Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 18:56, GearsUp napisał(a):

333333t5grth.jpg

333r4frgf.jpg

332er4fg.jpg

deefrege.jpg

Zobaczyłem zeldy to myślałem że ofi wkleił hehe

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 3,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 11:21, Uzytnik30 napisał(a):

Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.

IMG_7459.jpeg

Podobna sytuacja co u mnie. Mocno Ci kibicuje ze jednak podołasz good2 Również zaczynałem od: BloodBorne następnie > Sekiro > Demonsy (remake) > DS3 > E.Ring > DS1 > DS2:SofFS.

Na razie mam postój a z drugiej strony zazdroszczę takiej przeprawy. Jak bym mógł to znów bym wskoczył w te buty ale juz za rogiem D.Stranding 2 wiec juz nic nie ruszam. Świetne gry i niezapomniane emocje spicy

Opublikowano

U mnie też wleciała Zelda, ale nieco inna. Do tego pad dla żonki D

IMG_5884.jpeg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Silent dla równowagi żeby nikt mi nie zarzucił że jestem gejem

20250611_083310.jpg

Opublikowano

MDw412K.jpeg

backlog ostateczny, powinno starczyć na jakieś 2 miesiące grania

Opublikowano

IMG_9908.jpeg

Na zeldę na switchu 1 się nie załapałem, a SF6 z 8 dodatkowymi postaciami + wyglądające lepiej niż na Series S po prostu muszę mieć cool

Opublikowano

Ostatni raz grałem w tego Papera na Gacku jakoś w 2016 albo i wcześniej, a później sprzedałem komuś z forum. Czas powrócić do tego legendarnego (oczywiście nie w Polsce..) RPGa

paper.jpg

Opublikowano

IMG_0023.jpegIMG_0025.jpegIMG_0024.jpeg

Nowa zabawka do „szczelania”.

Opublikowano

Nowe fanty hiIMG_7554.jpegIMG_7565.jpeg

Opublikowano

O chuj chodzi, że na jednej okładce i pegi i usk

Opublikowano

OK, @schabek mnie ośmielił to i ja wrzucę...

MindsEye, Mortal Shell i 007 BloodStone.jpg

Wczoraj byłem bojowo do MindsEye nastawiony, ale dziś po wyciągnięciu z paczkomatu, zamiast robienia zwrotu, mam ochotę to zainstalować, żeby odreagować smutny w ch#j dzień, w którym byłem pożegnać ukochaną babcię (jeszcze żyje, ale wyraźnie daje do zrozumienia, że już nie chce().

MindsEye, Mortal Shell i 007 BloodStone grzzbiety.jpg

Opublikowano
29 minut temu, XM. napisał(a):

O chuj chodzi, że na jednej okładce i pegi i usk

A taką widziałeś?

Screenshots_2025-06-11-20-21-54.png

Opublikowano
3 godziny temu, Yap napisał(a):

IMG_0023.jpegIMG_0025.jpegIMG_0024.jpeg

Nowa zabawka do „szczelania”.

Ile dałeś?
Gałki z efektem Halla?
Bo w moim starfieldowym załączył się drift i coraz bardziej zaczyna mnie wk#rwiać (a gram praktycznie tylko w PUBG na tym yebanym XBOXie, więc to nie tak, że jakoś mega katuję tego pada).

Opublikowano

Caly zestaw kosztowal mnie niecale £250 bo dokupilem dodatkowe galy, etui i kabel. Dali mi jakis balsam na pocace sie lapy 😆

Jak na razie dziala rewelacyjnie, ale czuc, ze to padzior pod strzelanki. Inne gierki tak srednio obsluguje.

Czytalem o drifcie. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma.