Opublikowano wczoraj o 05:02 1 dzień W dniu 9.06.2025 o 18:56, GearsUp napisał(a):Zobaczyłem zeldy to myślałem że ofi wkleił hehe
Opublikowano wczoraj o 06:20 1 dzień W dniu 9.06.2025 o 11:21, Uzytnik30 napisał(a):Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.Podobna sytuacja co u mnie. Mocno Ci kibicuje ze jednak podołasz Również zaczynałem od: BloodBorne następnie > Sekiro > Demonsy (remake) > DS3 > E.Ring > DS1 > DS2:SofFS.Na razie mam postój a z drugiej strony zazdroszczę takiej przeprawy. Jak bym mógł to znów bym wskoczył w te buty ale juz za rogiem D.Stranding 2 wiec juz nic nie ruszam. Świetne gry i niezapomniane emocje
Opublikowano wczoraj o 06:21 1 dzień U mnie też wleciała Zelda, ale nieco inna. Do tego pad dla żonki
Opublikowano wczoraj o 06:35 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Silent dla równowagi żeby nikt mi nie zarzucił że jestem gejem
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. backlog ostateczny, powinno starczyć na jakieś 2 miesiące grania
Opublikowano wczoraj o 10:42 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na zeldę na switchu 1 się nie załapałem, a SF6 z 8 dodatkowymi postaciami + wyglądające lepiej niż na Series S po prostu muszę mieć
Opublikowano wczoraj o 12:05 1 dzień Ostatni raz grałem w tego Papera na Gacku jakoś w 2016 albo i wcześniej, a później sprzedałem komuś z forum. Czas powrócić do tego legendarnego (oczywiście nie w Polsce..) RPGa
Opublikowano wczoraj o 14:47 1 dzień Ten amerykański cover jest tak niebotycznie piękny, że nie wiem czy to nie jeden z najpiękniejszych artow jakie widziałem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. OK, @schabek mnie ośmielił to i ja wrzucę...Wczoraj byłem bojowo do MindsEye nastawiony, ale dziś po wyciągnięciu z paczkomatu, zamiast robienia zwrotu, mam ochotę to zainstalować, żeby odreagować smutny w ch#j dzień, w którym byłem pożegnać ukochaną babcię (jeszcze żyje, ale wyraźnie daje do zrozumienia, że już nie chce).
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 29 minut temu, XM. napisał(a):O chuj chodzi, że na jednej okładce i pegi i uskA taką widziałeś?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 godziny temu, Yap napisał(a):Nowa zabawka do „szczelania”.Ile dałeś?Gałki z efektem Halla?Bo w moim starfieldowym załączył się drift i coraz bardziej zaczyna mnie wk#rwiać (a gram praktycznie tylko w PUBG na tym yebanym XBOXie, więc to nie tak, że jakoś mega katuję tego pada).
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Caly zestaw kosztowal mnie niecale £250 bo dokupilem dodatkowe galy, etui i kabel. Dali mi jakis balsam na pocace sie lapy 😆Jak na razie dziala rewelacyjnie, ale czuc, ze to padzior pod strzelanki. Inne gierki tak srednio obsluguje. Czytalem o drifcie. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma.