Opublikowano 7 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Resident boży wjechał ale to czy w niego zagram w weekend nie zależy ode mnie.. ...ponieważ jestem uwięziony na planecie Atropos #returnal
Opublikowano 7 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak to śpiewali Bracie Figo Fagot DZISIAJ W KIME NIE IDZIEMY, WSZYSTKICH BOSSOW ROZJEBIEMY
Opublikowano 9 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcja gierek na PS5 powoli rosnie.
Opublikowano 11 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy kwiecień-maj Edytowane 11 maja 20213 l przez Dajzner
Opublikowano 11 maja 20213 l 8 minut temu, Dajzner napisał: Zakupy kwiecień-maj [img]https://i.ibb.co/QbVwnq5/DSCF3008-2.jpg[/img] Coś chyba nie pykło. Nie wyświetla żadnego obrazu, a link się nie otwiera. edit: all good teraz
Opublikowano 12 maja 20213 l Mam już ale stwierdziłem, że chcę mieć zafoliowaną sztukę: Dodatkowo wpadło kilka steelbooków, niestety niezbyt urodziwych Edytowane 12 maja 20213 l przez Ins
Opublikowano 14 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsze zakupy. Mass Effect, bo nigdy nie ograłem 2 i 3, więc trzeba nadrobić. Death Stranding też jeszcze nie grałem, a za 70 zł żal było zostawić na półce. Nóż, bo pani w MM powiedziała, że to mój 3 zakup i mogę sobie wybrać za darmo prezent.
Opublikowano 14 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas w końcu sprawdzić, czy to faktycznie takie dobre jak. Kiedyś zacząłem jedynkę, ale była tak drewniana, że sie odbiłem bardzo szybko. I ładowarka do padów.
Opublikowano 14 maja 20213 l 25 minut temu, ofsajd napisał: Czas w końcu sprawdzić, czy to faktycznie takie dobre jak. Kiedyś zacząłem jedynkę, ale była tak drewniana, że sie odbiłem bardzo szybko. I ładowarka do padów. Odbijesz się. Nic się nie zmieniło, czuć wiek gry i dalej jest drewniana. Ale liczę, ze uda mi się skończyć teraz.
Opublikowano 14 maja 20213 l 51 minut temu, iluck85 napisał: Odbijesz się. Nic się nie zmieniło, czuć wiek gry i dalej jest drewniana. Ale liczę, ze uda mi się skończyć teraz. Pograłem godzinkę i faktycznie gameplay się nie zmienił, ale loadingi i jazda windą nie trwają już 15min, a i wygląda to całkiem znośnie. Zacisnę zęby i powalczę
Opublikowano 14 maja 20213 l Kiedyś próbowałem VR na Pixel Heaven kilka razy ale nadszedł czas na własną maszynkę. Wziąłem jeszcze Elite Strapa i faktycznie jest różnica w komforcie zdecydowanie na plus. Po pierwszej sesji w Beat Saber jestem zachwycony, a to dopiero początek mojej przygody z wirtualną rzeczywistością.
Opublikowano 15 maja 20213 l Jest gdzieś w ogóle na forumku wątek o Oculus Quest? @suteq jak u Ciebie z miejscem na szaleństwa z OQ? Edytowane 15 maja 20213 l przez dee
Opublikowano 15 maja 20213 l 7 minut temu, dee napisał: Jest gdzieś w ogóle na forumku wątek o Oculus Quest? @suteq jak u Ciebie z miejscem na szaleństwa z OQ?