Opublikowano 4 lipca 20231 r W sumie to nie za bardzo - z całej serii przeszedłem tylko FF Tactics, FFVIII, FFX i ostatnio FFVII Remake - do piętnastki robiłem kilka podejść, ale przygody boysbandu w wielkim, pustym świecie za każdym razem mnie odrzucały (nawet film obejrzałem dla lepszej wkrętki). Beka beką, ale właśnie tak ostatnio żonie zażartowałem, gdy odebrałem to z paczkomatu - że mam jeszcze piętnaście części do nadrobienia, więc póki co FFXVI na półkę
Opublikowano 5 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dłuższy czas się zastanawiałem czy kupić, ale jednak uległem. Nie mieli smasha w ofercie, ani metroida na stanie
Opublikowano 6 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo fajny zestawik za raptem 70 zł z Amazona. Tak, kod na dlc też jest.
Opublikowano 6 lipca 20231 r Prezent dla samego siebie. Od największego kolekcjonera gier Dreamcast w Polsce
Opublikowano 8 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. z ostatniego czasu świetny jest ten pad
Opublikowano 8 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Torba i naklejki przyszły ze sklepu Nintendo za 600 platynowych monet, które wpadają samoczynnie podczas korzystania ze Switcha za jakieś wyzwania. Gorąco polecam bo jakość i wielkość torby są super, idealnie nadaje się np. na plażę. Do tej pory nie wymieniałem tych monet ale okazuje się, że to spoko opcja. Kilka gier uzupełnia kolekcje Vity i Switcha - Moonrider to będzie interesująca cofka do lat 90'. Zapasowy DS4 gdyby zaczęło brakować koloru białego na rynku.
Opublikowano 8 lipca 20231 r Płaciłeś za wysyłkę tej paczki od Nintendo? Bo mają w warunkach wpisane że może być naliczana opłata za wysyłkę.
Opublikowano 8 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa świetne porty wydane pod koniec życia 3DSa. Jednak 3DS to najlepsza konsola na urlop
Opublikowano 8 lipca 20231 r Przykro mi to pisać ale ten kirby to najsłabszy kirby z 3dsa i w ogóle jeden ze słabszych. Zrobiony przez wyrobników z goodfeel, a nie mistrzów z Hal.
Opublikowano 8 lipca 20231 r Ogrywałem Epic Yarn na Wii i lubię gry Good Feel, więc to nie był zakup w ciemno
Opublikowano 9 lipca 20231 r Skejcik był grany, co to były za czasy. A poźniej podjarka i wypad na deskę na osiedlu.
Opublikowano 9 lipca 20231 r 34 minuty temu, Crazy Horse napisał: Skejcik był grany, co to były za czasy. A poźniej podjarka i wypad na deskę na osiedlu. Mlody pozdrów tatę, równy z niego gość!
Opublikowano 10 lipca 20231 r Spory rzut tego musiał być w ME i dobra cena (49 zł), tylko płyty brak xD
Opublikowano 13 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś na Switcha. Co do tego wydania zbiorczego Sonica, świetnie to wygląda na Oledzie! Trochę klasyki na PC. Dwa big boxy w bardzo dobrym stanie, uwielbiam ten styl pierwszych Wormsów. Szkoda ,że z kolejnymi odsłonami poszli w zupełnie inną stronę. Yetisports miałem kiedyś tylko za gierkę flash a tutaj miłe zaskoczenie, było wydanie pudełkowe. Co do LOTR, mam miłe wspomnienia z dzieciństwa związane z tym tytułem. Kolega dostał kiedyś na święta, akurat przerwa od szkoły to można było spędzić z tym tytułem masę czasu. Miałem brać Asusa Rog Ally ale w sumie zdecydowałem się na dołożenie paru stówek do ultrabooka na wyjazdy. Siedzi tam RTX 3050, 16 GB RAM i 8 rdzeniowy Ryzen 5800. No i wisienka na torcie ekran OLED co prawda 14 cali ale sam ultrabook waży 1,5 kg. Był już ze mną na wakacjach i w delegacji, jest w pytę jako uzupełnienie stacjonarki. Nowa pamięć DDR5 32 GB, niestety maks 6200 bo więcej mi płyta nie obsługuje. Dwa mocarne klasyki na Mega Drive. Niestety żadnej z tych gierek nie udało mi się upolować za dzieciaka.
Opublikowano 14 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Górny rząd od znajomego handlarza, który często sprowadza tytuły mniej popularne - Bramble wszyscy tu chwalą, więc trzeba wreszcie sprawdzić, War Mongrels od polskiego studia, odpowiadającego za kontrowersyjne Hatred to podobno fajny klon Commandos, a Secret of Mana od dawna chodziło mi po głowie, tutaj za 59zł, więc dorzuciłem do pakietu. Strażacy Galaktyki co prawda już kupione i ograne na XSX, ale i tak chciałem to dorwać na PS5, a Dodgeball Academia było za 49zł u Czezky'ego, więc żal było nie wziąć tego sympatycznego indyka.
Opublikowano 15 lipca 20231 r RTS na konsoli? A jakoś tak mnie naszło żeby obadać ten tytuł, choć fanem LoTR nie jestem