bo wygląda jakby nie miał głowy
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 8 minut temu, Figaro napisał(a):spontaniczny zakup, mam nadzieję, że mi się spodoba ten klasykCoś tu nie gra. Już wiem, ty masz series s
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 15 godzin temu, Atherius napisał(a):Ja mam takie klasyki z lat 90.Ta bryła występowała pod różnymi nazwami, kojarzę jeszcze encore.Miałem identyczne i jak je sprzedawałem po jakichś 10 latach używania, ciągle działały bez problemu, byłem mocno zdziwiony, że tak szybko się sprzedały.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 14 minut temu, Figaro napisał(a):spontaniczny zakup, mam nadzieję, że mi się spodoba ten klasykTeraz już sam nie wiem co myśleć o fotkach wrzucanych przez @Emtebe
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z ostatniego miesiąca Trochę nadrabianie zaległości plus nowości.