Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

PS4 z forumka:)

2jeeaon.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ta kolekcjonerka jest tak niesamowita, że musiałem sobie sprawić pomimo posiadanie cyfrowej kopii recenzenckiej  :obama: 

9opwRdt.jpg

XtQ7h3o.jpg

5AN1jIo.jpg

kmUSRKs.jpg

0zrNWiI.jpg

I przy okazji podobno sztos JRPGowy na 3DSa :)

F4STM5i.jpg

Opublikowano

27890724_169759503643657_908759139602556

Dzisiejsza dosypka dobroci. Tak tydzień to ja mogę zaczynać.

Opublikowano

Zakochałem się w Nintendo więc kupiłem 3ds-a w bdb cenie :banderas:

ZWmfgce.jpg

Edytowane przez Malibu

Opublikowano
W dniu 9.02.2018 o 18:07, Kinoji napisał:

Mieliście tak kiedyś, że (...) pierwsze dotknięcie cy.cuszka swojej sympatii w jej domu, kiedy za ścianą siedzieli jej rodzice.

Niestety nie, pewne rzeczy wciąż przede mną.

Opublikowano

Czas nadrobić zaległości i zobaczyć o co cały ten hajp na sequel:

received_563178664043021.jpg

Gra była wydajniejsza tylko na One X czy na zwykłym One też?

Opublikowano

Dzięki uprzejmości @Hoipolloi w kolekcji zawitał RE, a @C-Boy zasilił mnie Metrem, które to ograłem i wymieniłem na TLOU. Bardzo fajna giereczka.

6mMPPFK.jpg

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Po 10 latach grania na konsoli i ogólnej niechęci do PC, składam swoją pierwszą stacjonarkę. Zabierałem się za to dobry rok, grając w tym czasie trochę na laptopie i czuję, że będę się bawił bardzo dobrze. Od konsol chwilowa przerwa, czas pobawić się w gry, do których wcześniej nie było dostępu i poznać tę stronę barykady, której dotąd nie znałem :fsg:

Składanie tego wszystkiego do kupy będzie chyba najlepszą zabawą :banderas:

UkS7d2e.jpg

EDIT:

@maciucha xd może nagram filmik z montażu? 

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

gumiś, po takim jednym, to tutaj żeby dostać plusiki za taki zestaw, trzeba przedstawić paragon, inaczej się nie liczy

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ile Cię taki zestaw wyniósł? Sam od długiego, długiego czasu myślę nad PC (głównie do WoWa), ale zawyżone ceny GPU i dostępność RX580 wybiły mi ten pomysł z głowy.

3500 zł. 

3 minuty temu, yab napisał:

No GPU to jednak coś mocniejszego wziąłbym, ale te ceny dzisiaj...

Nie śledziłem rynku i nie mam poglądu na to jakie wcześniej były ceny i jak bardzo skoczyły. Sądzę, że w pełni zaspokoi moje potrzeby :) 

5 minut temu, maciucha napisał:

gumiś, po takim jednym, to tutaj żeby dostać plusiki za taki zestaw, trzeba przedstawić paragon, inaczej się nie liczy

W takim razie plusów nie będzie ;)

Opublikowano

Ach, pamiętam czasy na studiach i caly rok odkładania na takiego potwora. Pierwsze włączenie własnego składaka to jest uczuć :banderas: 

Opublikowano

Całkiem zgrabny zestawik. :good: GPU też ujdzie, biorąc pod uwagę to, co dzieje się na rynku. Fakt faktem, że za jakiś rok, może półtora już pewnie zacznie niedomagać w nowych gierkach, ale za cokolwiek lepszego od tego 1050 trzeba obecnie wydać jakieś 2500zł, no więc...

Sam czekam na premierę "pełnych" Ryzenów 2000 od AMD i składam swój secik jakoś na wiosnę, jak Bozia da. ^^
OK, tu nie wątek PC w sumie.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Na izometryczne RPG taki zestawik styknie. Składanie to masa funu, witam w rodzinie i życzę szampańskiej zabawy wśród masy TANICH gier wideo. Blaszka szybko się zwróci :).

Opublikowano

W końcu dotarło. Siadam polować na Kolosy.

20180213_164051.jpg

20180213_163524.jpg  20180213_165240.jpg

Edytowane przez u55r

Opublikowano

No ładna ta figurinka i czystej maści okładka też na plus :) 

Opublikowano
15 minut temu, kes napisał:

No ładna ta figurinka i czystej maści okładka też na plus :) 

Kompletnie nie kumam dlaczego większość z Was przyfandzala się do tej plakietki "Gra w polskiej wersji językowej". Co, Wy się żenicie z tymi okładkami, czy jak?! Gdyby w samej grze, w prawym dolnym rogu ekranu był nieusuwalny pin z takim napisem to co innego. Ja mam kompletnie WYLANE na to jak okładka wygląda, tym bardziej, że przecież na półce widać tylko grzbiet pudełka.

Opublikowano

Ty masz wylane, niektórzy nie mają. Proste.

Edytowane przez MYSZa7