Opublikowano 10 lutego 20187 l 21 godzin temu, Kinoji napisał: pierwsze dotknięcie cy.cuszka swojej sympatii w jej domu, kiedy za ścianą siedzieli jej rodzice.
Opublikowano 11 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ta kolekcjonerka jest tak niesamowita, że musiałem sobie sprawić pomimo posiadanie cyfrowej kopii recenzenckiej I przy okazji podobno sztos JRPGowy na 3DSa
Opublikowano 12 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsza dosypka dobroci. Tak tydzień to ja mogę zaczynać.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakochałem się w Nintendo więc kupiłem 3ds-a w bdb cenie Edytowane 12 lutego 20187 l przez Malibu
Opublikowano 12 lutego 20187 l W dniu 9.02.2018 o 18:07, Kinoji napisał: Mieliście tak kiedyś, że (...) pierwsze dotknięcie cy.cuszka swojej sympatii w jej domu, kiedy za ścianą siedzieli jej rodzice. Niestety nie, pewne rzeczy wciąż przede mną.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas nadrobić zaległości i zobaczyć o co cały ten hajp na sequel: Gra była wydajniejsza tylko na One X czy na zwykłym One też?
Opublikowano 13 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki uprzejmości @Hoipolloi w kolekcji zawitał RE, a @C-Boy zasilił mnie Metrem, które to ograłem i wymieniłem na TLOU. Bardzo fajna giereczka. Edytowane 13 lutego 20187 l przez ProstyHeker
Opublikowano 13 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po 10 latach grania na konsoli i ogólnej niechęci do PC, składam swoją pierwszą stacjonarkę. Zabierałem się za to dobry rok, grając w tym czasie trochę na laptopie i czuję, że będę się bawił bardzo dobrze. Od konsol chwilowa przerwa, czas pobawić się w gry, do których wcześniej nie było dostępu i poznać tę stronę barykady, której dotąd nie znałem Składanie tego wszystkiego do kupy będzie chyba najlepszą zabawą EDIT: @maciucha xd może nagram filmik z montażu? Edytowane 13 lutego 20187 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 13 lutego 20187 l Ile Cię taki zestaw wyniósł? Sam od długiego, długiego czasu myślę nad PC (głównie do WoWa), ale zawyżone ceny GPU i dostępność RX580 wybiły mi ten pomysł z głowy.
Opublikowano 13 lutego 20187 l gumiś, po takim jednym, to tutaj żeby dostać plusiki za taki zestaw, trzeba przedstawić paragon, inaczej się nie liczy
Opublikowano 13 lutego 20187 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ile Cię taki zestaw wyniósł? Sam od długiego, długiego czasu myślę nad PC (głównie do WoWa), ale zawyżone ceny GPU i dostępność RX580 wybiły mi ten pomysł z głowy. 3500 zł. 3 minuty temu, yab napisał: No GPU to jednak coś mocniejszego wziąłbym, ale te ceny dzisiaj... Nie śledziłem rynku i nie mam poglądu na to jakie wcześniej były ceny i jak bardzo skoczyły. Sądzę, że w pełni zaspokoi moje potrzeby 5 minut temu, maciucha napisał: gumiś, po takim jednym, to tutaj żeby dostać plusiki za taki zestaw, trzeba przedstawić paragon, inaczej się nie liczy W takim razie plusów nie będzie
Opublikowano 13 lutego 20187 l 3500zł? W chooy kasy jednak, zwłaszcza że ten GPU to jednak średniawa. Poczekam aż ceny spadną do akceptowalnego poziomu.
Opublikowano 13 lutego 20187 l Ach, pamiętam czasy na studiach i caly rok odkładania na takiego potwora. Pierwsze włączenie własnego składaka to jest uczuć
Opublikowano 13 lutego 20187 l Całkiem zgrabny zestawik. GPU też ujdzie, biorąc pod uwagę to, co dzieje się na rynku. Fakt faktem, że za jakiś rok, może półtora już pewnie zacznie niedomagać w nowych gierkach, ale za cokolwiek lepszego od tego 1050 trzeba obecnie wydać jakieś 2500zł, no więc... Sam czekam na premierę "pełnych" Ryzenów 2000 od AMD i składam swój secik jakoś na wiosnę, jak Bozia da. OK, tu nie wątek PC w sumie. Edytowane 13 lutego 20187 l przez Frantik
Opublikowano 13 lutego 20187 l Na izometryczne RPG taki zestawik styknie. Składanie to masa funu, witam w rodzinie i życzę szampańskiej zabawy wśród masy TANICH gier wideo. Blaszka szybko się zwróci :).
Opublikowano 13 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu dotarło. Siadam polować na Kolosy. Edytowane 13 lutego 20187 l przez u55r
Opublikowano 13 lutego 20187 l 15 minut temu, kes napisał: No ładna ta figurinka i czystej maści okładka też na plus Kompletnie nie kumam dlaczego większość z Was przyfandzala się do tej plakietki "Gra w polskiej wersji językowej". Co, Wy się żenicie z tymi okładkami, czy jak?! Gdyby w samej grze, w prawym dolnym rogu ekranu był nieusuwalny pin z takim napisem to co innego. Ja mam kompletnie WYLANE na to jak okładka wygląda, tym bardziej, że przecież na półce widać tylko grzbiet pudełka.
Opublikowano 13 lutego 20187 l Ty masz wylane, niektórzy nie mają. Proste. Edytowane 13 lutego 20187 l przez MYSZa7