Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ta jest ładniejsza od pierwszej okładki.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cudowna okładka edycji 75th Anniversary mmmmm:banderas:

0556F369-6B28-45C8-9F41-B40B2CEE542B.jpeg

Opublikowano

Fajnie w sumie, ze wzieli Kareema a nie Jordana.

Opublikowano
43 minuty temu, Mejm napisał:

Fajnie w sumie, ze wzieli Kareema a nie Jordana.

Myślę, że Jordan sę „nie dał wziąć” , a nie że go nie wzięli.

Jordan jako Goat jest mocno kapryśny i raczej nie bierze udziału w żadnych promocjach nawet ligi, a co dopiero gierki. No i Jabar pewno nie rzyga kasą to zawsze coś wpadło extra za cover. 

Jordan nawet nie pojawił się w ostatniej mega zajawce 75 sezonu z legendami NBA  

No dobra był M. Jordan ale nie o tego chodziło XD 

46 minut temu, MYSZa7 napisał:

bez Doncicia nie ma plusa :kaz:

Doncic jeszcze musi swoje pozapierdalać aby być na okładce edycji legendarnej :) 

Opublikowano

Jordan był twarzą i całą otoczką NBA 2k11 i jeszcze jakiejś edycji Live z końcówki lat 90, ale teraz już nie pamiętan której.

Wolę nie sprawdzać, czy na XSX też była promka na tę legendarną edycję, bo w zeszłym tygodniu kupiłem zwykłą za 249 xd

Opublikowano
18 minut temu, krupek napisał:

Jordan był twarzą i całą otoczką NBA 2k11

Nie tyle twarzą co cała ta edycja to była laurka i hołd dla niego. Był tam specjalny tryb odtwarzający najlepsze momenty z jego kariery. 

Obecnie wręcz unika wszelkich materiałów promocyjnych. Za niskie progi dla biznesmena miliardera;) Jak to sam kiedyś powiedział, że nie ma już MJa gracza, jest już tylko MJ biznesmen…

81064394-8053-4CF8-A56B-ECC82926AC8B.jpeg

Opublikowano

A no tak było, jakieś challenge z nim był do odegrania.

Co do Nba Live i okładki z nim, coś pomyliłem i była to okładka Nba Live 2000, ale chyba na region NTSC. Powrócił do gry w składzie 90s All Stars.

obraz.thumb.png.c1e32c1e06c95068e98a671a3a9bad28.png

Opublikowano

Ostatni okres zakupów to głównie długo wyczekiwane wydania limitowane.
Dwie części No More Heroes z miejsca stały się jednymi z moich ulubionych limitek - mają duże i ładne kartony, są bogate w zawartość oraz mają ukryte w bocznej ściance magnesy (tak zakładam) dzięki czemu postawione obok przyciągają się i tworzą jeden obrazek.
Opakowanie Bloodstained uważam za graficzne arcydzieło i jedną z najlepszych okładek jakie posiadam.
Monster Boy to przyjemne zaskoczenie bo przecież gierka miała premierę dość dawno temu. To wydanie zostanie na pewno w folii.
Metroida - kolosa - kilka osób już tu wrzucało, rozmiarem idealnie pasuje do kolekcjonerek Xeno 1/2 lub Astrala a zakupy uzupełniają Mass Effect i Ratchet od miłych użytkowników tego forum.

myi4YSS.jpg

3ZXWF35.jpg

xFFWhPy.jpg

Nv39sLo.jpg

2lrz04L.jpg

CTHWeb2.jpg

Opublikowano

Patrzcie, co znalazłem spacerując w nocy po lesie. 

Nie sądziłem, że Analek wejdzie na PS4. :obama:

8gYyaQBd_20211012_191121.jpg

Opublikowano

w końcu adekwatne zdjęcie zakupu growego w terenie

Opublikowano

Trochę brakuje ślimaków  :nosacz2:

Opublikowano

W zeszłym tygodniu wjechał oled z dolby vision, teraz wjeżdża dolby atmos w konfiguracji 5.1.4. Do tego Xbox i mamy prawdziwą nową generację.

IMG_20211012_142946.jpg

IMG_20211012_143742.jpg

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Dwa kolejne n(z)abytki do kolekcji z czasów, kiedy UBIsoft było fajną firmą, stawiającą na innowację i nowe IP, a nie taką bezwstydną francuską kurtyzaną, jaką jest dzisiaj :reggie:

20211013_085248.thumb.jpg.8d014b0aa7cb90445f2e638e8c526cab.jpg

Assassin's Creed z dwóch powodów - po pierwsze to darmowy remaster do 4K, a po drugie achievementy, których strasznie brakuje mi w wersji na PlayStation ^^

Far Cry Instincts/Predator to z kolei xboxowy exclusive i jak tylko uporam się z FC Classic to odpalam tę odsłonę przygód Jacka Carvera.

Opublikowano

Wredny bo ty w miarę na bieżąco jesteś z AC ;) XD Ten Rouge który jako ostatni wyszedł na PS360 i dostał remastera na pastgeny jest zjadliwy?

Opublikowano
26 minut temu, Figuś napisał:

Wredny bo ty w miarę na bieżąco jesteś z AC ;) XD Ten Rouge który jako ostatni wyszedł na PS360 i dostał remastera na pastgeny jest zjadliwy?

"W miarę" - dobrze napisane, bo wciąż leżę przysypany egipskim piachem i od trzech lat nie mogę się wygrzebać :yao:

Ale tak, Rogue (a nie "róż", jak u Ciebie:D) jest spoczko, jak najbardziej.

To takie bardziej skondensowane Black Flag, tyle że z innej strony konfliktu i zdecydowanie mniej tropikalne.

No i fabularnie fajnie się łączy z Unity.

Opublikowano

Tylko jak masz uczulenie na żeglarstwo to nie polecam, bo byli tu już tacy, którzy besztali Black Flag za to.

To ostatni AC w starym stylu, na silniku AC3, więc wiesz, czego się spodziewać.

Opublikowano

Kolejny pad tym razem czarny. W Ghosta i RE2 nie miałem jeszcze okazji grać. TLOU tym razem w normalnym wydaniu bez czerwonego grzbietu. I fajny steelbook do kolekcji. 

867666C0-0BE8-4EB9-9E85-7774C3B99350.thumb.jpeg.5ef26f60a453ec2a9b9e746b1f71e07b.jpeg

Opublikowano

Wraz z dwoma innymi sztosami :banderas:

f666666666666666666666666666.thumb.jpg.48c4c5958245ac07dfb9f5475adb83ea.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Tylko jak masz uczulenie na żeglarstwo to nie polecam, bo byli tu już tacy, którzy besztali Black Flag za to.

To ostatni AC w starym stylu, na silniku AC3, więc wiesz, czego się spodziewać.

Akurat pływanko i szanty to jedno z lepszych co sie przytrafiło w AC

Opublikowano

Trochę Nintendo. Wygodny ten pad, ale cena średnia za to. 

DF70EE4D-9CFB-453B-97FE-BEE2E367CDA1.jpeg

Opublikowano

Jak coś w lubelskim Media Markt w Felincity została jeszcze jedna sztuka za 379 zł :)

2A804796-3243-4E06-BA75-F78C1F636325.jpeg

Opublikowano

Jako, że 1 listopada za pasem, to trzeba było nabyć niezbędne akcesoria. No a, że pewien portal "aukcyjny" robił ostatnio promocję na owe znicze, to była dodatkowa motywacja. Robię więc publiczny kaminałt i mam nadzieję, że nie zostanę od tego prawdziwym geję, bo żona może tego nie wytrzymieć.

Spoiler

Nie, no żartuję. Kupiłem w dużej mierze dzięki jej "naciskom", bo lubi wieczorem sobie w łóżku popykać, a przecież nie może tego robić jak zwierzę na jakimś telefoniku.

A zatem generacyjna rodzina jest teraz pełna, bo oto dołączył najmłodszy

:gayos:

IMG20211017082331.jpg